Αρχική » Μόδα » Κοσμήματα & Αξεσουάρ » Τελειοποιώντας την εμφάνιση στον γάμο σας
Image

Τελειοποιώντας την εμφάνιση στον γάμο σας

Μια φορά και ένα καιρό, η νύφη στόλιζε τον εαυτό της με ό,τι κόσμημα είχε, την ημέρα του γάμου της, ή με όποιο κόσμημα της δάνειζε για εκείνη τη μέρα ένα δικό της πρόσωπο ή της χάριζε η μητέρα της και η πεθερά της.

Σήμερα, οι νύφες ενδιαφέρονται και μεριμνούν για να αναδείξουν τη προσωπικότητά τους, αλλά και για να συμπληρώσουν την εμφάνισή τους φορώντας κοσμήματα που θα τις κολακεύουν.

Έχετε ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο, προσπάθεια και χρήματα διαλέγοντας το αγαπημένο σας νυφικό, ένα φόρεμα το οποίο είναι τέλειο και ονειρεμένο για εσάς. Όπως είναι φυσικό, θέλετε τα αξεσουάρ τα οποία θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σας, να μην αποσπούν τη προσοχή από το νυφικό που αγωνιστήκατε τόσο σκληρά για να το βρείτε!

Γι’ αυτό, η επιλογή των αξεσουάρ θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε, αφού θα έχετε παραγγείλει την κουάφ και το πέπλο σας (στην περίπτωση που φορέσετε). Όταν επιλέγετε τα αξεσουάρ, να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας το νυφικό, έτσι ώστε να είναι λιτά και απέριττα κομμάτια, τα οποία θα αναδεικνύουν την εικόνα σας, αλλά δεν θα κλέβουν τη παράσταση.

Ακολουθήστε ως γενικό κανόνα, ότι όσο πιο πολύ λαμποκοπά το νυφικό σας, τόσα λιγότερα αξεσουάρ θα πρέπει να προσθέσετε. Και επίσης, αν φορέσετε ένα φανταχτερό και εντυπωσιακό περιδέραιο, συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε minimal γραμμή.

Σιγουρευτείτε επίσης, ότι τα αξεσουάρ ταιριάζουν με τη συνολική ατμόσφαιρα και τυπικότητα του γάμου. Σε αυτό το σημείο, χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας. Μη φορέσετε στρας σε μια απογευματινή, υπαίθρια τελετή ή απλά, ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ένα βραδινό γάμο. Συμβουλευτείτε το ένστικτό σας, όταν αποφασίσετε για τα αξεσουάρ σας. Ποτέ δε κάνετε λάθος, όταν παίρνετε μια απόφαση σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ!

Η συντακτική ομάδα του τeleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.