Αρχική » Ομορφιά » Νυφικά Χτενίσματα » Εσείς και ο Hairstylist
Image

Εσείς και ο Hairstylist

Αν δεν έχετε έναν μόνιμο κομμωτή, που να τον εμπιστεύεστε και εκείνος να γνωρίζει το γούστο και την προσωπικότητά σας, ή δεν είστε μόνιμη πελάτισσα σε ένα κομμωτήριο, τότε βρείτε στις σελίδες μας  προτάσεις, ρωτήστε άλλες νύφες ή φίλους και δοκιμάστε τη δουλειά όσων επαγγελματιών ξεχωρίζουν.

Πηγαίνετε προετοιμασμένη, έχοντας μαζί σας φωτογραφίες και ιδέες για να ζητήσετε τη συμβουλή του κομμωτή.

Αν είναι δυνατό έχετε μαζί σας και μια φωτογραφία του νυφικού σας, διότι αυτό θα τον βοηθήσει να προσδιορίσει ποιο look ταιριάζει περισσότερο.

Καλό είναι επίσης να έχετε μαζί όλα τα αξεσουάρ που προορίζετε για το κεφάλι σας, όπως τιάρα, κάποιο χτενάκι ή τσιμπιδάκι, ένα λουλούδι και φυσικά το πέπλο σας. Θα είναι τρομερό να κάνετε δοκιμαστικό, να διαλέξετε χτένισμα και μετά να διαπιστώσετε ότι το πέπλο σας, για παράδειγμα, δεν ταιριάζει στο στυλ.

Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με τον κομμωτή, να εκφράζετε το γούστο σας, να αναφέρετε αν κάτι δεν σας αρέσει ή αν κάτι άλλο σας ξετρελαίνει. Καλύτερα να του πείτε εγκαίρως ότι αυτό που κάνει δεν σας αρέσει για να δοκιμάσετε κάτι άλλο, μη φοβάστε, θα καταλάβει.

Και φυσικά, προσπαθήστε να είστε θετική στις σκέψεις, αλλά και στη συμπεριφορά σας. Υπάρχει και όμορφος τρόπος για να πείτε ότι το χτένισμα δεν σας αρέσει. Τόσο όμορφος τρόπος που μπορεί ακόμη και να “σκλαβώσει” τον άλλο. Προτιμήστε λοιπόν έναν τέτοιο τρόπο και όχι κάποιον κακό, που θα κάνει τον άλλο να νιώθει πως από ένα σημείο και μετά κάνει αγγαρεία.

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.