Αρχική » Οργάνωση γάμου » Special Weddings » Καφέ χρώμα για τον γάμο ή τη βάπτιση
xroma gamou kafe gamilia tourta

Καφέ χρώμα για τον γάμο ή τη βάπτιση

Το καφέ χρώμα είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος των γήινων χρωμάτων και συμβολίζει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία (δείτε στη συνέχεια τις παλέτες χρωμάτων και τους συνδυασμούς).

Συνδέεται με τα περισσότερα φυσικά υλικά και είναι βέβαια το χρώμα της γης που πατάμε. Το καφέ χρώμα μάς δημιουργεί την αίσθηση του φυσικού, του αγνού, αλλά και το αίσθημα της ζεστασιάς και της άνεσης, όπως όταν βρισκόμαστε

 με φίλους που αγαπάμε ή όπως όταν βρισκόμαστε σε ένα οικείο περιβάλλον.

 

Το καφέ χρώμα έχει όλα τα προσόντα για να είναι ένα από τα χρώματα ή ακόμη και το βασικό χρώμα που θα διαλέξει κάποιος για τον γάμο ή τη βάπτιση. Δημιουργεί ωραίους και ζεστούς συνδυασμούς με άλλα χρώματα και επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, όπως κάποια άλλα, η επιλογή του οδηγεί συνήθως σε ένα αποτέλεσμα πέρα από τα συνηθισμένα.

Για να σας δώσουμε έμπνευση, δημιουργήσαμε μερικές χρωματικές παλέτες με συνδυασμούς του καφέ – σοκολά με άλλα χρώματα, όπως το γαλάζιο, το πράσινο, το ροζ, το κίτρινο κ.α. Βεβαίως, υπάρχει και μια παλέτα με διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, ώστε να ταιριάξετε διαφορετικούς τόνους του σε όποια στοιχεία θελήσετε.

Στους παρακάτω συνδυασμούς θα βρείτε χρωματικές προτάσεις τόσο για το καλοκαίρι και την άνοιξη, όσο και για το χειμώνα και το φθινόπωρο. Ενώ, αν χρησιμοποιήσετε αντίστροφα τα χρώματα, έχοντας δηλαδή το καφέ ως δευτερεύον χρώμα και κάποιο άλλο ως βασικό, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές και για τη διακόσμηση και το ύφος της βάπτισης.

brown color combinations for the wedding and christening

Εσείς σκέφτεστε να βάλετε το καφέ στον γάμο σας;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.