Αρχική » Ομορφιά » Περιποίηση Προσώπου » Συμβουλές ομορφιάς : Μέρος Α
Image

Συμβουλές ομορφιάς : Μέρος Α

Γίνετε πανέμορφη για τη μεγάλη σας ημέρα !!!

 

Η ημέρα του γάμου σας είναι μια μοναδική στιγμή της ζωής σας που τα πάντα, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια, θα πρέπει να είναι τέλεια. Δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές και οδηγίες για να δημιουργήσετε τη τέλεια εμφάνιση για τη τέλεια ημέρα.

 

Η φιλοσοφία της εκθαμβωτικής νύφης είναι να μοιάσει στον εαυτό της και όχι να προσπαθήσει να γίνει κάποια άλλη, τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Το μυστικό είναι να εξυψώσετε τη καθημερινή σας εμφάνιση, προσθέτοντας διακριτικές και επιδέξιες πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν τα ωραιότερά σας χαρακτηριστικά, διατηρώντας την ομορφιά σας φυσική και λαμπερή. Σας δίνουμε, λοιπόν, κάποιες συμβουλές για να ακτινοβολείτε τη πολυπόθητη στιγμή της ζωής σας: 

 

Μην αγχώνεστε για να ακολουθήσετε πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας.  Ο γάμος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και θα πρέπει να αποπνέει αξιοπρέπεια και αρχοντιά. Θα είναι καλύτερα να αποφύγετε τα glitter, τα υπερβολικά έντονα και γυαλιστερά χρώματα και απλά να τονίσετε το καθημερινό σας μακιγιάζ.  Αγοράστε, για παράδειγμα, το αγαπημένο σας κραγιόν σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση για πιο εντυπωσιακό look και να το επικαλύψετε με ένα διάφανο lip gloss.

 

Φροντίστε το καλυπτικό(make up) που θα χρησιμοποιήσετε να είναι λίγο περισσότερο αποτελεσματικό από το συνηθισμένο σας. Θ α πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και στο βίντεο ή DVD. Αρχικά, απλώστε στο πρόσωπό σας μια βάση ή κρέμα με extra προστασία και προσπαθήστε το καλυπτικό να μην είναι βαρύ και δείξει την επιδερμίδα σας ματ και το πρόσωπό σας θαμπό. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό make up με πούδρα, χαρίζοντας στο πρόσωπο φυσικότητα, καθαρότητα και λαμπρότητα που διαρκούν μέχρι το τελευταίο χορό.      

 

Μην έχετε απραγματοποίητες προσδοκίες. Το make-up κατασκευάστηκε για να βελτιώνει και να εξυψώνει τα χαρακτηριστικά σας, και όχι να τα παραποιεί. Αντί ,λοιπόν, να ονειρεύεστε ένα φανταστικό πρόσωπο, αναδείξτε το πρόσωπο που έχει ερωτευτεί α άνδρας της ζωής σας.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.