Image

Ο Ανδρας Υδροχόος και η Ερωτική Πλευρά του

Είστε έτοιμη για το απροσδόκητο στη ζωή σας; Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με έναν άνδρα που τη μια στιγμή είναι ένας τέλειος αγαπημένος και την επόμενη απίστευτα δύσκολος;

Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε ενώ αυτός είναι απασχολημένος με έναν παλιό χαμένο φίλο που μόλις συνάντησε; Αντιλαμβάνεστε ότι ένας Υδροχόος εραστής μπορεί να είναι ένας από τους πιο ασυμβίβαστους και μοναδικούς άνδρες που είχατε ποτέ την καλή τύχη να συναντήσετε; (ίσως βέβαια μερικές γυναίκες να μη συμφωνούν ότι είναι καλή τύχη, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν έμαθαν πως να τους φέρονται!).

Ο Υδροχόος, ο Φέρων το Ύδωρ, είναι ένα Αέρινο ζώδιο – όχι Υδάτινο όπως πολλοί άνθρωποι νομίζουν – και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον πλανήτη της έμπνευσης Ουρανό. Η ζωή των Υδροχόων συνήθως δεν είναι ποτέ μονότονη. Είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της διαστημικής εποχής, κι αν σκεφθείτε άνδρες όπως ο Θωμάς Εντισον, Αβραάμ Λίνκολν, Κάρολος Λίντμπεργκ, Γαλιλαίος, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Ρόναλντ Ρέηγκαν, Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Τζέιμς Ντην και Πωλ Νιούμαν, θα δείτε ότι δεν θα βρείτε συνηθισμένους άνδρες εδώ! Αυτός ο άνδρας πιθανώς να σας εξαγριώνει εκατό φορές την ημέρα, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται.

Ποτέ δεν θα συμπεριφερθεί ακριβώς όπως περιμένετε και μερικές φορές θα ευχόσαστε να είχε γεννηθεί σε άλλο ζώδιο! Αν σας σύστησαν σε ένα από τους πιο ενδιαφέροντες άνδρες που έχετε ποτέ συναντήσει, του οποίου η διανόηση και οι φιλικοί του τρόποι, εκτός από την καταπληκτική του εμφάνιση, έστειλε ένα ρίγος στη σπονδυλική σας στήλη, κι αν έχετε την υποψία ότι έλκεται κι αυτός από σας, την πατήσατε! Όταν ανέφερα προηγουμένως τον χαμένο φίλο από τα παλιά, θα έπρεπε να αναφέρω επίσης ότι αυτός ο άνδρας έχει φίλους παντού.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας, αλλά το πρόβλημα με πολλούς Υδροχόους είναι ότι τους είναι ευκολότερο να επικοινωνούν με τους ανθρώπους γενικά από το να αποκαλύπτουν τα βαθύτερα τους συναισθήματα στο άτομο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Αν είχατε ποτέ στο παρελθόν έναν Υδροχόο εραστή, η σχέση σας ίσως να είχε αποτύχει επειδή βαρεθήκατε να περιμένετε να σας πει πόσο σας αγαπούσε.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι αν αυτός ο άνδρας μερικές φορές φαίνεται αδιάφορος, και απόμακρος δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Ίσως να παραπονιέστε που ξοδεύει το χρόνο του στη σκέψη παρά στο συναίσθημα, αλλά αν τον ενθαρρύνετε να μιλήσει θα ανακαλύψετε έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο που θα σας μαγέψει.

Ο Υδροχόος εραστής, είναι πολύ γοητευτικός, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε οτιδήποτε θέλει, όμως θα σας αφήνει επίσης να μαντεύετε. Αν θέλετε έναν άνδρα που δεν πετά ποτέ στα σύννεφα ή δεν βυθίζετε σε κατάθλιψη χωρίς φανερή αιτία· κάποιον που να σας τηλεφωνεί την ώρα που υποσχέθηκε κάποιον που εργάζεται στην ίδια δουλειά για χρόνια, ίσως θα πρέπει να ξεχάσετε τον Υδροχόο σας.

