χτένισμα και μάτια νύφης

Το χτένισμα και τα μάτια σας

Αποφύγετε τις Αλλαγές

Η ημέρα του γάμου σας ή οι ημέρες που άμεσα προηγούνται από αυτόν δεν είναι η κατάλληλη εποχή για πειράματα ή αλλαγές, και μάλιστα δραστικές.

Μία μόνιμη, ριζικά διαφορετική αλλαγή κόμμωσης, κουρέματος ή χρώματος είναι σοφό να γίνει  1-2 μήνες πριν την ημέρα του γάμου σας. Για να υλοποιηθούν καινούργιες, ανατρεπτικές ιδέες, θα πρέπει να μεσολαβεί σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο γάμος σας δεν είναι η στιγμή για να εφεύρετε ένα καινούργιο look. Αντίθετα, είναι η μέρα που θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη φυσική σας  ομορφιά και να αναδείξετε τη κομψότητα και τη χάρη σας.

Τέλειος Γάμος Tips:

  1. Συμβουλευθείτε τον κομμωτή ή την κομμώτρια για το στυλ χτενίσματος που σας κολακεύει, αν ταιριάζει με το πέπλο σας και αν θα διαρκέσει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας του γάμου σας. Ένα με δύο μήνες περίπου πριν από το γάμο, κανονίστε ένα ραντεβού για να κάνετε κάποια δοκιμαστικά που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε  στη νυφική κόμμωση.
  2. Καλό είναι να έχετε μαζί σας κουάφ και πέπλο, για να τα δείτε ως σύνολο με το χτένισμα. Για να βγάλετε το πέπλο μετά τη τελετή, θα πρέπει να σας βοηθήσει ένας δικός σας άνθρωπος ο οποίος θα γνωρίζει, έτσι ώστε να μη χαλάσουν τα μαλλιά σας. Αυτός ο άνθρωπος θα διδαχθεί από τον κομμωτή για τον τρόπο που θα αφαιρέσει σωστά το πέπλο σας, ώστε να μη χαλάσει το χτένισμά σας.
  3. Αν επιλέξετε να στολίσετε τα μαλλιά σας με φυσικά λουλούδια, συμβουλευθείτε και τον κομμωτή, αλλά και τον ανθοπώλη, για το ποια είναι τα λουλούδια της εποχής και ποια συνδυάζονται με τη νυφική σας εμφάνιση.
  4. Αν χτενιστείτε στο κομμωτήριο, κανονίστε να είστε το τελευταίο ραντεβού. Αν χτενιστείτε στο σπίτι, φροντίστε να φιξάρετε έγκαιρα το ραντεβού και την ώρα, μήπως θελήσει να χτενιστεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Κάτι τέτοιο όμως καλό θα είναι να το έχετε προσυμφωνήσει με τον κομμωτή. Αν φτιάξετε μόνη τα μαλλιά σας, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας δεν είναι τόσο περίπλοκη, έτσι ώστε να μη μπορέσετε να τα καταφέρετε μόνη σας. Δε χρειάζονται εκπλήξεις για να ενδυναμώσουν το άγχος και τη νευρικότητά σας! Μια φίλη για βοηθός θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη σε αυτή την περίπτωση.
  5. Τα σγουρά μαλλιά είναι πραγματικά ένα πρόβλημα, όταν ο καιρός είναι υγρός. Μη πανικοβάλλεστε όμως. Με τη δοκιμή πριν από την ημέρα του γάμου, θα αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά δε μπορείτε και να διασφαλίσετε τον τέλειο καιρό. Για να διαρκέσει το χτένισμα σας, απλώστε στα μαλλιά σας ένα προϊόν ενάντια στην υγρασία. Ο κομμωτής σας έχει τη λύση για να το αντιμετωπίσει Αν η βροχή και η υγρασία προκαλέσουν τη χαλάρωση του χτενίσματός σας, για να φιξάρετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να έχετε μαζί σας μία λακ και να τη χρησιμοποιήσετε στις ρίζες.

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.