Γυναίκα υδροχόος και η ερωτική πλευρά της

H Γυναίκα Υδροχόος και η Ερωτική Πλευρά της

Αν η αγαπημένη των ονείρων σας γεννήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχει βεβαίως πολλά ίδια χαρακτηριστικά με τον άνδρα Υδροχόο, ενώ κυβερνάται επίσης από τον Ουρανό.

Μην ξεχνάτε ποτέ, όμως, ότι τα συναισθήματα της γυναίκας είναι διαφορετικά από του άνδρα. Μια γυναίκα Υδροχόος ίσως να δείχνει αδιάφορη, απόμακρη και μέσα στον δικό της μικρό κόσμο, όμως έχει τόσο πάθος όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο όταν αποφασίσει να αφεθεί. Είναι επειδή ψάχνει για έναν άνδρα που η διανόηση του θα ταιριάζει με τη δική της, και που θα αισθάνεται ότι είναι ο τέλειος σύντροφος στο κρεβάτι και έξω από αυτό.

Δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματά σας, θα ενδιαφερθεί περισσότερο αν ξέρει ότι έχετε ένα καλό μυαλό. Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα πέσει με τα μούτρα σε μια σχέση, αφού πρέπει να γίνετε φίλος της πρώτα και μετά εραστής της – κι αυτό δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα.

Ίσως σας πάρει λίγο χρόνο για να καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται για σας. Η γυναίκα Υδροχόος είναι συχνά αναμειγμένη σε κάποιους σκοπούς.

Αν ερωτευθείτε πολύ μια γυναίκα Υδροχόο και καταλήξετε να την παντρευτείτε, μην περιμένετε μια μονότονη ζωή· το σπίτι σας ίσως να γεμίζει από ανθρώπους όταν θα θέλετε να ξεκουραστείτε, και ίσως θα πρέπει να περιμένετε για το φαγητό, επειδή καταγράφει τις σημειώσεις από την προηγούμενη συγκέντρωση της φιλανθρωπικής επιτροπής.

Μην προσπαθήσετε να την κοροϊδέψετε, θα το διαβάσει στα μάτια σας, και παρόλο που συνηγορεί για την ελευθερία και των δύο φύλων, δεν σημαίνει ότι θα πηδήσει σε κάποιου άλλου το κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο διευθύνει τη ζωή της και αυτός είναι ο τρόπος που θα χρειαστεί να διευθύνεται τη ζωή σας αν θέλετε να την κρατήσετε δίπλα σας.

Αυτή η γυναίκα γνωρίζει τι θα πει ελευθερία – είναι ένα από τα μεγαλύτερα της προσόντα – και είναι προετοιμασμένη να το χρησιμοποιεί ξανά και ξανά όταν χρειάζεται. Είναι ίσως ένας από τους πιο απροσδόκητους, ασυμβίβαστους, εξωφρενικούς και άπιαστους ανθρώπους που έχετε γνωρίσει (αν είστε βέβαια και σεις Υδροχόος, θα έχετε και σεις τα ίδια χαρακτηριστικά!), όμως είναι σίγουρο ότι είναι από τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους. Βεβαίως ποτέ δεν θα ξέρετε τι να περιμένετε από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είναι ότι αλλάζει διάθεση τόσο συχνά όσο οι Δίδυμοι, είναι επειδή όταν περιμένετε να συμπεριφερθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τότε είναι που τα καλοβαλμένα σχεδία σας χαλάνε.

Γνωρίζει ότι είναι διαφορετική από τις άλλες γυναίκες, και το γλεντάει – γιατί όχι; Υπερτερεί κοινωνικά. Αυτή η γυναίκα πρόκειται να έχει περισσότερους γνωστούς από οποιονδήποτε άλλον γνωρίζετε, οι στενοί φίλοι θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, θα κάνει οτιδήποτε για οποιονδήποτε έχει πρόβλημα, αλλά συνήθως δεν θέλει να σχετίζεται στενότερα με περισσότερους, από λίγους πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους, και μερικές φορές οι άλλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεται γι αυτούς τόσο βαθειά όσο δείχνει. Αν υπάρχει κάποια τόσο επιτήδεια που να κρύβει τα βαθύτερα της συναισθήματα, αυτή είναι η Υδροχόος. Αυτοί που γεννήθηκαν σ αυτό το ζώδιο νιώθουν ότι η αποκάλυψη των συναισθημάτων δείχνει αδυναμία, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους ίσως να τους στερήσει την ελευθερία τους, ή να τους κάνει τρωτούς στο μέλλον.

Όμως αυτή η γυναίκα έχει μια μοναδική δύναμη, που της δίνει την ικανότητα να παίρνει αυτό ή αυτόν που θέλει! Είναι η γυναίκα του μέλλοντος – οι ιδέες της είναι πρωτοποριακές, και είναι ειδήμων στο να τις εκφράζει σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ακούσει.

Ίσως να ακούγεται σαν κλισέ, αλλά αυτό που ψάχνει αυτή η γυναίκα είναι κάποιος που θα την καταλάβει και μέχρι να διαπεράσετε την επιφάνεια της εξωτερικής της προσωπικότητας – που μπορεί μερικές φορές να είναι ένας δύσκολος αγώνας – δεν θα ξέρετε πως σκέφτεται.

