Κάδρα διακόσμηση τοίχων assorted-color framed paintings on the wall

Δημιουργήστε κάδρα με ύφασμα

Κάδρο από τελάρο που ντύθηκε με ύφασμα σε διάφορα μοτίβαΑν σας αρέσει να ασχολείστε με κατασκευές και όμορφες δημιουργίες, για να χαλαρώνετε από το καθημερινό στρες και να περνάτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας, τότε δοκιμάστε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με τα δικά σας έργα τέχνης.

Αγοράζοντας τελάρα σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα της αρεσκείας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κάδρα για το σπίτι σας σε ότι στυλ κι αν επιθυμείτε, μοντέρνο vintage κλπ, ανάλογα με το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Διακοσμήστε, ανάλογα με το μοτίβο, το παιδικό δωμάτιο, την κρεβατοκάμαρά σας, το σαλόνι, ακόμη και το μπάνιο σας. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε υφάσματα, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική ιδέα που θα γεννήσει το μυαλό σας.

Αφού αποκτήσετε την απαραίτητη πείρα, μετά από τα 2-3 πρώτα έργα σας, σκεφτείτε το ως μια ωραία ιδέα για να χαρίσετε χειροποίητα δώρα στους φίλους σας, που σίγουρα θα τα εκτιμήσουν.

Δείτε στο παρακάτω video πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ένα κάδρο χρησιμοποιώντας ένα τελάρο, ένα ψαλίδι, ένα μέτρο, ύφασμα και ένα καρφωτικό εργαλείο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.