Αρχική » Hot Stuff » Ζώδια - Ωροσκόπια » Τα Ερωτικά Χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Image

Τα Ερωτικά Χαρακτηριστικά του Υδροχόου

Πιθανώς να μην σας ενδιαφέρει να προβάλλετε την εικόνα σας με πιο θετικό τρόπο, σας αρέσει έτσι όπως είναι, κι αν μερικές φορές οι άλλοι σας κατηγορούν ότι αψηφείτε τη συμβατικότητα, είστε ακόμα πιο ευτυχισμένος.


Αν ψάχνετε ακόμη για τον τέλειο εραστή των ονείρων για να κάνετε πλήρη την ευτυχία σας, υπάρχουν μερικά σημεία που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τη φιλοδοξία σας.


Πρώτα από όλα, συχνά δυσκολεύεστε αφάνταστα να δείξετε τα συναισθήματά σας όταν έρχεται η σειρά του ειδυλλίου. Αυτή η ψυχρή ανέκφραστη απόσταση ίσως να έχει θετικά αποτελέσματα, αν συναντήσετε κάποιον που έλκεται από προκλήσεις, αν όχι, θα ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά σας σαν τέλεια αδιαφορία, η οποία θα τους κάνει να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο.


Ένα από τα μειονεκτήματά σας είναι η αργοπορία, παρ όλο που μπορεί να είναι επειδή έχετε πιο σπουδαία πράγματα στον νου σας (ή τουλάχιστον είναι πιο σπουδαία για σας).


Κατοικείτε στο μέλλον και ο χρόνος για σας είναι μια τόσο άμετρη οντότητα που οι σκέψεις σας συχνά προπορεύονται σε σχέση με των άλλων, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι διευκολύνει τον εραστή των ονείρων που θα σχετιστεί με σας. Τι υπάρχει μέσα σας που θα σας κάνει να θέλετε να είστε ένας επαναστάτης; Είναι ίσως επειδή σχεδόν φοβάστε να συνδεθείτε με κάτι ή με κάποιον επειδή γνωρίζετε ότι κάποιος τόσο ιδεαλιστής όσο εσείς ίσως καταλήξει να απογοητευθεί; Πολύ ωραία, όμως αν προσδοκάτε να δεσμευτεί ο εραστής σας θα πρέπει να υποκύψετε λίγο περισσότερο και να μην κλείνεστε τόσο στο δικό σας κόσμο.


Ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τη μοναδικότητά σας που μερικές φορές υπερισχύετε στον εραστή που προσπαθείτε να πλανέψετε και γίνεστε πολύ διανοητικός, πολύ ανεξάρτητος, ή ενδιαφέρεστε πολύ για τον κόσμο σαν σύνολο για να αφοσιωθείτε στο άτομο που είναι κοντά σας.


Γι αυτό, αν θέλετε όχι μόνο να σαγηνεύσετε, αλλά και να κρατήσετε το νέο σας εραστή δίπλα σας, ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να υποκρίνεστε ότι δεν είστε τόσο ανεξάρτητος όσο φαίνεστε.


Να θυμάστε ότι, εφόσον η ελευθερία είναι αυτό που έχει σημασία στη ζωή για σας, δεν χρειάζεται να δείχνετε σημάδια ζήλιας αν σχετισθείτε με κάποιον που νοιώθει με τον ίδιο τρόπο.


Λέγεται ότι οι Υδροχόοι γίνονται καλύτεροι φίλοι παρά μακροπρόθεσμοι εραστές, εξ αιτίας του τρόπου που τους αρέσει να ζουν, έτσι αν ψάχνετε για μια μόνιμη σχέση, καλύτερα να καλυτερεύσετε την τακτική σας τώρα.

Πηγή : FengSuiPower

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.