Πάντα ένοιωθα ότι ο Τζέιμς Ντην συνοψίζει τον Υδροχόο άνδρα, σε πολλά πράγματα: φώτισε τη σκηνή σαν ηθοποιός, και υπήρχε κάτι αξέχαστο στο πρόσωπο του, κάτι το άπιαστο στην προσωπικότητα του· με την εκκεντρική του συμπεριφορά, την αγορίστική του γοητεία και ο τρόπος που δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους πιο στενούς του ανθρώπους, προκαλεί άραγε έκπληξη που έγινε τέτοια μορφή λατρείας, μετά τον τραγικό του θάνατο; Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά δάκρυα στην ηλεκτρισμένη του (αυτή είναι μια πραγματικά υδροχοϊκή λέξη) παράσταση στο έργο Ανατολικά της Εδέμ. Αλλά ας υποθέσουμε ότι συναντήσατε έναν άνδρα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το ζώδιο του.

Σκεφθείτε λίγο περισσότερο. Υπήρχε κάτι εκκεντρικό επάνω του, ήταν γεμάτος από πρωτότυπες ιδέες και δεν μπορούσε να περιμένει να τις διοχετεύσει σ όποιον ενδιαφέρονταν να ακούσει; Υποψιαστήκατε ότι ήταν ο τύπος του ατόμου που είχε πολλές μεταπτώσεις σε διάστημα λίγων λεπτών; Νιώσατε ότι γνώριζε ότι ήταν διαφορετικός από τους άλλους άνδρες, ότι δεν του άρεσε η γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση και ότι ήθελε να παραμείνει ελεύθερος σαν τον αέρα όσο καιρό του άρεσε; Φλέρταρε πολύ, νοιώσατε όμως, ότι το σεξ δεν ήταν το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή του;

Σκεφθήκατε ότι είναι Υδροχόος και δεν κάνετε λάθος για τα περισσότερα από τα παραπάνω πράγματα, όμως όσον αφορά το σεξ ο Υδροχόος εραστής δεν είναι λιγότερο αισθησιακός και φλογερός από κάθε άλλο αρσενικό. Αυτός ο άνδρας ενδιαφέρεται για τη Ζωή με κεφαλαίο Ζ, πιστεύει στην ανθρωπότητα, σε σκοπούς, είναι ένας αληθινός ιδεαλιστής – τα αργόσχολα κουτσομπολιά και οι φλυαρίες δεν είναι γι αυτόν. Είναι επίσης εκπληκτικά διαισθητικός και θα είναι ικανός να σας διαβάσει σαν ανοικτό βιβλίο.

Οι Υδροχόοι μπορούν να βρεθούν μέσα σ ένα πλήθος ανθρώπων και από ένστικτο να ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν και ποιον ν αφήνουν ήσυχο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αυτός ο άνδρας δεν θα δώσει την καρδιά του τόσο εύκολα, ιδιαίτερα αν έχει πληγωθεί, πριν αναπτύξει τις διαισθητικές του δυνάμεις.

Έτσι τώρα έχετε μαντέψει το ζώδιο του, και ονειρεύεστε τα ηλεκτρισμένα γαλανά μάτια (ναι, αυτό είναι το Υδροχοϊκό χρώμα!), του Πωλ Νιούμαν και αναρωτιέστε πως να κάνετε έναν Υδροχόο εραστή να καταλάβει ότι είστε η γυναίκα γι αυτόν. Η έχετε μπερδευτεί λίγο; Νομίζετε ότι ο τρόπος που υπονοεί ότι γνωρίζει τα πάντα καλύτερα απ όλους μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένας αληθινός Τοξότης, ή είναι τόσο επικριτικός για τον καινούργιο φιλμ που πειστήκατε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία Παρθένου στο ωροσκόπιο του; Ρωτήστε τον για τη δουλειά του, δεν θα είναι τίποτα συνηθισμένο και κοινό.

