1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,
πως να πείτε ευχαριστώ

Πώς να πείτε ευχαριστώ…

Στο γάμο σας θα λάβετε πολλά δώρα, χρηματικά ποσά ως δώρο και φυσικά τις ευχές όλων των καλεσμένων σας. Εσείς από την πλευρά σας, θα πρέπει να τους ευχαριστήσετε μετά το γάμο σας με μια όμορφη ευχετήρια κάρτα.

Παλαιότερα ήταν συνηθισμένο και συνεχίζει να γίνεται και σήμερα, μέσα στη μπομπονιέρα να βρίσκεται ένα μικρό καρτελάκι του οίκου που προμηθευτήκατε τις μπομπονιέρες που γράφει Ευχαριστούμε πολύ. Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος για να πείτε ευχαριστώ.

Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη να κάνετε. Για να είστε βέβαιοι σε ποιους πρέπει να στείλετε ευχαριστήρια κάρτα, θα πρέπει να κρατάτε σε κάποιο αρχείο, το όνομα του καλεσμένου και το δώρο που σας έκανε. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε περισσότερο προσωπικά μηνύματα για τον καθένα. Σε διαφορετική περίπτωση το μήνυμά σας θα πρέπει να είναι γενικό για να καλύπτει όλα τα πιθανά δώρα.

Που θα γράψετε το μήνυμα;

Το μήνυμα μπορείτε να το τυπώσετε σε μια κάρτα που θα επιλέξετε από κάποιο τυπογραφείο ή από το κατάστημα που προμηθευτήκατε τα προσκλητήρια.

Μπορείτε να το τυπώσετε σε ένα μικρό καρτελάκι που θα δέσετε πάνω στο δωράκι που πιθανόν να προσφέρετε στους καλεσμένους στη δεξίωση και για τους υπόλοιπους να φτιάξετε χειρόγραφες κάρτες στα χρώματα του γάμου σας.

Μπορείτε επίσης, σε συνεργασία με τον φωτογράφο σας, να γράψετε σε μια ψηφιακή φωτογραφία από το γάμο σας το ευχαριστήριο μήνυμα σε στυλ αυτόγραφου. Υπάρχουν πολλές γραμματοσειρές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σε αντίθετη περίπτωση, τυπώστε τις φωτογραφίες χωρίς μήνυμα και γράψτε το με ασημί μαρκαδόρο.

Επειδή τα ευχαριστήρια ταχυδρομούνται συνήθως, βολεύει είτε να είναι χαρτί, φωτογραφία, κάρτα, είτε κάποιο πολύ ελαφρύ και λεπτό αντικείμενο που να μπορεί να γράψει ή να χαράξει κάποιος πάνω το μήνυμά του και να το αποστείλει μέσα σε φάκελο. Για παράδειγμα μπορείτε το μήνυμά σας να το γράψετε ή να το τυπώσετε πάνω σε μια φαρδιά κορδέλα την οποία θα βάλετε στον φάκελο με μερικά ροδοπέταλα ή σε ένα κομμάτι λινάτσα που θα τυλίξετε σε μικρό ρολό και θα δέσετε με κορδέλα.

Τι μήνυμα θα γράψετε;

Ανάλογα με το πόσο συγκεκριμένοι θέλετε να γίνετε με τους καλεσμένους σας, ακολουθήστε τα παραδείγματα που ετοιμάσαμε για εσάς:

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας

Γιώργος – Μαρία Πολυμέρη

Μέσα από την καρδιά μας

χίλια ευχαριστώ όσα και οι ευχές σας

Δημήτρης – Ελευθερία Μανδάκα

Σας ευχαριστούμε πολύ

για τις ευχές και το δώρο σας

Λευτέρης – Μαρία Αποστόλου

Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο σας

Θα μας συντροφεύει στη ζωή μας

Ηλίας – Μαρίνα Κωστάκου

Νιώσαμε την αγάπη σας στις ευχές σας

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα.

Γιώργοσ – Κατερίνα Μαλούχου

Ευχαριστούμε πολύ για τη θετική ενέργεια

Που μας μεταδώσατε με τις ευχές σας

Γιάννης – Άννα Καρρά

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία σας στο γάμο μας

Σας ευχαριστούμε πολύ από την καρδιά μας

Κώστας – Έλενα Μαύρου

Αυτά είναι μερικές μόνο προτάσεις για να ενεργοποιήσουν την φαντασία σας. Aνάλογα με τον χαρακτήρα και το στυλ σας, θα φτιάξετε τα δικά σας μηνύματα που θα καθρεφτίζουν μοναδικά εσάς.

Εκείνο που θέλουμε να θυμάστε είναι ότι το μήνυμα δεν ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση να είναι χιουμοριστικό!

Για το www.teleiosgamos.gr

Ελένη Καστάνη

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.