Αρχική » Ομορφιά » Περιποίηση Προσώπου » Αχ αυτά τα μάτια σας

Αχ αυτά τα μάτια σας

{mosimage}

Τα πρησμένα μάτια είναι ένα πρόβλημα για πολλές νύφες. Η κούραση των τελευταίων ημερών, το bachelorette party  συνδεδεμένα με το άγχος και τη πίεση, έχουν ως αποτέλεσμα να ξυπνήσετε το πρωί του γάμου σας με πρησμένα και φουσκωμένα μάτια.

Υπάρχει μία σίγουρη και γρήγορη θεραπεία, αλλά συγχρόνως αρκετά  \”σοκαριστική\” και θα καταλάβετε γιατί αμέσως τώρα. Γεμίστε το νεροχύτη σας με κρύο νερό. Προσθέστε κομμάτια πάγου. Βρέξτε το πρόσωπό σας με το παγωμένο νερό για τουλάχιστον 25 λεπτά, αν αντέχετε και παραπάνω.

Μία λιγότερο δραστική λύση είναι να ξαπλώσετε και να τοποθετήσετε δύο κρύες φέτες αγγούρι, μία στο κάθε μάτι. Υπάρχουν, επίσης, στην αγορά μάσκες ματιών οι οποίες μπορείτε να τις παγώσετε και να τις βάλετε στα μάτια σας για να μειώσετε το πρήξιμό.

Αυτά είναι ενέργειες για να μειώσετε το πρόβλημα και το πρήξιμο. Θα το \”εξαφανίσετε\” με ένα πολύ καλό καλυπτικό μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας τη σωστή απόχρωση concealer κάτω από τα μάτια σας. Καλό είναι να το αναλάβει ο makeup artist που θα σας περιποιηθεί εκείνη τη μέρα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.