Image

Η Ερωτική Πλευρά της Γυναίκας Διδύμου

Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μια γυναίκα Δίδυμος, έχει τον ίδιο πλανητικό κυβερνήτη, τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, όπως το αρσενικό αντίστοιχό της, και χρειάζεται την ίδια νοητική επικοινωνία για να επιτύχει η σχέση όσο και ο άνδρας Δίδυμος.

Έτσι αν είστε ο σοβαρός ήσυχος τύπος, που ακόμη νομίζει ότι η θέση της γυναίκας είναι μόνο να φαίνεται κι όχι να ακούγεται, τότε θα ήταν καλύτερο να παραιτηθείτε πριν ακόμα αρχίσετε μ αυτό το θηλυκό!

Ίσως να είστε ο μεγαλύτερος εραστής μετά τον Καζανόβα, αλλά πρέπει να έχετε κάτι άλλο μέσα στο κεφάλι σας εκτός από σεξουαλικές σκέψεις, για να τη διεγείρετε. θα πρέπει να είστε ο τύπος του άνδρα με τον οποίο θα μπορεί να συζητά τις πιο κρυφές σας σκέψεις, ακόμα κι αν είναι δύο το πρωί μετά από ένα φλογερό έρωτα. Αλλά μετά θα θυμηθείτε πώς νοιώσατε γι αυτήν την πρώτη στιγμή που την είδατε. Μπορεί να άρχισε άσχημα, το ξεκαθάρισε ότι διαφωνούσε μαζί σας, και πιθανώς βρήκε όλες τις κατάλληλες αιτίες, στο πού κάνατε λάθος! Δεν ήσασταν συνηθισμένος να έχουν το προβάδισμα οι γυναίκες σε μια φιλονικία, και δεν σας άρεσε. Μετά αντιληφθήκαμε πόσο λαμπερή και ζωντανή προσωπικότητα είχε αυτή η γυναίκα και πώς κατάφερε να κάνει τους άλλους γύρω της να φαίνονται ανιαροί.

Βεβαίως, αν κάποιος γίνει βαρετός, ίσως να είστε εσείς – αν σας το επιτρέψει φυσικά. Μια γυναίκα Δίδυμος δεν ανέχεται την ανία, ούτε για μια νύχτα – εκτός βεβαίως, αν σας έχει ερωτευτεί πολύ που δεν βλέπει τα λάθη σας, και αυτό θα είναι ενάντια στον χαρακτήρα της, γι’ αυτό ξεχάστε το! Αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα απ’ ότι φαντάζεστε, καθώς δεν θα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο συνεχώς.

Όμως χρησιμοποιεί μια απίστευτη ποσότητα νευρικής ενέργειας, και η ζωή των γυναικών Διδύμων δεν είναι εύκολη συναισθηματικά, (Μέρυλιν Μονρόε, Τζούντι Γκάρλαντ και Τζόαν Κόλλινς ξανά) πιθανώς επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν αυτή τη βαθιά εσωτερική ανάγκη για έναν άνδρα που να είναι τόσο ισότιμος διανοητικά όσο και στο κρεβάτι.

Όμως, αν είστε ικανός να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας Διδύμου και την πείσετε ότι είστε ο σύντροφος που ονειρευόταν σ όλη της τη ζωή, θα έχετε μια γυναίκα που θα σας κάνει ευτυχισμένο σε όλα. Βέβαια θα υπάρχουν μέρες που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ρολόι, ίσως να ξεχνά ότι έχετε καλέσει το αφεντικό σας και τη γυναίκα του για δείπνο ή να ξεχνά ακόμη να πάει να πάρει τα παιδιά απ το σχολείο γιατί απορροφήθηκε στο τηλέφωνο μιλώντας με μια φίλη που είχε να δει χρόνια.

