people inside building

Στο bachelor των φίλων σας

Περίοδος με πολλούς γάμους το καλοκαίρι, άρα και περίοδος για πολλά bachelor parties. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να σας θυμίσουμε πως πρέπει να φερθείτε στο bachelor του φίλου σας ή στο bachelorette της φίλης σας, για να απογειωθεί η βραδιά σας.

Κανονικά ένα bachelor party διοργανώνεται από τους φίλους του γαμπρού ή τις φίλες της νύφης και συνήθως τα πρόσωπα που πρωτοστατούν στις πρωτοβουλίες είναι ο κουμπάρος και η κουμπάρα του ζευγαριού. Σε αρκετές περιπτώσεις το πάρτυ διοργανώνεται από τον ίδιο τον γαμπρό ή τη νύφη.

Οποιος όμως και να το οργανώνει τελικά, αν λάβετε μια πρόσκληση για ένα bachelor party, πριν την αρνηθείτε σκεφτείτε ότι για να σας προσκαλούν, σας θεωρούν έναν από τους ανθρώπους που θέλουν να διασκεδάσουν μαζί, λίγο πριν τον γάμο τους και το πέρασμά τους στην επόμενη φάση.

Οσο και αν σας ακούγεται περίεργο, με το να αποδεχθείτε την πρόσκληση τιμάται τον γαμπρό και τη νύφη που θέλουν να περάσουν μαζί με τους φίλους τους τις τελευταίες ώρες πριν και την τυπική τους δέσμευση κι εσάς σας θεωρούν έναν από αυτούς.

Στο bachelor party ένας βασικός κανόνας είναι ότι τον λογαριασμό τον πληρώνουν όλοι οι άλλοι, εκτός από τον γαμπρό και τη νύφη. Ακόμη και αν επιμένουν για το αντίθετο, δεν πρέπει να τους αφήσετε να πληρώσουν.

Επειδή σε ένα bachelor party συνήθως συναντιούνται για πρώτη φορά κάποιοι άνθρωποι, όπως για παράδειγμα ο αδερφός της νύφης, που δεν γνωρίζει όλους τους φίλους του γαμπρού, η καλύτερη έναρξη της βραδιάς μπορεί να γίνει σε ένα ήσυχο μέρος για φαγητό ή ποτό, ώστε να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους. Ετσι θα “δέσει” η παρέα και θα σπάσει ο πάγος της πρώτης συνάντησης σε ένα περιβάλλον, όπου η ένταση της μουσικής θα επιτρέπει τις συζητήσεις.

Για τις εξόδους που απαιτούν να έχει γίνει κράτηση σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, θα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός τους αρκετές μέρες πριν, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα τελευταία στιγμή, ειδικά αν ο αριθμός των ατόμων είναι μεγάλος.

Κατά τη διάρκεια του πάρτυ, κάντε ότι περνά από το χέρι σας για να περάσει τέλεια ο γαμπρός και η νύφη. Ακόμη και αν κάτι δεν σας αρέσει μην το κάνετε θέμα και αν ενοχλήστε πραγματικά από κάτι, προσπαθήστε να το λύσετε χωρίς να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η καλύτερη λύση είναι να μετακινηθείτε με taxi και να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, για να μην οδηγήσετε έχοντας πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται λόγω απερισκεψίας σας να μεθύσετε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χαλάσετε το πάρτυ του φίλου σας και να σας κουβαλούν έξω από το μαγαζί οι άλλοι.

Μη χαλάτε την παρέα. Αν οι περισσότεροι αποφασίσουν για συνέχεια, ακολουθήστε τους.

Κι εσείς θα θέλατε στο δικό σας bachelor να περάσετε τέλεια και να το θυμάστε για πάντα.

Για το www.teleiosgamos.gr
Ελένη Καστάνη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.