Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ο Τέλειος Γάμος » Προσωποποίηση του γάμου σας
Image

Προσωποποίηση του γάμου σας

Για να αποφύγετε εντελώς τα τετριμμένα και να κάνετε τον γάμο σας ξεχωριστό, ένας ιδανικός τρόπος είναι να τον προσωποποιήσετε. Δηλαδή να προσαρμόσετε χαρακτηριστικά στοιχεία σας σε πολλά σημεία του γάμου, ώστε να ενσωματωθούν και να εκφράσουν την προσωπικότητα σας.

 

Προσκλήσεις και χάρτινα στοιχεία

Προσδιορίστε από την αρχή ότι ο γάμος σας είναι ένα προσωπικό σας θέμα (άλλωστε είναι ο δικός σας). Οι προσκλήσεις, οι ευχαριστήριες κάρτες, τα προγράμματα, οι κάρτες θέσεων είναι στοιχεία που μπορούν να έχουν κατασκευασθεί από εσάς ή σε περίπτωση που ο χρόνος που διαθέτετε είναι περιορισμένος, μπορούν να έχουν στοιχείο, που θα μαρτυρά τον γάμο σας. Τέτοια στοιχεία ή σήματα δεν είναι μόνο τα αρχικά σας. Μπορείτε να εμπνευστείτε από την τοποθεσία του γάμου σας, από μια οικογενειακή παράδοση, από ένα αγρόκτημα, από ένα αγαπημένο σχήμα, ένα κογχύλι, ένα φύλο δέντρου, ένα ζώο. Επιλέξτε ένα σχέδιο-μια στάμπα που ήδη υπάρχει. Σε περίπτωση που η επιλογή σας είναι πιο πρωτότυπη, μέσα από την επεξεργασία με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή φτιάξτε το αρχείο σας. Να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να το προμηθεύσετε και σε άλλους επαγγελματίες, που θα ασχοληθούν με τον γάμο σας.

 

Ένας καλός τυπογράφος θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε αυτό το σημείο. Επίσης ένα σύμβολο μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης και για άλλες πτυχές του γάμου σας π.χ. ένα κογχύλι μπορεί να μεταφραστεί και σε κολιέ για τις παρανύμφους ή για το σχήμα κάποιων γλυκών ή για να στολίσετε ορισμένες κατασκευές.

 

Μονογράμματα

Τα μονογράμματα είναι ένας κλασικός τρόπος για να προσωποποιήσετε τις προσκλήσεις και άλλα τυπωμένα στοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν προϋπάρχοντα χαρακτήρα από τον τυπογράφο σας ή να σχεδιάσετε ένα νέο για σας, από έναν καλλιγράφο. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν τα πρώτα αρχικά τους δίπλα-δίπλα ή συνδυασμένα. Εάν η νύφη πάρει το επίθετο του συζύγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το μονόγραμμα του επιθέτου της οικογένειας. Επίσης σε μια ιδία περίπτωση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μονόγραμμα με τρεις χαρακτήρες που να αποτελείται από το πρώτο αρχικό της νύφης, έπειτα το αρχικό του επιθέτου και τέλος το αρχικό του ονόματος του συζύγου. Εκτός από τα γαμήλια χαρτικά, ένα μονόγραμμα μπορεί να διακοσμήσει την κορυφή της τούρτας σας ή να κεντηθεί σε μια τσάντα σατέν, στο μαξιλάρι των στεφάνων ή στην επένδυση του φορέματός σας. Είναι επίσης εύκολο και ανέξοδο να δημιουργηθεί μια σφραγίδα με το επιλεγμένο σχέδιό σας και με αυτό να σφραγίσετε τις πετσέτες, τις τσάντες μεταφοράς, διαφορά κιβώτια, και ότι άλλο πιστεύετε ότι μπορείτε να χαρακτηρίσετε δικό σας.

 

Η γαμήλια ενδυμασία σας

Εάν το νυφικό φόρεμα της μητέρας σας δεν είναι κατάλληλο για σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γαμήλιες φωτογραφίες της ως έμπνευση για το δικό σας. Αντιγράψτε μια λεπτομέρεια από το φόρεμά της, το ύφος του πέπλου της, ή τα λουλούδια στην ανθοδέσμη της.

 

Άλλοι τρόποι για να ενσωματώσετε οικογενειακά κειμήλια είναι:

Δημιουργήστε έναν πίνακα με φωτογραφίες από την παιδική σας ηλικία, από τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Ορίστε σε έναν καλλιγράφο να σας δημιουργήσει το οικογενειακό δέντρο σας, ξεκινώντας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες ή τους προπαππούδες και τις προγιαγιάδες σας, με τη νύφη και τον γαμπρό να ενώνονται στο κατώτατο σημείο (περιλάβετε τη γαμήλια ημερομηνία σας). Είναι ένας υπέροχος τρόπος να συμβολιστεί η ένωσή σας, ένα αναμνηστικό μετά από το γάμο, και επιπλέον θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας να υπολογίσουν ποιος, που και από που.

Ζητήστε από τον υπεύθυνο του catering στον μπουφέ του μενού να υπάρχει ένα φαγητό που είναι παραδοσιακό της μιας ή και των δύο οικογενειών σας. Να είστε σίγουροι ότι θα ξαφνιαστούν ευχάριστα αρκετοί , έχοντας συνηθίσει σε στερεότυπα μενού γάμων.

Χρησιμοποιήστε τα ίδια σκεύη(μαχαίρι, σπάτουλα) για την τούρτα, που η μητέρα ή η γιαγιά σας χρησιμοποίησε στο γάμο τους. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να παρουσιαστεί η καλή τύχη στην ευτυχισμένη ημέρα σας.

 

Τέλος, δώστε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε κάθε έναν από τους καλεσμένους σας. Ένα ιδιαίτερο γραπτό μήνυμα που αντιπροσωπεύει την μεταξύ σας σχέση με τον κάθε καλεσμένο, είναι κάτι που σίγουρα μένει αξέχαστο, γιατί δείχνει ότι σκέπτεστε τον κάθε ένα ξεχωριστά και είναι για εσάς μια ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.