διαμονή φιλοξενούμενων στον γάμο

Διαμονή φιλοξενουμένων

Διαμονή για το προσωπικό και τους φιλοξενουμένους:

Οι υπάλληλοι και οι φιλοξενούμενοι που φθάνουν από  μακριά  μένουν συχνά με τους συγγενείς ή τους φίλους, αλλά αυτό μπορεί  πάντα να μην  είναι δυνατό. Τα ξενοδοχειακά καταλύματα μπορούν να είναι πιο άνετα για το καθένα. Μην προσπαθήστε να εξασφαλίσετε  στον χώρο σας την παραμονή υπαλλήλων ή των συγγενών μαζί με εσάς προτού την  γαμήλια ημέρα . Τα  πράγματα και οι καταστάσεις είναι αρκετά αγχώδη εκείνες τις ώρες και έτσι είναι καλύτερα να διαμένετε  χωρίς ανησυχίες για τους φιλοξενουμένους στο σπίτι σας.

Ποιος πληρώνει για τις στεγάσεις;

Η νύφη και ο γαμπρός πληρώνουν συνήθως για τις στεγάσεις των γαμήλιων προσώπων πρώτου βαθμού και των κουμπάρων. Οι εκτός πόλης φιλοξενούμενοι, συγγενείς και φίλοι, πληρώνουν συνήθως οι ίδιοι για τις στεγάσεις τους. Σαν ευγένεια σε αυτούς τους φιλοξενουμένους, οι εγκαταστάσεις και οι δαπάνες πρέπει να ερευνηθούν από τη νύφη και τον γαμπρό για να εξασφαλίσουν την άνεση, την κατάλληλη θέση και τη λογική τιμή.

Ειδικές τιμές: Τα περισσότερα ξενοδοχεία ή καταλύματα προσφέρουν ειδικές τιμές για  ομαδικές κρατήσεις για τους φιλοξενουμένους σας. Πολλοί έχουν τις πληροφορίες και τις ειδικές κάρτες που μπορείτε να στείλετε στους φιλοξενουμένους σας μαζί με τις προσκλήσεις, ή και  χωριστά

Μεταφορά: Ερευνήστε για τη μεταφορά από τον αεροδρόμιο ή το λιμάνι προς το ξενοδοχείο. Μερικά ξενοδοχεία παρέχουν δωρεάν υπηρεσία για την ευκολία των φιλοξενουμένων σας.

Φιλοξενία σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα: Τα περισσότερα ενοικιαζόμενα καταλύματα είναι ιδιωτικά σπίτια που προσφέρουν διανυκτερεύσεις . Παραδοσιακά, οι φιλοξενούμενοι λαμβάνουν ένα σπιτικό πρωινό γεύμα. Αντίθετα από τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι ξεχωριστά μοναδικά, με τις επιπλώσεις που δίνουν σε έναν φιλοξενούμενο ένα “σπιτικό” συναίσθημα. Γενικά ο ιδιοκτήτης αυτών των δωματίων , θα προετοιμάσει και θα εξυπηρετήσει το πρόγευμά σας, θα καθαρίσει το δωμάτιό σας, και θα ενεργήσει ως  οικοδεσπότης. Μια προκαταβολή , π.χ. η ελάχιστη παραμονή μπορεί να απαιτηθεί, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας και τις ημέρες της παραμονής. Μια κατάθεση απαιτείται γενικά για να εγγυηθεί το δωμάτιό σας κατά την διάρκεια της κράτησης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.