Οι Υδροχόοι υποτίθεται ότι είναι πολύ καλοί στο ραδιόφωνο, T.V., το σινεμά, επιστήμη, πολιτική (Ναι, ο Ρέηγκαν συνδύασε δυο από αυτά!), κοινωνική εργασία, αστρολογία, εφεύρεση, αστρονομία, αρχαιολογία, αεροπορία και οτιδήποτε έχει σχέση με το διάστημα. Προσέξατε τα ρούχα του; Ήδη γνωρίζετε ότι του αρέσει να κάνει εντύπωση.

Του αρέσει να πηγαίνει σε δείπνο φορώντας ένα παλιό τζιν και ένα φανελάκι για να σοκάρει την οικοδέσποινα αν νομίζει ότι αυτή είναι λίγο σνομπ: ή μπορεί να φορά ένα παραδοσιακό πουκάμισο. Του αρέσει να νοιώθει άνετα, όμως ακολουθεί τη μόδα με τον δικό του τρόπο, και συνήθως προπορεύεται της εποχής του. Παρατηρήσατε επίσης ότι παρ όλο που παρακολουθεί κάθε συζήτηση μ αυτό που φαίνεται να είναι απορροφημένη προσοχή, μερικές φορές βρίσκεται στον δικό του κόσμο – παρ όλα αυτά δεν θα χάσει λέξη.

Είναι επειδή η έκταση της προσοχής του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον που συνεχίζει να μιλά για το ίδιο συνεχώς θέμα, όχι όταν αυτός έχει να μεταδώσει κάτι που είναι ζωτικής σημασίας – τις ιδέες του για την πυρηνική ενέργεια, ή το τι συμβαίνει στη Νικαράγουα, ή τους τελευταίους στόχους του αριστερού κόμματος. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε” ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται διέγερση στη ζωή του, και ότι είναι τελικά ένας πολύ ιδιαίτερος άνδρας. Έτσι αν είστε τώρα μόνη και έχετε αποφασίσει να ψάξετε για έναν Υδροχόο εραστή, πού νομίζετε ότι θα τον βρείτε;

Για να σας βοηθήσω, θα δείτε ότι συχνά τους έλκουν τα σωματεία και οι κοινότητες – οπουδήποτε που θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εφευρετικές και πρωτότυπες ιδέες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Κατά κανόνα τους αρέσει να μελετούν ασυνήθιστα θέματα, και μπορεί να τον συναντήσετε σε βραδινά μαθήματα φωτογραφίας, ή αστρολογίας, ή σε μια αντιπυρηνική πορεία – τα ανθρωπιστικά του ιδανικά δεν τον εμποδίζουν να ασχολείται και με άλλα πράγματα.

Αν συναντήσετε έναν Υδροχόο στις διακοπές θα περάσετε εντυπωσιακά, αλλά δεν θα τον βρείτε σε συνηθισμένο μέρος. Όχι, πιθανώς να έχει σχεδιάσει διακοπές τελείως διαφορετικές από αυτές των φίλων του. Ίσως να ταξιδεύει μόνος του (ξέρει ότι δεν θα μείνει μόνος του για πολύ), κι αν πιάσετε φιλία μαζί του, μην περιμένετε να εξελιχθεί αμέσως σε ειδύλλιο διακοπών, ακόμα κι αν το ελπίζετε!

Ίσως να ανεχθείτε να είστε καλοί φίλοι για λίγο, εκτός κι αν το προσωπικό του ωροσκόπιο του δίνει μια πιο φλογερή προσωπικότητα! θα πρέπει να γίνετε τόσο ακαταμάχητη και μοναδική με κάθε δυνατό τρόπο για να μην σας αγνοήσει. Γιατί δεν εξασκείστε για να γίνετε τόσο αδιάφορη και απόμακρη όσο αυτός; Αν το διαβάζετε αυτό επειδή έχετε ερωτευθεί παράφορα έναν άνδρα Υδροχόο και είστε προετοιμασμένη να ανεχθείτε τους παράδοξους τρόπους του, μη γίνετε ποτέ πολύ κτητική. Επειδή άργησε δεν σημαίνει ότι κοιμήθηκε με κάποιαν άλλη. Είναι πιστός όταν κάποια έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά του.