Δεν ψάχνει για έναν “άνδρα που λέει πάντα ναι” ούτε ψάχνει για κάποιον που ενδιαφέρεται μόνο για να την διατάζει (παρόλο που το αντίθετό της ζώδιο) ο Λέων μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος γι’ αυτήν αν καταφέρει να σεβαστεί το νου του καθώς και τους αυταρχικούς του τρόπους.

Η ασυμβίβαστη προσέγγιση που έχει η γυναίκα Υδροχόος προς τη ζωή μπορεί μερικές φορές να είναι δυσκολοχώνευτη, όμως όταν είναι η σειρά του σεξ μπορεί να πατάει τόσο γερά στη γη όπως όλοι μας. Αν όμως υποθέσετε ότι είναι δική σας για πάντα επειδή και μόνο άρχισε μια σχέση μαζί σας, κάνετε λάθος, γιατί το σεξ μόνο δεν της είναι αρκετό – πρέπει να υπάρχει και το ταίριασμα στον τρόπο σκέψης.

Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι συναντήσατε μια από τις πιο δύσκολες γυναίκες. Είναι μια ρομαντική ιδεαλίστρια, που μπορεί να είναι ζεστή και τρυφερή τη μια στιγμή, απρόσωπη και απόμακρη την άλλη. θα της αρέσει να κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι ποτέ ανειλικρινής – έτσι καλύτερα θα ήταν να είστε το ίδιο! Αν γνωρίσατε ήδη μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο της. Αν όχι, παρασύρετε την λίγο περισσότερο με τη συζήτηση, μετά κοιτάξτε πως ντύνεται.

Της αρέσουν τα παραδοσιακά ρούχα, και βάζοντας κάτι που βρήκε στις εκπτώσεις, μπορεί να τα ταιριάξει με μια ζώνη ενός Ιταλού σχεδιαστή. Της αρέσει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος με τον πιο πρωτότυπο τρόπο ντυσίματος που μπορεί να βρει, και το κάνει, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία Ίσως να έχει μια δουλειά που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Αν ονειρευόσασταν πάντα να βρείτε μια γυναίκα Υδροχόο για να γίνει η ψυχική σας σύντροφο πού θα ψάχνατε; Ίσως να ασχολείται δυναμικά με την πολιτική· ίσως να εργάζεται σαν κοινωνική λειτουργός και παράλληλα να έχει κι άλλη δουλειά· ή να φροντίζει καθυστερημένα παιδιά. Είναι μία κινητήριος δύναμη, θέλει να κάνει πράγματα, και δεν υπάρχει πρόβλημα όταν πραγματικά πιστεύει στον σκοπό της. Καθώς είναι ένα από τα πιο φιλικά, εξωστρεφή και κοινωνικά ζώδια, θα την βρείτε εκεί που υπάρχει αρκετή δράση. Είναι το είδος του ατόμου που αγαπά τις προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής, ή που θα διασκέδαζε να βάλει μια αγγελία στη στήλη των προσωπικών.

Οι προτιμήσεις και αντιπάθειές της είναι διάφορες και ασυνήθιστες όπως κι αυτή. Της αρέσουν οι εκπλήξεις και απεχθάνεται να την ξεχνούν. Την μια μέρα θα απολαμβάνει την προσοχή σας και την επόμενη το ίδιο πράγμα θα την εξαγριώνει, θα πάει οπουδήποτε, θα κάνει οτιδήποτε – και θέλει να είναι μοναδική σε όλα.

Ίσως να υποκρίνεται ότι δεν ψάχνει για κάποιον που θα δαμάσει την ανεξαρτησία της, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι της που θα καλωσόριζε τον άνδρα που θα μπορούσε, αρκεί να είναι κάποιος που θα άξιζε τον κόπο και που δεν θα προσπαθούσε να την κυριαρχεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Τα δώρα είναι πραγματική ευχαρίστηση γι αυτήν τη γυναίκα – είναι συχνά σαν παιδί όταν είναι να ανοίξει τα δέματα. Όσο πιο πρωτότυπο το δώρο τόσο πιο ευτυχισμένη θα γίνει, έτσι ξοδέψτε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρείτε ένα τρελό Τ-shirt μπλουζάκι ένα φανταστικό ανοξείδωτο ή ένα ασημένιο κόσμημα, θα της αρέσουν επίσης τα τροπικά φυτά για το σπίτι, ένα σεσουάρ για τα μαλλιά, μια μοντέρνα βαλίτσα, ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο και τηλέφωνο. Το να αποπλανήσετε μια γυναίκα Υδροχόο είναι σίγουρα μια τέχνη, και πρέπει να έχετε υπομονή.

Ακόμα κι ο Καζανόβας θα έπρεπε να προσπαθήσει ξανά και ξανά πριν η Κα Υδροχόος γοητευθεί εφόσον δεν μπορεί να κατακτηθεί σε μια νύχτα. Όμως αξίζει να την περιμένετε, μην παραιτείστε λοιπόν τόσο σύντομα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.