Γάμος & Βάπτιση : Βεντάλιες για τους καλεσμένους σε διπλό ρόλο

Η ζέστη του καλοκαιριού αντιμετωπίζεται με έξυπνους και όμορφους τρόπους, αρκεί να υπάρχει η διάθεση και ο χρόνος για να ασχοληθείτε μόνοι σας ή λίγα παραπάνω χρήματα για να αναθέσετε σε κάποιο επαγγελματία να υλοποιήσει τις ιδέες σας, αλλά και τις δικές του!

Οι βεντάλιες στους καλοκαιρινούς γάμους και τις βαπτίσεις γίνονται και πάλι trendy, αλλάζοντας λίγο μορφή, ύφος και στυλ, παραμένοντας, όμως, το ίδιο λειτουργικές και χρήσιμες και αποκτώντας τουλάχιστον έναν ακόμη ρόλο.

wedding program fans
Η πιο απλή μορφή για μια βεντάλια για τους καλεσμένους σας

Μια βεντάλια από χαρτί, μπορεί να είναι ταυτόχρονα το μενού της δεξίωσής σας ή να είναι το ευχαριστήριο – αναμνηστικό δωράκι για τους καλεσμένους σας ή ένα κείμενο γραμμένο από εσάς με την ιστορία της αγάπης σας κ.α.

Τα σχήματα για μια τέτοια βεντάλια εμπλουτίζονται κι έτσι βρίσκουμε βεντάλιες σε σχήμα καρδιάς, κύκλου, παγωτού, τετράγωνου και παραλληλόγραμμου με ή χωρίς στρογγυλεμένες άκρες και πολλά ακόμη.

Βεντάλιες για τους καλεσμένους
Η μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού τύπου βεντάλιας

Αν πρόκειται να ασχοληθείτε μόνοι σας, διαλέξτε ένα σχήμα που δεν θα σας δυσκολέψει πολύ. Η κατασκευή τους δεν είναι δύσκολη, ούτε απαιτεί πολλά υλικά και εργαλεία. Θα πρέπει να διαλέξετε ένα template και με βάση αυτό, να ετοιμάσετε τα κείμενά σας (βρείτε στην ενότητα Downloads του teleiosgamos.gr , τα templates που ετοιμάσαμε, στα οποία υπάρχουν επιπλέον οδηγίες και πληροφορίες. Για να τα δείτε και να τα κατεβάσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένα μέλη και να έχετε συνδεθεί. Αν δεν είστε εγγεγραμμένα μέλη, για να κάνετε δωρεάν εγγραφή στο TeleiosGamos.gr πατήστε εδώ).

Αφού διαλέξατε template και καταλήξατε με τα κείμενα, στη συνέχεια θα πρέπει να τυπώσετε και να κόψετε με προσοχή τα σχήματα σε βαρύ χαρτί. Ανάμεσα στις δύο όψεις θα κολλήσετε (με κόλλα ή ταινία διπλής όψης) ένα ξυλάκι παγωτού ή ακόμη καλύτερα ένα ξυλάκι από αυτά που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να πιέζουν τη γλώσσα.

Για τη διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες, κορδόνια και άλλα στοιχεία που ταιριάζουν με το θέμα του γάμου σας (ή και της βάπτισης).

Ορίστε και μερικές ακόμη ιδέες για βεντάλιες

Program Fans
Μια εύκολη κατασκευή για βεντάλια, στην οποία τσακίζετε σαν ακορντεόν ένα μεγάλο φύλλο χαρτιού
Ventalies
Διακοσμήστε με κορδέλες, κορδόνια και άλλα υλικά χειροτεχνίας
wedding program fans
Διαλέξτε σχήμα, χρώμα και σχέδιο που ταιριάζει με το θέμα του γάμου σας
Βεντάλιες
Μπορείτε να τυπώσετε, ακόμη και σε φωτογραφικό χαρτί

Κατεβάστε τα templates κάνοντας κλικ εδώ και χρησιμοποιήστε τα με περισσότερους τρόπους, για περισσότερους λόγους. Μπορείτε να φτιάξετε με τα ίδια templates τους αριθμούς ή τα ονόματα των τραπεζιών, κάρτες για τα φαγητά του μπουφέ και ότι άλλο περάσει από το μυαλό σας!

Photos from : photo1, photo2, photo3, photo4, photo5, photo6