Η συλλογή της Carolina Herrera για Φθινόπωρο – Χειμώνας 2010

Carolina Herrera στην Fashion Week New York Fall 2010Πάμε να δούμε τώρα τη νέα κολεξιόν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2010 – 2011 που παρουσίασε η Carolina Herrera στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Η συλλογή της περιλαμβάνει φαρδιά (στα πόδια) παντελόνια, πρωινά και απογευματινά φορέματα, πουκάμισα, σακάκια, γούνινα μπολερό, παλτό και σακάκια με γούνινο γιακά, καπέλα, γάντια, αλλά και εντυπωσιακά βραδινά φορέματα και φορέματα cocktail.

Τα βραδινά φορέματα και τα αξεσουάρ τους “βγάζουν” μια γερή δόση θηλυκότητας στις προτάσεις της σχεδιάστριας για τις βραδινές εμφανίσεις, ενώ τα πρωινά  και απογευματινά σύνολα είναι περισσότερο συντηρητικά ή ίσως “ανδροπρεπή”, αλλά σίγουρα κομψά.

Φορέματα που αφήνουν τον ένα ώμο ακάλυπτο, στράπλες τουαλέτες, διπλά μανίκια με βολάν, υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία, όπως μετάξωτο, ταφτάς, βελούδο, γούνα, έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, μουσταρδί, αλλά και μεταλλικό γκρι, εξωτικά και ζωηρά prints και ρούχα κεντημένα, αλλά και διακοσμημένα με υφασμάτινα λουλούδια (δείτε μαύρο – κόκκινο μακρύ φόρεμα), “παρέλασαν” μπροστά στο πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε την επίδειξη.

Παρακολουθήστε, στο video που ακολουθεί, ένα μέρος της επίδειξης της Carolina Herrera και πάρτε μια μικρή γεύση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.