Αρχική » Μόδα » Κοσμήματα & Αξεσουάρ » Γίνετε με τα γάντια μια θελκτική νύφη
Image

Γίνετε με τα γάντια μια θελκτική νύφη

Τα γάντια μπορούν να προσδώσουν στη συνολική εικόνα της νύφης ελκυστικότητα, χάρη και θεατρικότητα.

Τα μακριά γάντια είναι κατάλληλα για νυφικά με κοντά μανίκια ή για νυφικά στράπλες. Το ύψος τους φθάνει μέχρι τον αγκώνα ή πάνω από αυτόν, αλλά μπορείτε επίσης, να επιλέξετε και γάντια που καταλήγουν στο καρπό, εάν αυτό επιθυμείτε, βλέποντας τον εαυτό σας στο καθρέφτη με το φόρεμά σας.

Υφάσματα από τα οποία αποτελούνται τα νυφικά γάντια είναι το σατέν, η οργαντίνα, δαντέλες και συνδυασμός αυτών. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι λευκά και ιβουάρ. Υπάρχουν, όμως και σε άλλα χρώματα ανάλογα με την απόχρωση του νυφικού, όπως ροζ και σομόν.

Εάν τελικά φορέσετε γάντια, ένα πράγμα θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Πως θα τα χειριστείτε όταν περαστεί η βέρα στο δάχτυλό σας. Αν θέλετε να βγάλετε το γάντι, κάντε το κομψά, με ευγενικά τραβήγματα σε κάθε δάχτυλο, για να γλιστρήσει αργά και απαλά.

Σε περίπτωση που φοράτε γάντια που αφήνουν τα δάχτυλά σας ακάλυπτα, μπορείτε άνετα να απλώσετε το δάχτυλό σας όταν έρθει η ώρα της βέρας. Το δαχτυλίδι μπορεί, επίσης, να φορεθεί προσωρινά στο μικρό δάχτυλο και να του αλλάξετε θέση μετά τη τελετή. Όλα εξαρτώνται από εσάς!

Τέλειος Γάμος Tip

Εφαρμόστε λίγο ταλκ στις παλάμες σας, πριν φορέσετε τα νυφικά, ώστε να μην σας εκθέσουν τα ιδρωμένα χέρια σας σε περίπτωση ζέστης, υπερβολικού άγχους ή νευρικότητας.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.