Παντρευόμαστε ! Save the date

save the date gamosSave the Date ! Να μια ωραία συνήθεια που έχουν στο εξωτερικό, η οποία είναι μια ωραία ιδέα για να την υλοποιήσετε στον γάμο σας.

Στην Ελλάδα, τους κοντινούς μας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, τους ενημερώνουμε προφορικά για τον γάμο και την ημερομηνία που θα γίνει, αρκετά νωρίς. Μπορεί και ένα χρόνο πριν να ανακοινώσουμε σε φίλους και συγγενείς την ημερομηνία του γάμου μας.

Μερικές φορές μάλιστα απαιτείται, για αρκετούς λόγους, όπως για να μη συμπέσουν γάμοι κοντινών συγγενών και κολλητών φίλων, αλλά και για να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους άνθρωποι που ζουν μακριά.

Θα ήταν όμως μια συγκινητική κίνηση και ένα  όμορφο ενθύμιο, αν αυτή η ανακοίνωση γινόταν μέσω κάποιου τύπου save the date.

Από τις πιο ωραίες ιδέες είναι να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία, που θα μοιράσετε στους καλεσμένους σας και σε αυτή να ανακοινώνεται η ημερομηνία που πρέπει να θυμούνται. Η ημερομηνία του γάμου σας!

Μια και η φωτογραφία μπορεί να είναι από σοβαρή, μέχρι αρκετά παιχνιδιάρικη, ας μοιραστούμε μερικές ιδέες :

Μπορείτε να γράψετε σε έναν πίνακα κιμωλίας την ημερομηνία του γάμου σας και να φωτογραφηθείτε κρατώντας τον.

Μπορείτε να μπείτε σε ένα φωτογραφικό θάλαμο και να βγάλετε φωτογραφίες κρατώντας σε καθεμιά κι ένα χαρτόνι με διαφορετικές λέξεις που θα συνθέτουν όλες μαζί το μήνυμά σας για την ημερομηνία του γάμου.

Μπορείτε ακόμη να γράψετε στα χέρια σας την ημερομηνία και να φωτογραφηθείτε κρατώντας ο ένας τον άλλο σφιχτά από το χέρι.

Σχεδιάστε στην υγρή άμμο την ημερομηνία που παντρεύεστε και φωτογραφηθείτε στην ακροθαλασσιά.

 Source: Uploaded by user via Vivi on Pinterest

.

Βάλτε τη φαντασία σας σε πλήρη λειτουργία, πάρτε πόζα και …. η ώρα η καλή!