Αρχική » Μόδα » Συμπρωταγωνιστές » Φορέματα μητέρων
Image

Φορέματα μητέρων

Μόλις η νύφη επιλέξει το νυφικό της, εσείς μητέρες της νύφης και του γαμπρού θα πρέπει να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς για τα δικά σας φορέματα.

Υπάρχουν οίκοι νυφικών που διαθέτουν ένα περιορισμένο αριθμό επίσημων φορεμάτων, αλλά ίσως πολλές από εσάς θα πρέπει να ράψετε κάτι και όχι να το βρείτε έτοιμο.

Θα πρέπει να ντυθείτε σύμφωνα με το ύφος και την επισημότητα του γάμου. Τα φορέματά σας θα πρέπει να συμπληρώνουν τις επιλογές της νύφης για τον εαυτό της και για όλη την ατμόσφαιρα της τελετής και της δεξίωσης.

Επίσης, ζητήστε τη γνώμη της νύφης για το πως θέλει να είναι η εμφάνισή σας κατά τη διάρκεια του γάμου.

Εκτός από τη νύφη, (μητέρες της νύφης και του γαμπρού) θα πρέπει να συμβουλέψετε η μία την άλλη πριν την τελική επιλογή των φορεμάτων. Μολονότι, οι τουαλέτες σας δεν πρέπει να είναι το ίδιο χρώμα, θα πρέπει να είναι όμως, εξίσου επίσημες και να συνδυάζονται μεταξύ τους, επειδή θα στέκεστε η μία κοντά στην άλλη και θα είστε μαζί στις φωτογραφίες.

Όταν αποφασίσετε σχετικά με το χρώμα, διαλέξτε ένα φόρεμα που να ταιριάζει με τον τόνο και την απόχρωση δέρματός σας, που δε θα σας χλομιάζει αλλά που θα σας φωτίζει και θα συμπληρώνει τα γαμήλια χρώματα.

Θυμηθείτε να μείνετε μακριά από το λευκό ή το ιβουάρ, γιατί αυτά είναι τα χρώματα της νύφης, η οποία θα είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, όλα τα φώτα θα είναι πάνω της και σίγουρα δε θέλετε να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας και να την αποσπάσετε από τη νύφη. Παρόλο που το μαύρο είναι ένα χρώμα το οποίο απέφευγαν στους γάμους, τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει τη δημοτικότητά του, ειδικά αν συνδυαστεί με πινελιές ενός έντονου χρώματος, όπως το ζεστό κίτρινο, το φούξιο ή το πορτοκαλί.

Τη σημερινή εποχή οι μητέρες της νύφης και του γαμπρού προσέχουν την εμφάνισή τους και έχουν γίνει περισσότερο μοντέρνες από παλαιότερα. Επιλέξτε τα φορέματά σας να ταιριάζουν με το ύφος και το χαρακτήρα σας, να είναι άνετα και να δένουν στιλιστικά και χρωματικά με την ατμόσφαιρα του γάμου.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.