συμβουλές διακόσμησης

Συμβουλές για τον στολισμό

“Είναι ουσιαστικό κομμάτι ο στολισμός της δεξίωσης και της τελετής”

Έχετε επιλέξει πολύ προσεκτικά την εκκλησία που θα γίνει το μυστήριο του γάμου σας και μετά από πολλές επισκέψεις έχετε βρει και τον ιδανικό χώρο για την δεξίωση, το πάρτι ή το τραπέζι του γάμου.

Ήδη έχετε κουραστεί αρκετά με τις μέχρι τώρα διαδικασίες, αλλά είστε ευχαριστημένη διότι έχετε τον καμβά για τα χτίσετε πλέον προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες που θα δώσουν και το στίγμα σας.

Η μουσική και η διακόσμηση είναι το κομμάτι που θα βοηθήσει το αποτέλεσμα.

Γι αυτό ακόμα κι αν χρειάστηκε να κάνετε υποχωρήσεις ως προς τον χώρο δεξίωσης, το κέτεριγκ, την διαμόρφωση της λίστας των καλεσμένων σας, ήρθε η στιγμή να μεταμορφώσετε την ατμόσφαιρα που θα έχει την υπογραφή σας. Είναι σημαντικό λοιπόν το πώς αισθάνεστε με τον επαγγελματία στον οποίο θα εμπιστευτείτε τον στολισμό του γάμου σας.

Ο χώρος που έχετε επιλέξει, από μόνος του ζητάει ή δεν ζητάει αντίστοιχα κάποια διακοσμητικά στοιχεία. Οπότε εκεί είναι το μικρό μυστικό στην επιλογή διακοσμητή. Αν δηλαδή έχει την αισθητική κατάρτιση να δημιουργήσει με ανθοσυνθέσεις και αντικείμενα την ατμόσφαιρα που θέλετε.

Θα είναι τίμιο από μέρους του διακοσμητή, αν ο χώρος χρειάζεται λιγότερα στοιχεία από αυτά που θα θέλατε αρχικά, να σας το πει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει λιγότερο κέρδος γι αυτόν.

Πιστεύω πως τα παρακάτω στοιχεία θα βοηθήσουν στην επιλογή διακοσμητή

  1. Δείτε αρκετές δουλειές που έχει κάνει η εταιρία διακόσμησης στο παρελθόν
  2. Αυτά που θα σας δείξουν δείτε αν έχουν ενιαίο στιλ
  3. Νιώστε άνετα με τον διακοσμητή ώστε να του πείτε ότι σκέφτεστε, ακόμα κι αν είναι ανολοκλήρωτες οι ιδέες σας
  4. Σιγουρευτείτε ότι ακούει προσεκτικά
  5. Νιώστε εμπιστοσύνη
  6. Κατοχυρώστε το δικαίωμα αλλαγών σε λεπτομέρειες ακόμα και μέχρι το τέλος
  7. Τέλος αν η οικονομική πρόταση δεν είναι στα μέτρα σας, αλλά ισχύουν τα παραπάνω, μην το ρισκάρετε να αλλάξετε διακοσμητή.

Είναι καλύτερα να μειώσετε σε ποσότητα το στολισμό, αλλά να κρατήσετε την ποιότητα και το ύφος που σας ικανοποιεί. Άλλωστε αυτό που θυμάται κάποιος απ τους γάμους αργότερα είναι πόσο όμορφα ήταν στολισμένος ο γάμος και πόσο χόρεψε στη δεξίωση.

Ευχαριστούμε την κυρία Λίλλυ Βελισσαρίου από την εταιρεία Μόνα Λίζα για τις συμβουλές της

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.