Αρχική » Οργάνωση γάμου » Εβδομάδα Γάμου » Γάμος : Η πιο σημαντική συμβουλή
Smile on your wedding day

Γάμος : Η πιο σημαντική συμβουλή

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά η πιο σημαντική συμβουλή για τον γάμο σας δεν είναι μια συμβουλή για το πώς θα διαλέξετε το τέλειο νυφικό για εσάς. Η πιο σημαντική συμβουλή δεν έχει σχέση με τον πιο έξυπνο τρόπο για να διαχειριστείτε τις λίστες των καλεσμένων, ούτε και για το πώς θα καταφέρετε να τα πηγαίνετε καλά με την πεθερά σας.

Η πιο σημαντική συμβουλή για τον γάμο σας είναι ίσως η πιο απλή, αγνή και καθημερινή συνήθεια που θα πρέπει να υιοθετήσετε και τη μέρα του γάμου σας. Και η συμβουλή αυτή είναι να χαμογελάτε! Ό, τι και να συμβεί στον γάμο σας, ό, τι και να δείτε, ό, τι και να ακούσετε, ό, τι και να πάει λίγο διαφορετικά από τον τρόπο που το σχεδιάσατε, εσείς να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Και δεν εννοούμε βεβαίως να είστε χαζοχαρούμενοι. Αντίθετα, εννοούμε να το ευχαριστηθείτε, να το ζήσετε, να το χαρείτε με την ψυχή σας. Και μέσα από τις όμορφες φωτογραφίες και το video του γάμου σας, να θυμάστε εκείνη την ημέρα και την χαρά που νιώθατε, με μια γλυκιά νοσταλγία και συγκίνηση για όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας.

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

Βιβή Κωτούλα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.