Συνταγές Μαγειρικής

Χριστουγεννιάτικο μενού από τον Chef Νίκο Γιαλούρη

Γιορτινό μενού με πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο από τον Chef Νίκο Γιαλούρη

Ο κος Νίκος Γιαλούρης, Chef στο Κτήμα Νικολέλη, ετοίμασε για εσάς και σας προτείνει ένα υπέροχο μενού για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Για πρώτο πιάτο, η δροσερή ανάμεικτη σαλάτα με τα πολύχρωμα μαριναρισμένα λαχανικά, το κατσικίσιο τυρί, τα κρουτόν και το dressing μελιού και βαλσάμικου, θα αποτελέσει το καλύτερο γευστικό ξεκίνημα.

Για κυρίως πιάτο, ο Chef προτείνει φιλετάκια μοσχαρίσια συνοδευόμενα από πατάτες ψημένες σε ζωμό κρέατος, μυρωδικά βότανα, παπαρδέλες χορταρικών και σάλτσα από γλυκό κρασί μαδέρα και sauce béarnaise.

Και όσο για το επιδόρπιο… αυτό θα είναι μια λαχταριστή πάβλοβα που θα ολοκληρώσει το γεύμα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το γεύμα συνοδεύεται ιδανικά με λευκό ή κόκκινο κρασί Κτήμα Άλφα

Βρείτε τις συνταγές για το πρώτο πιάτο, το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο στα παρακάτω link :

Ανάμεικτη σαλάτα μαριναρισμένων λαχανικών με κατσικίσιο τυρί

Φιλετάκια μοσχαρίσια με σάλτσα από γλυκό κρασί μαδέρα και sauce béarnaise

Γλυκιά Συνταγή Πάβλοβα

Ευχαριστούμε τον κο Νίκο Γιαλούρη, Chef στο Κτήμα Νικολέλη, για το γιορτινό μενού που ετοίμασε για εμάς και κυρίως για όλους εσάς!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.