δωμάτιο με ρούχα στο σπίτι

Πού θα χωρέσουν όλα αυτά τα ρούχα, αγάπη μου;

Πού θα βάλουμε τα ρούχα μας; Θα χωρέσουν; Θα είναι πρακτική η τοποθέτησή τους καθώς και η διαλογή τους; Είναι εύλογα ερωτήματα που απασχολούν όλα τα ζευγάρια, τα οποία πρόκειται να συμβιώσουν και θα πρέπει να έχουν έναν κοινό αποθηκευτικό χώρο.

Είναι καλό, όταν σχεδιάζετε τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας, να έχετε προβλέψει έναν χώρο, που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την αποθήκευση του ρουχισμού σας, των υποδημάτων σας, τα είδη προικός, κ.ο.κ. Eναν χώρο λιτό, απόλυτα λειτουργικό και όχι εμφανή στους καλεσμένους.Ο χώρος αυτός, μπορεί, είτε να βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα και να αποτελεί μέρος της σύνθεσης, είτε να αποτελεί ξεχωριστό χώρο ο οποίος θα επικοινωνεί με αυτήν.

Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να διαλέξετε μια σύνθεση από ξύλο-αλουμίνιο-γυαλί, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας εντυπωσιακής ντουλάπας, που θα δένει αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο.Το περιεχόμενο της ντουλάπας  μπορεί να είναι εμφανές, με την χρήση διάφανων επιφανειών-γυαλί, πλέξιγκλας – μπορεί, όμως να μην είναι έκδηλο, με την χρήση υλικών τα οποία δεν έχουν διαπερατότητα-ξύλο, πλαστικό, αλουμίνιο, πλέξιγκλας και γυαλί με χρωματιστές μεμβράνες. Η επιλογή διαφάνειας ή α-διαφάνειας των προσωπικών σας αντικειμένων, αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση.

Στην δεύτερη περίπτωση, έχετε στην διάθεσή σας έναν ολόκληρο χώρο για να τον αξιοποιήσετε κατάλληλα και να είναι απόλυτα πρακτικός για τις ανάγκες σας. Προτεινόμενα υλικά είναι: κυρίως το ξύλο-το οποίο ενδύκνειται σε αποθηκευτικούς χώρους-, το αλουμίνιο (ματ ή γυαλιστερό), το γυαλί (σταμπωτό, κρακελαριστό, χρωματιστό) και το πλέξιγκλας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο, στον οποίο θα χαίρεστε να μπαίνετε και να διαλέγετε με άνεση τα ρούχα που πρόκειται να φορέσετε, εφόσον το ίδιο το περιβάλλον θα σας εμπνέει για ένα κομψό ντύσιμο!

Οι επιλογές είναι άπειρες, αρκεί να υπάρχει μεράκι και ενδιαφέρον για κάθε γωνιά του προσωπικού σας χώρου! Εάν μεριμνήσετε για τον χώρο που φυλάσσονται τα προσωπικά σας αντικείμενα, εάν φροντίζετε για την αισθητική του, θα σας το ανταποδώσει με την επιλογή, κάθε φορά, του κατάλληλου ντυσίματος, το οποίο θα αναδεικνύει την προσωπικότητά σας!

 

Για το www.teleiosgamos.gr
Kassi

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.