Δεξίωση σε ξενοδοχείο με πολλές εναλλακτικές προτάσεις χώρων

Δεξιώσεις εντός εκτός και επί του ξενοδοχείου

Ονειρεύεστε η δεξίωση του γάμου σας να είναι μοναδική, να σας μείνει αξέχαστη και να μιλούν γι’ αυτή οι καλεσμένοι σας για πολύ καιρό με τα καλύτερα λόγια; Η συνταγή είναι μία και αλάνθαστη. Τα συστατικά της : Καλή διάθεση από εσάς, επιλογή αξιόπιστων επαγγελματιών, θετική αύρα από τους καλεσμένους και μια γερή δόση του κατάλληλου χώρου.

Εμπιστευθείτε την πείρα και τη γνώση των ανθρώπων

Ανάλογα με το στυλ του γάμου σας, θα πρέπει να γίνει και η επιλογή του χώρου της δεξίωσης. Μια από τις επιλογές που θα σας λύνουν τα χέρια για αρκετά θέματα ταυτόχρονα, είναι ένα ξενοδοχείο με τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει τη δεξίωση ενός γάμου και όχι μόνο. Σε ένα ξενοδοχείο, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό είναι άνθρωποι που έχουν σπουδάσει την φιλοξενία και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους σας και εσάς. Θα σας αντιμετωπίσουν με χαμόγελο, είναι προετοιμασμένοι ώστε να αντιδρούν άμεσα σε ότι δείχνει να μην πηγαίνει όπως περιμένατε και είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας επιθυμία.

Επιλογές στο εσωτερικό του ξενοδοχείου και στους εξωτερικούς χώρους

Οι αίθουσες, αν είναι περισσότερες από μια, συχνά επικοινωνούν μεταξύ τους κι έτσι η χωρητικότητα μπορεί να αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες. Αλλά και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οι χωρητικότητες των αιθουσών ποικίλουν κι έτσι έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όποια διαθέσιμη είναι κατάλληλη για τη δεξίωσή σας, ενώ η μόνωση επιτρέπει την ανεμπόδιστη λειτουργία κάθε χώρου χωρίς ενοχλήσεις απο τους διπλανούς. Υπάρχει πάντα επαρκής χώρος για να στηθεί διπλός μπουφές ή δύο ξεχωριστοί μπουφέδες για να σερβιριστούν γρηγορότερα οι καλεσμένοι σας. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό και θα σας το προτείνουν εκείνοι τις περισσότερες φορές.

Αν και αρκετά συχνά οι αίθουσες δεξιώσεων στα ξεονοδοχεία βρίσκονται στο επίπεδο 0 ή και κάτω από αυτό, είναι όμορφα και αριστοκρατικά διακοσμημένες, με τον κατάλληλο φωτισμό, ενώ συχνά συνορεύουν με κάποιο κήπο που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και προσφέρουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Σε άλλες περιπτώσεις είναι πιθανό να βρίσκονται δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου ή σε κάποιο όροφο από την τζαμαρία του οποίου η θέα κλέβει την παράσταση. Οι επιλογές σας σε ένα ξενοδοχείο δεν σταματούν στις αίθουσες, αφού σε αρκετές περιπτώσεις, δεξιώσεις φιλοξενούνται στην πισίνα, σε μια μεγάλη βεράντα ή στην ταράτσα, ειδικά αν η δεξίωση γίνεται καλοκαίρι. Ιδανικές επιλογές και για Cocktail Parties.

Συνδυάστε υπηρεσίες

Θα μπορούσατε να κάνετε επίσης κάποιες ειδικές συμφωνίες κατά περίπτωση, όπως αν έχετε πολλούς καλεσμένους από μακριά, είναι πιθανό να κανονίσετε να έχουν κάποια έκπτωση για τη διαμονή τους ή να χρησιμοποιήσουν το parking του ξενοδοχείου με ειδική τιμή για όλο το βράδι. Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα δωμάτιο και για τους δικούς σας, ώστε να πάρουν μια ανάσα πριν και κατα τη διάρκεια της δεξίωσης, καθώς λόγω της συγκίνησης και του άγχους, είναι αναμενόμενο να το έχουν ανάγκη. Για εσάς, το φρεσκάρισμά σας και την ανασύνταξη των δυνάμεών σας, θα αναλάβει την πρωτοβουλίας μάλλον το ξενοδοχείο, παρέχοντάς σας ένα δωμάτιο για να εξυπηρετηθείτε και να αλλάξετε αν χρειαστεί. Συνηθίζεται στα πακέτα δεξιώσεων γάμων, να προσφέρεται στους νεόνυμφους η νυφική σουίτα για να περάσετε την πρώτη νύχτα του γάμου, οπότε η ρομαντική κατάληξη της βραδιάς είναι προφανώς εξασφαλισμένη. Για να είστε όμως προετοιμασμένοι και ενήμεροι για όλα, θα πρέπει να ρωτήσετε για περιορισμό στην ένταση της μουσικής καθώς και στη διάρκεια της δεξίωσης.

Για το www.teleiosgamos.gr
Ελένη Καστάνη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.