Αρχική » Οργάνωση γάμου » Φωτογραφία & Video » Βρήκατε καμεραμάν;
Image

Βρήκατε καμεραμάν;

Η έκφραση "Caught on Camera" συνοψίζει τη πολύτιμη αξία του επαγγελματία καμεραμάν την ημέρα του γάμου σας. Ως νύφη και γαμπρός θα μείνετε έκπληκτοι, πόσο γρήγορα θα περάσει εκείνη η μέρα.


Μολονότι προγραμματίζετε το γάμο σας, πολύ καιρό πριν, αν συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα θα περάσουν οι ώρες της τελετής και της δεξίωσης, τότε θα εκτιμήσετε την αξία και τη συνεισφορά του καμεραμάν, γιατί είναι εκείνος που θα συλλάβει τις μικρές και σύντομες στιγμές, τις οποίες εσείς, από το άγχος της ημέρας, θα τις έχετε προσπεράσει. Το βίντεο θα παρέχει σε εσάς
, στην οικογένειά σας και στους φίλους σας, ένα σύνολο αλησμόνητων και απολαυστικών αναμνήσεων, τις οποίες θα σας υπενθυμίζει χρόνο με το χρόνο.

Αντίθετα από τη φωτογραφία, τα βίντεο αιχμαλωτίζουν συχνά τον αυθορμητισμό της γαμήλιας ημέρας πολύ καλύτερα, και οι αναμνήσεις είναι ορατές με περισσότερη φυσικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό, όταν βρισκόσαστε στην αναζήτηση καμεραμάν, να τον φέρετε σε επαφή με το φωτογράφο και να παρατηρήσετε τη συνεργασία τους. Αν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και αν έχουν κώδικες επικοινωνίας. Το πρώτο μέλημά τους είναι να συνεργαστούν έτσι ώστε να αποθανατίσουν τις εξαίρετες στιγμές του γάμου σας, γιατί το βίντεο και οι φωτογραφίες θα σας θυμίζουν για μια ζωή αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.