Αρχική » Οργάνωση γάμου » Προσκλητήρια » Προσκλητήρια για την επίσημη πρώτη!
Image

Προσκλητήρια για την επίσημη πρώτη!

Ήρθε λοιπόν η ώρα για την πρώτη σας επίσημη κοινή εμφάνιση, μόνο που αυτή είναι το προσκλητήριό σας και όχι εσείς αυτοπροσώπως. Το προσκλητήριο σάς αντιπροσωπεύει, έχει στοιχεία από την προσωπικότητα και των δυο σας και υποδηλώνει το στυλ του γάμου που θα ακολουθήσει.

Οι προσκεκλημένοι σας και ιδιαίτερα αυτοί των γονιών σας και των κουμπάρων σας, σχηματίζουν την πρώτη τους εντύπωση από την πρόσκληση που θα παραλάβουν. Φροντίστε λοιπόν να ταιριάζει με εσάς και την αύρα που εκπέμπετε από κοινού και να μην είναι ξένο και αταίριαστο τόσο με εσάς όσο και με τον γάμο που σχεδιάζετε να κάνετε.

Αν ο γάμος σας για παράδειγμα είναι ρομαντικός, καλό είναι να επιλέξετε απαλούς χρωματισμούς που να ταιριάζουν και με το σκηνικό που σκέφτεστε να στήσετε για το γάμο σας, καλλιγραφική γραμματοσειρά, ρομαντικό κείμενο. Αρκετές ιδέες για κείμενα θα πάρετε από εμάς, αλλά θα βρείτε και στα καταστήματα που θα επισκεφθείτε.

Προσπαθήστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τα προσκλητήρια, ώστε να γράψετε τα ονόματα των προσκεκλημένων σας χωρίς βιασύνη, σωστά, με όμορφα γράμματα, γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό για όποιον το διαβάσει. Προσοχή πρέπει να δώσετε στο πώς θα γράψετε τα ονόματα των καλεσμένων σας ανάλογα με την περίπτωση. Θα βρείτε σε αρκετά άρθρα μας δείγματα κειμένων προκλητηρίων για κάθε στυλ, ώστε να επιλέξετε και να βρείτε το δικό σας ή να εμπνευστείτε από αυτά. Θα μάθετε επίσης τι προετοιμασία θα πρέπει να έχει προηγηθεί από εσάς και τους δικούς σας, ώστε να μην δυσκολευτείτε όταν θα φτάσετε στο στάδιο της υλοποίησης.

Όλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το προσκλητήριο θέλουμε να έχει άψογη εμφάνιση, γι’ αυτό τελικά αποφασίστε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία που θα σας αποδείξει ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά, ότι θα παραδοθούν όλα στην ώρα τους χωρίς λάθη και μάθετε πολλά ακόμη μυστικά και συμβουλές μέσα από τις σελίδες μας για να στείλετε τα τέλεια προσκλητήρια.

Μια όμορφη ιδέα είναι να αναθέσετε τη γραφή των ονομάτων σε έναν επαγγελματία καλλιγράφο, αν θέλετε να δώσετε μια δόση επιπλέον φροντίδας στην εμφάνιση των προσκλητηρίων σας.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.