Αρχική » Ομορφιά » Νυφικά Χτενίσματα » Νυφικά χτενίσματα & στυλ
Nyfiko xtenisma classic and modern wedding style

Νυφικά χτενίσματα & στυλ

Η εικόνα μιας νύφης ολοκληρώνεται με το χτένισμά της. Το νυφικό haistyle είναι αυτό, που σε συνδυασμό με το φόρεμα, τα παπούτσια και τα αξεσούαρ, θα δημιουργήσει το στυλ και το ύφος της νύφης. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να αποφασίσετε στο τέλος για το χτένισμα σας και αφού έχετε επιλέξει νυφικό και παπούτσια.

Καλό είναι κάθε φορά που βρίσκετε ευκαιρία να δοκιμάζετε κι ένα καινούριο χτένισμα, ανάλογα με το ντύσιμό σας και την περίσταση. Αν για παράδειγμα είστε καλεσμένη στο γάμο της φίλης σας, είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να χτενίσετε με ένα διαφορετικό τρόπο τα μαλλιά σας απ’ ότι συνήθως, αλλά θα πρέπει να ταιριάζει αρμονικά με το στυλ του φορέματός σας.

Δείτε στη συνέχεια μερικές ιδέες με όμορφα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε για να σας προτείνουμε.

Μπορεί να πρέπει να αποφασίσετε στο τέλος για το χτένισμά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Αναζητήστε αρκετά νωρίτερα φωτογραφίες από στυλ και χτενίσματα που σας αρέσουν, συζητήστε με τον κομμωτή ή την κομμώτριά σας ανταλλάσσοντας ιδέες μεταξύ σας, αποφασίστε νωρίς αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο κούρεμά σας ή στο χρώμα και καθιερώστε μερικές καλές συνήθειες περιποίησης, που θα δυναμώσουν, θα θρέψουν και θα προετοιμάσουν τα μαλλιά σας για να είναι λαμπερά την ημέρα του γάμου.

Ρωτήστε τον κομμωτή και τον δερματολόγο σας σχετικά με προβλήματα που ίσως παρατηρείτε, ώστε να σας καθοδηγήσει στα κατάλληλα προϊόντα για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Ειδικά το καλοκαίρι προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο και δώστε τους ένα γεναιόδωρο, σε διάρκεια, διάλειμμα από συνήθειες που τα καταπονούν, όπως είναι το σεσουάρ, το ψαλίδι ή η πρέσσα μαλλιών. 

nyfiko xtenisma modern fashion wedding hairstyle
Μοντέρνο χτένισμα για τη νύφη fashion lover

nyfiko xtenisma romantic wedding hairstyle
Ρομαντικό νυφικό χτένισμα που κολακεύει

nyfiko xtenisma arxaioelliniko style
Χτένισμα που ταιριάζει σε αρχαιοελληνικό στυλ

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.