Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ρόλοι & Αρμοδιότητες » 5 λόγοι για να αποκτήσετε site για το γάμο σας…
Image

5 λόγοι για να αποκτήσετε site για το γάμο σας…

 

Είστε στη περίοδο των προετοιμασιών του γάμου σας. Είστε αγχωμένη και μπερδεμένη. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα πρέπει να σκεφτείτε και να ετοιμάσετε. Γιατί δεν υιοθετείτε την ιδέα της δημιουργίας ενός site για το γάμο σας, για να προγραμματίσετε καλύτερα τις ενέργειές σας; Ο Τέλειος Γάμος σας παραθέτει πέντε λόγους για να το ξανασκεφτείτε…

 

 

 

 

 

 

 

1: Ένα γαμήλιο site είναι ένας έξυπνος και υπέροχος τρόπος για να συνδέεστε με συγγενείς και φίλους.

Με το γαμήλιο site σας, συγγενείς και φίλοι από όλη την Ελλάδα και από ολόκληρο τον κόσμο θα αισθάνονται ότι συμμετέχουν και εκείνοι στις προετοιμασίες του γάμου σας. Θα μπορούν να διαβάσουν γεγονότα της ζωής σας και να δουν φωτογραφίες από τη νεαρή σας ηλικία. Θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό σας και την οικογένειά του πριν ακόμα έρθουν στο γάμο. Και, αν οι οικογένειές σας αποτελούνται από μεγάλο αριθμό προσώπων, θα χρειαστείτε και οι δυο βοήθεια για να θυμηθείτε τα ονόματα όλων.

2: Ένα γαμήλιο site καθιστά το προγραμματισμό του γάμου σας ευκολότερο.

Το site μπορεί να σας βοηθήσει στο προγραμματισμό του γάμου σας, να περιλάβει λεπτομέρειες και να σας προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για να ετοιμαστείτε για τα επερχόμενα γεγονότα. Έχει τη δυνατότητα να περιέχει ένα ημερολόγιο με όλες τις γαμήλιες δραστηριότητες. Μπορείτε να οργανώσετε τη δεξίωση μέσα από ένα ιδιωτικό χώρο στο chat room ή να δημιουργήσετε ένα πίνακα εργασιών για να αποφύγετε περιττά έξοδα. Ζητήστε από τους καλεσμένους να σας απαντήσουν για την παρουσία τους στη δεξίωση μέσω internet, υποβάλετε τις μουσικές σας προτιμήσεις μέσω του site σας, κ.α. Σε περίπτωση που αλλάξετε τα σχέδια σας ή χρειαστεί να ειδοποιήσετε τους καλεσμένους σας για αλλαγή τοποθεσίας, το γαμήλιο site σας προβλέπει έναν εύκολο τρόπο ενημέρωσης για να πληροφορηθούν όλοι. Αν εσείς δεν έχετε καθόλου χρόνο, επιστρατεύστε μία φίλη σας να γίνει "Διευθύντρια επικοινωνίας του γάμου σας", για να διευθύνει το γαμήλιο forum σας ή να απαντάει στα emails των καλεσμένων σας. Να είναι φυσικά πολύ καλή σας φίλη.


3: Ένα γαμήλιο
site δίνει την ευκαιρία στο γαμπρό να αναμιχθεί στα γαμήλια σχέδια.

Ακόμη και ο γαμπρός που δεν συγκινείται με τις ετοιμασίες του γάμου, όπως να επιλέξει λουλούδια, το μενού της δεξίωσης,… θα αισθανθεί διαφορετικά και θα επιδιώξει να συμμετέχει στο γαμήλιο προγραμματισμό δουλεύοντας μαζί σας στο δικό σας γαμήλιο site. Αφήστε τον να γράψει για τη ζωή του, τους φίλους του, την οικογένειά του,…, να σκανάρει φωτογραφίες και χάρτες, ή να γράψετε μαζί για τα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα. Μπορεί επίσης να περιλάβει στο site και δικό του forum όπου θα έχει επαφή με τους συγγενείς και φίλους του. Θα διασκεδάσετε πολύ χτίζοντας μαζί το site σας.

4: Το γαμήλιο site σας προσφέρει στους καλεσμένους πληροφορίες που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στις προσκλήσεις.

Μπορείτε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας συμπεριλαμβάνοντας ταξιδιωτικές πληροφορίες online με links που θα οδηγούν στο χώρο δεξίωσης, τουριστικές πληροφορίες, οδηγίες κατεύθυνσης, χάρτες και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να τους παρέχετε πληροφορίες για τη λίστα γάμου σας και links που θα οδηγούν σε online shopping, έτσι ώστε να εξοικονομούν χρόνο επιτρέποντάς τους να παραγγείλουν και να στείλουν τα δώρα τους από το δικό τους computer. Εν κατακλείδι, έχετε τη δυνατότητα να υπάρχουν ένα guest book (βιβλίο καλεσμένων) και πληροφορίες που θα επιτρέπουν στους καλεσμένους σας να στέλνουν emails με τις ερωτήσεις και τα σχόλιά τους.

5: Ένα γαμήλιο site είναι ένας όμορφος και ξεχωριστός τρόπος για να διατηρήσετε και να μοιραστείτε τις αναμνήσεις του γάμου σας και μια θαυμάσια αρχή για τη δική σας οικογενειακή ιστορία.

Φανταστείτε το site σας ως ένα online λεύκωμα γαμήλιων αναμνήσεων τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Εδώ, μπορείτε να διαφυλάξετε τις γαμήλιες φωτογραφίες, αναμνήσεις και πολλά άλλα, σε ένα διαδικτυακό και ενημερωτικό χώρο. Θυμηθείτε να παραγγείλετε ένα CD ή εκτυπώστε τις σελίδες του site σας όταν η περίοδος φιλοξενίας σας τελειώσει. Εάν έχετε επιλέξει ένα προσχεδιασμένο site, μπορείτε να ζητήσετε από το σχεδιαστή να αλλάξει το γαμήλιο site σας σε οικογενειακό site μετά το γάμο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε επαφή με τους συγγενείς και φίλους σας, καθώς η οικογένεια θα μεγαλώνει…

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.