Του Υδροχόου δεν του αρέσει να αισθάνεται δεσμευμένος. Η ζωή γι αυτόν πρέπει να είναι σαν περιπέτεια, και του αρέσει να κάνει πράγματα της στιγμής. Γι αυτό τον λόγο δυσκολεύεται να είναι ακριβής. Χρειάζεται μια γυναίκα που να της αρέσει να έχει τη δική της ζωή, και να είναι μαζί του, όμως ακόμα κι ο πιο ελεύθερος Υδροχόος έχει το χαρακτηριστικό της ζήλιας. Επειδή κατά βάθος είναι ειλικρινής δεν θα το εκτιμήσει αν του λέτε ψέματα.

Αν είστε έξυπνη δεν θα προσπαθήσετε ποτέ, γιατί θα είναι ικανός να διαβάζει τις σκέψεις σας. Μη νομίζετε ότι επειδή συχνά είναι τόσο αδιάφορος και απόμακρος σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τίποτα. Μπορεί να είναι τόσο ψυχικός όσο κι ο Σκορπιός, και το ίδιο ακατανίκητος. Επειδή έχει το ελάττωμα να ξεχνά τα γενέθλια σας ή να σας στείλει μια κάρτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως νιώσετε ότι έχετε το δικαίωμα να του φερθείτε με τον ίδιο τρόπο, όμως κατά βάθος είναι απίστευτα συναισθηματικός.

Μολονότι δεν θα δείξει ποτέ ότι πληγώθηκε, δεν θα του αρέσει να σκέπτεται ότι ξεχάσατε κάποια από τις δικές του σπουδαίες ημερομηνίες! Δεν ωφελεί να σκέφτεστε ότι εφ όσον καταφέρατε να πείσετε τον Υδροχόο εραστή ότι είστε η τέλεια ψυχική σύντροφος θα αρχίσει να ζει μια πιο συμβατική και λιγότερο παράδοξη ζωή. Αυτό θα είναι σαν να περιμένατε μια λεοπάρδαλη ν αλλάξει το χρώμα της. Αν δεν εξασθενίσει ποτέ η μεταξύ σας διανοητική διέγερση, η σεξουαλική ζωή σας θα είναι πάντα καλή, αλλά αυτά τα δύο πρέπει να πηγαίνουν χέρι – χέρι. θα έχει τόσο πάθος για τους διάφορους σκοπούς του όσο και για σας. Δεν θα έρχεστε σε δεύτερη μοίρα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε να συζητήσετε επίσης τα ιδανικά του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ζωή μαζί του μπορεί να είναι διασκεδαστική, και δεν θα βαρεθείτε ποτέ ίσως να εξαγριώνεστε κατά καιρούς, αλλά θα είστε και πολύ ευτυχισμένη. Του αρέσουν οι εκπλήξεις με δώρα. Του. αρέσουν όλων των ειδών τα μηχανήματα, και ένα από τα χόμπι του είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία του διαστήματος – αγοράστε του. ένα τηλεσκόπιο!

Μερικά προγράμματα για τον κομπιούτερ του, μία αυτόματη μηχανή για slides, έναν υπολογιστή ηλιακής ενέργειας, ή ένα χαρτοφύλακα από αλουμίνιο θα τον ευχαριστήσει. Παρόλο που ίσως να του έχει πάρει πολύ χρόνο για να σας αποκαλύψει τα βαθύτερα του συναισθήματα, μιας και περάσατε τα σύνορα θα είναι ένας τέλειος εραστής, και ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ στη ζωή σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.