Αρχική » Beyond Weddings » Δημιουργήστε κάδρα με ύφασμα

Δημιουργήστε κάδρα με ύφασμα

Κάδρο από τελάρο που ντύθηκε με ύφασμα σε διάφορα μοτίβαΑν σας αρέσει να ασχολείστε με κατασκευές και όμορφες δημιουργίες, για να χαλαρώνετε από το καθημερινό στρες και να περνάτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας, τότε δοκιμάστε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με τα δικά σας έργα τέχνης.

Αγοράζοντας τελάρα σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα της αρεσκείας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κάδρα για το σπίτι σας σε ότι στυλ κι αν επιθυμείτε, μοντέρνο vintage κλπ, ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Διακοσμήστε, ανάλογα με το μοτίβο, το παιδικό δωμάτιο, την κρεβατοκάμαρά σας, το σαλόνι, ακόμη και το μπάνιο σας. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε υφάσματα, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική ιδέα που θα γεννήσει το μυαλό σας.

Αφού αποκτήσετε την απαραίτητη πείρα, μετά από τα 2-3 πρώτα έργα σας, σκεφτείτε το ως μια ωραία ιδέα για να χαρίσετε χειροποίητα δώρα στους φίλους σας, που σίγουρα θα τα εκτιμήσουν.

Δείτε στο παρακάτω video πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ένα κάδρο χρησιμοποιώντας ένα τελάρο, ένα ψαλίδι, ένα μέτρο, ύφασμα και ένα καρφωτικό εργαλείο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.