Αρχική » Ομορφιά » Νυφικά Χτενίσματα » Συμβουλές για να έχετε τέλεια μαλλιά στο γάμο σας
Image

Συμβουλές για να έχετε τέλεια μαλλιά στο γάμο σας

Εκτός από το νυφικό σας φόρεμα, οφείλετε να δώσετε τη δέουσα προσοχή και στα μαλλιά σας. Τα πλούσια και στιλπνά μαλλιά προσδίδουν φρεσκάδα και θηλυκότητα στη γυναίκα. Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούν χρήσιμες και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να κάνετε δραστικές αλλαγές, να βάψετε ή να κόψετε τα μαλλιά σας, κάντε το τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το γάμο σας. Στο διάστημα που μεσολαβεί, θα υπάρχει χρόνος για να «στρώσει» η κουπ και να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Επιπλέον, αν έχετε πάρει μια λάθος απόφαση, θα υπάρχει χρόνος να τη διορθώσετε.

Μην ετοιμάσετε τα μαλλιά σας πολύ νωρίς την ημέρα του γάμου σας, ειδικά αν το χτένισμά σας απαιτεί να τα τραβήξετε πίσω πολύ σφιχτά. Το κεφάλι σας μπορεί να αρχίζει να πονάει, αν έχετε ένα υπερβολικά σφιχτό κότσο για πολύ ώρα.

Ψαλιδίστε τα μαλλιά σας λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο σας, για να καθαρίσετε τις άκρες και να αφαιρέσετε τη ψαλίδα.

Επισκεφτείτε τον τακτικό κομμωτή σας ή δοκιμάστε και 1-2 ακόμη, κάνοντας πρόβες, για να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς. Αν όμως υπάρχει κάποιος στο κομμωτήριο που συνηθίζετε να πηγαίνετε, ο οποίος ειδικεύεται στις νυφικές κομμώσεις ή ακόμη καλύτερα αν αυτός είναι ο κομμωτής σας, τότε μπορεί να αναλάβει και το νυφικό χτένισμα. Πάντως, δεν προσβάλετε και δε περιφρονείτε τον κομμωτή, που επισκέπτεστε τακτικά, αν προτιμήσετε κάποιον άλλο επαγγελματία για το μεγάλο γεγονός. Εξάλλου, η ημέρα αυτή είναι σημαντική και το χτένισμα είναι διαφορετικό από ένα υπέροχο κούρεμα ή ένα πετυχημένο χρώμα.    

Όταν κάνετε τις πρόβες, καλό είναι να έχετε μαζί σας και κάποιο πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύεστε και γνωρίζει πολύ καλά το χαρακτήρα σας, για να σας πει τη γνώμη του και να σας βοηθήσει στη σωστή επιλογή.   

Μη παρασυρθείτε σε υπερβολές. Μην αφήσετε τους καλεσμένους, και κυρίως το γαμπρό, να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το κορίτσι με το λευκό φόρεμα! Εκτός αυτού, ένα υπερβολικά περίπλοκο χτένισμα είναι κάτι που θα σας αγχώνει περισσότερο και όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή!

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.