Πως να λύσετε προβλήματα με δώρα

Κάποιες φορές χρειάζεται για κάποιους λόγους να επιστρέψετε μερικά δώρα. Ας δούμε πότε και πως γίνεται αυτό.

Ένα σπασμένο ή κατεστραμμένο δώρο

Μερικές φορές, χωρίς να ευθύνεται ο αποστολέας του δώρου, αυτό φτάνει σπασμένο ή κατεστραμμένο στα χέρια σας. Αν σας το έχει δώσει απ ευθείας ο καλεσμένος σας και το δώρο δεν είναι ασφαλισμένο, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι, γι αυτό μην το αναφέρετε καθόλου στον αποστολέα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον στενοχωρήσετε ή εμμέσως να τον αναγκάσετε να το αντικαταστήσει. Αν όμως το δώρο έχει αποσταλεί από το κατάστημα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να προχωρήσει αυτό προς την αντικατάσταση του δώρου.

Επιστροφές

Αν δεν έχετε ανοίξει λίστα γάμου, σίγουρα θα παραλάβετε δώρα που είναι όμοια μεταξύ τους ή που δεν ταιριάζουν στο σπίτι σας. Ακόμη όμως και αν έχετε κάνει λίστα γάμου, μπορεί να υπάρχουν κάποια είδη που τελικά προτιμάτε να αλλάξετε. Στην πρώτη περίπτωση, αν υπάρχει κάρτα αλλαγής, φροντίστε να επισκεφθείτε το κατάστημα μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζεται σε αυτή, διαφορετικά, προσπαθήστε να αλλάξετε το δώρο κατά περίπτωση. Όταν υπάρχει λίστα, είναι ευκολότερα τα πράγματα, αρκεί να έχετε επιλέξει κατάστημα που διαχειρίζεται με έξυπνο και γρήγορο τρόπο τις επιστροφές-αλλαγές.

Το δώρο φτάνει χωρίς να αναφέρεται ο αποστολέας

Αν από τη συσκευασία του δώρου γνωρίζετε το κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε, τότε επικοινωνήστε με αυτό και ζητήστε να σας δώσουν αν έχουν κάποιες πληροφορίες. Διαφορετικά ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας, ή δείτε από τους καλεσμένους σας ποιοι είναι αυτοί που δεν σας έχουν στείλει δώρο ακόμη. Μέσα σε αυτούς θα βρίσκεται και ο μυστηριώδης αποστολέας που σιγά-σιγά, όσο αυτοί που δεν έστειλαν δώρο θα λιγοστεύουν, θα αποκαλυφθεί.

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.