Όμως τι είναι η ζωή αν δεν περιέχει μερικές εκπλήξεις; Δεν είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι η κακή της διάθεση δεν θα κρατήσει πολύ, ότι αυτή η τρυφερή ρομαντική γυναίκα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη σέξυ γάτα την επόμενη ακριβώς στιγμή, ότι οι πολλές ερωτήσεις της δεν σημαίνουν ότι προσπαθεί να σας ελέγξει αλλά ότι αληθινά ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνατε από τη στιγμή που βγήκατε για να συναντήσετε τους φίλους σας; Αν ψάχνει ποτέ τις τσέπες σας θα είναι ίσως για να δει αν υπάρχουν τίποτα ψιλά για να πληρώσει το γαλατά γιατί έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα πριν κλείσει.
Δεν έχει καιρό για να ζηλεύει υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στο μυαλό της τον περισσότερο καιρό. Όμως, αν τα μάτια σας λάμψουν στην τελευταία παρατήρηση, μην νομίζετε ότι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και δεν θα ενδιαφέρεται – θα ενδιαφέρεται!

Οι Δίδυμοι ίσως να ονομάζονται διπρόσωποι και δόλιοι -συχνά άδικα- αλλά είναι κάτι που δυσκολεύονται πολύ να δεχτούν σε οποιονδήποτε άλλον! Εάν συναντήσετε κάποιον και δεν έχετε ακόμα μαντέψει το ζώδιο της, ακόμα κι αν δεν έχει σταματήσει να μιλάει για δέκα λεπτά, κοιτάξτε την εμφάνιση της, την ικανότητα της να αναμειγνύει τα χρώματα και σχήματα με αρμονία, ο τρόπος που μακιγιάρεται και χτενίζεται την κάνουν να φαίνεται νεότερη, θα έχει ένα πλήθος θαυμαστών γύρω της, παρ όλα αυτά ίσως κοιτάξει ξαφνικά το ρολόι της και πει ότι πρέπει να βιαστεί γιατί έχει μια συνάντηση με μερικούς φίλους. Αν μετά απ’ όλα αυτά που διαβάσατε έχετε την πρόθεση να προσπαθήσετε να συναντήσετε την κα Δίδυμο ίσως τη βρείτε στις αγγελίες στη στήλη με τα προσωπικά, ίσως να είναι διευθυντής της τοπικής λέσχης, να δουλεύει στον τοπικό ραδιοσταθμό ή σε ταξιδιωτική εταιρεία, να είναι ρεσιψιονίστ ή αεροσυνοδός – οπουδήποτε όπου θα συναντά συνεχώς πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Είναι το είδος της γυναίκας που αγαπά τα δώρα εκπλήξεις (όπως ο Κριός είναι κι αυτή παιδί στην καρδιά!) Δοκιμάστε μια συνδρομή για το αγαπημένο της περιοδικό, έναν αυτόματο τηλεφωνητή, μερικές βιντεοκασέτες για την κρεβατοκάμαρα. Της αρέσουν επίσης οι έξοδοι εκπλήξεις.

Εξωτερικά δεν δείχνει ότι είναι το είδος της γυναίκας που μπορεί να αποπλανηθεί εύκολα αλλά αν το μυαλό σας βρίσκεται σε αρμονία με το κορμί σας θα δείτε ότι είναι μια γοητευτική εμπειρία! Δεν της ταιριάζει η συνηθισμένη περιγραφή της “γυναικούλας”, αλλά είναι η γυναίκα με μια μεγάλη, μεγάλη καρδιά και μια μεγάλη γκάμα από ενδιαφέροντα, όσο πιο πολλά έχει τόσο πιο ευτυχισμένη είναι.

Η ποικιλία δεν είναι μόνο το αλάτι της ζωής γι αυτήν, είναι μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες της ζωής. Αφήστε την να διαλέξει το μέρος των διακοπών σας. Είναι απίθανη στο να βρίσκει κάποιο μέρος όπου θα υπάρχει νυχτερινή ζωή και πολλά καταστήματα για να τριγυρίσει και όπου μπορείτε να της βρείτε διάφορα πράγματα που αγαπά.

Εάν έχετε συχνά ονειρευτεί να συναντήσετε μια γυναίκα που μπορεί να είναι ο εαυτός της σε μια αντρική συντροφιά χωρίς να είναι πολύ αυταρχική, μια γυναίκα που μπορεί να δημιουργήσει διέγερση από το πιο ασήμαντο γεγονός και που καταφέρνει να χαμογελά ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, μην ψάχνετε παραπέρα.

Εξασκείστε το πιο αποπλανητικό σας χαμόγελο, προφτάστε το τελευταίο κουτσομπολιό και τα διεθνή νέα – και αρχίστε να ψάχνετε γρήγορα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.