website γάμου για να ενημερώσετε τους καλεσμένους γύρω από τον γάμο σας

website γάμου και 5 λόγοι για να αποκτήσετε το δικό σας

Διανύετε την περίοδο των προετοιμασιών του γάμου σας. Είστε αγχωμένη και μπερδεμένη. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα πρέπει να σκεφτείτε και να ετοιμάσετε. Γιατί δεν υιοθετείτε την ιδέα της δημιουργίας ενός site για το γάμο σας; Θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε καλύτερα τις ενέργειές σας. Μοιραζόμαστε μαζί σας πέντε λόγους για να σκεφτείτε να αποκτήσετε το δικό σας website γάμου.

1: Ένα website γάμου είναι ένας έξυπνος και υπέροχος τρόπος για να συνδέεστε με συγγενείς και φίλους

Με το γαμήλιο site σας, συγγενείς και φίλοι από όλη την Ελλάδα και από ολόκληρο τον κόσμο θα αισθάνονται ότι συμμετέχουν και εκείνοι στις προετοιμασίες του γάμου σας. Θα μπορούν να διαβάσουν γεγονότα της ζωής σας. Όπως και να δουν φωτογραφίες από τη νεαρή σας ηλικία και το love story σας. Θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον αρραβωνιαστικό σας και την οικογένειά του, πριν ακόμα έρθουν στο γάμο. Και το ίδιο ισχύει και για τους συγγενείς του γαμπρού σε σχέση με το να γνωρίσουν εσάς και την οικογένειά σας.

2: Ένα γαμήλιο site καθιστά το προγραμματισμό του γάμου σας ευκολότερο

Το site μπορεί να σας βοηθήσει στον προγραμματισμό του γάμου σας. Να συμπεριλάβει λεπτομέρειες και να σας διευκολύνει για να ετοιμαστείτε για τα επερχόμενα γεγονότα. Έχει τη δυνατότητα να περιέχει ένα ημερολόγιο με όλες τις γαμήλιες δραστηριότητες. Αλλά και μια εφαρμογή private chat, μέσω της οποίας μπορείτε να οργανώνετε λεπτομέρειες για κάποιες ενότητες του γάμου ή της δεξίωσης.

Μπορείτε να ζητήστε από τους καλεσμένους να σας απαντήσουν για την παρουσία τους στη δεξίωση μέσω του website γάμου. Αλλά και να τους ζητήσετε να προτείνουν τραγούδια που θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στο μουσικό πρόγραμμα της δεξίωσης. Όπως και να σας ενημερώσουν για τις προτιμήσεις τους στο μενού, αν υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

Σε περίπτωση που αλλάξετε τα σχέδια σας ή χρειαστεί να ειδοποιήσετε τους καλεσμένους σας για κάποια αλλαγή, το website γάμου, θα ήταν ένας άμεσος τρόπος να πληροφορηθούν τα νέα.

Αν εσείς δεν έχετε καθόλου χρόνο, επιστρατεύστε μία φίλη σας να γίνει “Διευθύντρια επικοινωνίας του γάμου σας”. Θα διευθύνει τη λειτουργία του website γάμου, θα επιμελείται το περιεχόμενο, θα απαντάει στα e-mails των καλεσμένων σας. Θα πρέπει, φυσικά, να είναι πολύ καλή σας φίλη και να γνωρίζει αυτό το αντικείμενο.

3: Ένα γαμήλιο site δίνει την ευκαιρία στο γαμπρό να αναμιχθεί στα γαμήλια σχέδια

O γαμπρός, που δεν συγκινείται το ίδιο με τις ετοιμασίες του γάμου, θα μπορούσε να συμμετέχει στο γαμήλιο προγραμματισμό περισσότερο μέσω του website. Δουλεύοντας μαζί σας στο δικό σας γαμήλιο site, θα έχει και αυτός συμμετοχή σε όλα. Θα λαμβάνει γνώση για όλα και ίσως να είναι αυτός ο υπεύθυνος του website. Εμπνεύστε τον να γράψει για τη ζωή του, τους φίλους του, την οικογένειά του. Ενθαρρύνετέ τον να σκανάρει φωτογραφίες από το παρελθόν, να επιλέξει φωτογραφίες από τα ταξίδια σας. Αναθέστε του να ασχοληθεί με τη σελίδα για τη δεξίωση και τις οδηγίες για την πρόσβαση στον χώρο. Γράψτε μαζί για τα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα. Βρείτε το hashtag του γάμου σας και ανακοινώστε το μέσα από το website. Θα διασκεδάσετε πολύ χτίζοντας μαζί το site σας και θα δεθείτε ακόμα περισσότερο.

4: Το γαμήλιο site σας προσφέρει στους καλεσμένους πληροφορίες που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στις προσκλήσεις

Μπορείτε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας συμπεριλαμβάνοντας ταξιδιωτικές πληροφορίες online, με links που θα οδηγούν στο χώρο δεξίωσης ή σε άλλα website ενδιαφέροντος. Επίσης, ανάλογα με το πού γίνεται ο γάμος, μπορείτε να συμπεριλάβετε τουριστικές πληροφορίες, ξενοδοχεία, αξιοθέατα. Αλλά και οδηγίες πλοήγησης πάνω σε χάρτες με προορισμούς την εκκλησία και τον χώρο δεξίωσης.

Επιπλέον, μπορείτε να τους παρέχετε πληροφορίες για τη λίστα γάμου σας και links που θα οδηγούν σε online shopping.

Μια στήλη FAQ είναι πάντα χρήσιμη, οπότε φτιάξτε τις συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από τον γάμο σας και ανεβάστε τες στο website γάμου σας.

Βεβαίως, έχετε τη δυνατότητα να λειτουργεί μια φόρμα επικοινωνίας στο site σας και μέσω αυτής οι καλεσμένοι να μπορούν να σας στέλνουν τις ερωτήσεις τους.

5: Ένα γαμήλιο site είναι ένας όμορφος και ξεχωριστός τρόπος για να διατηρήσετε και να μοιραστείτε τις αναμνήσεις του γάμου σας.

Καθώς και μια θαυμάσια αρχή για τη δική σας οικογενειακή ιστορία. Φανταστείτε το site σας ως ένα online λεύκωμα γαμήλιων αναμνήσεων τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Σε αυτό μπορείτε να διαφυλάξετε τις γαμήλιες φωτογραφίες, αναμνήσεις και πολλά άλλα για όσο καιρό το φιλοξενείτε σε κάποιο web server.

Μάλιστα, θα μπορούσε με το πέρασμα του χρόνου να μετατραπεί σε οικογενειακό site μετά το γάμο σας. Έτσι θα διατηρείτε την επαφή με τους συγγενείς και φίλους σας, καθώς η οικογένεια θα μεγαλώνει …

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.