Οργάνωση Δεξίωσης

Τι χρειάζεται για να πετύχει ένα Γαμήλιο Party;

Menu buffet se dexiosi sto alsos nimfon

Αυτή την απλή, φαινομενικά, ερώτηση : «Τι χρειάζεται για να πετύχει ένα γαμήλιο party;» απευθύναμε στους υπεύθυνους του χώρου εκδηλώσεων «Άλσος Νυμφών», ώστε να μας απαντήσουν, στηριζόμενοι στην πείρα τους μετά από τόσα χρόνια που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο. Ας δούμε λοιπόν τι μας είπαν :

Με βάση την πολυετή οικογενειακή εμπειρία μας στο χώρο, η προσέγγιση μας όσον αφορά την πλήρη επιτυχία ενός Γαμήλιου party στηρίζεται πολύ απλά και ξεκάθαρα σε τρεις βασικούς τομείς :

Γεύμα

Στο γεύμα πρεπει να είναι αδιαπραγμάτευτη η ποιότητα αλλά και ποσότητα για όλους τους καλεσμένους. Η οικογένεια μας έχει επιλέξει να προμηθεύεται τις πρώτες ύλες, να παρασκευάζει τα εδέσματα, αλλά και να μαγειρεύει στο χώρο μας. Δεν χρειάζεται μάλλον να επισημάνουμε πόσο σημαντικό είναι να διαθέτεις έμπειρους chef & μαγείρους, αλλά και κουζίνα υψηλών προδιαγραφών για να βγει το σωστό αποτέλεσμα.

Μουσική

Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε μια γαμήλια δεξίωση υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες, καταγωγές,

 προτιμήσεις  ανάμεσα στους καλεσμένους, γι’ αυτό οι μουσικές επιλογές του κάθε ζευγαριού θα πρέπει να ικανοποιήσουν τους πάντες.

 

xoros se dexiosi gamou sto alsos nymfon

Γι αυτό το λόγο, τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε επιλέξει στην δική μας επιχείρηση να έχουμε μόνιμη συνεργασία όσον αφορά το κομμάτι της διασκέδασης και σε συνδυασμό με τη μη ύπαρξη ορίου, όσον αφορά την ένταση αλλά και το ωράριο, έχουμε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και κάνει τον κόσμο να περνά όμορφα.

Service

Η ευγένεια, ο επαγγελματισμός , η ταχύτητα & η σωστή αναλογία προσωπικού εξυπηρέτησης ανά τον αριθμό των καλεσμένων είναι οι βασικότεροι παράμετροι που καθορίζουν την ποιότητα του service, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική.

service se buffet se dexiosi sto alsos nimfonΠραγματικά μιλώντας εκ μέρους του εαυτού μου από προσωπικές εμπειρίες, θεωρώ πως η ευγένεια και η καλή πρόθεση ενός σερβιτόρου μπορούν να σου φτιάξουν όλο το βράδυ. Η επιλογή του προσωπικού πραγματικά είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της δουλειάς μας, αφού πρέπει να ταιριάξεις χαρακτήρες, προσωπικότητα και κίνητρο, έτσι ώστε το σύνολο να δουλεύει σαν μια μονάδα. Ο καθένας πρέπει πρώτα να αγαπήσει αυτό που κάνει και μετά να δέσει στο σύνολο. Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα οι σερβιτόροι, αλλά και οι chef, είναι λίγο παρεξηγημένο επάγγελμα, όμως με βάση τη νέα γενιά αυτό αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς προς το καλύτερο. Έτσι κι εμείς, ως οικογένεια, μετά από  χρόνια ενασχόλησης με το χώρο παροχής υπηρεσιών, βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως είμαστε στο καλύτερο δρόμο.

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με περισσότερες αναλύσεις, απλά πιστεύω πως ο Γάμος, η Γαμήλια δεξίωση, το Γαμήλιο party, το γλέντι, όπως θέλετε πείτε το,  είναι κάτι που πρέπει να κάνει όλα τα ζευγάρια χαρούμενα, χαλαρά & ήρεμα. Πρέπει να περάσουν πρώτα αυτά όμορφα, να διώξουν την τυχόν «λογική» πίεση και να είστε σίγουροι πως αυτό μεταφέρεται στους καλεσμένους έχοντας μαγικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Αναγνωστόπουλου, από το Άλσος Νυμφών, το Ιοκάστη και το Anagnostopoulos catering η οποία μοιράστηκε μαζί μας την γνώση της, που προέκυψε μέσα από την πείρα ετών στον κλάδο των εκδηλώσεων.

Οι φωτογραφίες είναι από δεξιώσεις στο Άλσος Νυμφών      

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply