Αποψη από το Αλσος Νυμφών- πως επιλέγω χώρο δεξίωσης

Πως βρίσκουνε τον ιδανικό χώρο δεξίωσης;

Θέσαμε ένα βασικό ερώτημα στον κύριο Πάνο Αναγνωστόπουλο, που είναι υπεύθυνος του χώρου εκδηλώσεων «Αλσος Νυμφών» στις Αφίδνες Αττικής και ανήκει στη νεότερη γενιά της οικογένειας, που τον έχει δημιουργήσει και τον διαχειρίζεται. Το ερώτημά μας είναι, πώς μέσα από τα μάτια ενός επαγγελματία, ένα ζευγάρι θα καταφέρει να βρει τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωσή του.

Ο ιδανικός χώρος δεξίωσης μέσα από τα μάτια ενός επαγγελματία.

Πάνος Αναγνωστόπουλος : Το πιο σημαντικό για ένα ζευγάρι, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τον ιδανικό χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιήσει το Γαμήλιο Party του, είναι θεωρητικά κάτι πολύ απλό. Να γνωρίζει το ίδιο τι θέλει. Κάτι τέτοιο ακούγεται αρχικά απλό και εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο.

Για να έχει μέτρο σύγκρισης, ένα ζευγάρι, θα πρέπει να έχει αποφασίσει πρώτα απ’ όλα, για το αν το Party του θα είναι σε κλειστό κύκλο ή σε ανοικτό, θα πρέπει επίσης να εστιάσει σε θέματα budget, αλλά και να επιλέξει εποχή, ημερομηνία και τόπο που θα παντρευτεί και θα κάνει τη δεξίωσή του.

Ως επαγγελματίας αυτού του κλάδου είμαι της άποψης, πως ο κάθε πραγματικά «επαγγελματικός» χώρος έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει. Και προσθέτω τον χαρακτηρισμό «επαγγελματικός» για κάνω τον απαραίτητο διαχωρισμό μεταξύ όλων των ειδών χώρων εκδηλώσεων που προσφέρονται σε μια ανοιχτή αγορά.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Το εξαιρετικά σημαντικό, σε όλη αυτή τη διαδικασία για την ανεύρεση του καταλληλότερου χώρου εκδηλώσεων, είναι η σύγκριση τιμών και παροχών με σωστό και μεθοδευμένο τρόπο. Κάθε ζευγάρι πλέον πρέπει να έχει δει τουλάχιστον 5 επαγγελματικούς χώρους, έτσι ώστε να έχει μια καλή εικόνα της αγοράς και των διαφορετικών επιλογών που του δίνονται.

Όπως όλοι γνωρίζουμε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, γι’ αυτό το λόγο πιστεύω, πως όλοι οι νέοι επιχειρηματίες σε αυτό τον πολύ απαιτητικό κλάδο, προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται, έτσι ώστε να παρέχουν κάτι, το οποίο έχει σίγουρο και μοναδικό αποτέλεσμα.

Βασικά πιστεύω, πως έχει να κάνει με την αγάπη και το πάθος που δείχνει ο καθένας για τη δουλειά του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτι, το οποίο γίνεται μια φορά στη ζωή του ανθρώπου και δεν χωράει απολύτως κανένα λάθος. Ένας επαγγελματίας, αυτό ακριβώς ξέρει να το εκτιμήσει και να κάνει ότι είναι δυνατό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρει ότι το ζευγάρι που έχει απέναντί του, αντιμετωπίζει τη δεξίωση του γάμου του ή της βάπτισης του παιδιού του, ως ένα σημαντικό γεγονός που θα ζήσει μια φορά στη ζωή του. Αυτό ο επαγγελματίας το σέβεται.

Για να κλείσω, αυτό που πιστεύω ότι μετράει, είναι το να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του κάθε πελάτη και ζευγαριού, έτσι ώστε να αντιληφθούμε το άγχος και την πίεση της συγκεκριμένης ημέρας για απόλυτη επιτυχία και να τους κάνουμε να ανακαλύψουν τον αληθινό σκοπό του Γάμου, ο οποίος είναι η χαρά, η διασκέδαση, ο χορός και η πραγματική ευτυχία.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες και στην καταχώρηση του Αλσος Νυμφών κάνοντας κλικ

Ευχαριστούμε τον κύριο Πάνο Αναγνωστόπουλο και το Αλσος Νυμφών

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.