Αρχική » Hot Stuff » Ζώδια - Ωροσκόπια » Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Διδύμου
αστρολογία και ζώδια -τα αιισθηματικά του Διδύμου

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Διδύμου

Είστε ενημερωμένη για το τι συμβαίνει στον κόσμο; Έχετε διαβάσει το τελευταίο μπεστ σέλλερ, έχετε δει το καινούργιο έργο στο σινεμά; Είστε καλή ακροάτρια, κάποια που δεν την ενοχλεί να τη διακόπτουν συνέχεια; Είστε έξυπνη, πνευματώδης και ελκυστική και δεν ενδιαφέρεστε μόνο για ρούχα και για διασκέδαση;

Αν αρχίζετε να χάνετε το ενδιαφέρον, δεν είστε η κατάλληλη γυναίκα για έναν άνδρα Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται διαρκή διέγερση στη ζωή του κι όχι μόνο σεξουαλική. Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, και αυτό που πάνω απ όλα χρειάζεται ο Δίδυμος με τη σύντροφο του είναι η διανοητική επικοινωνία. Ο τρόπος να αιχμαλωτίσετε αυτόν τον άνδρα είναι να ικανοποιήσετε το νου του καθώς και τις άλλες ανάγκες του. Δεν πρέπει ποτέ να αισθανθεί ανία.

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του Αέρα και φαίνεται πραγματικά ότι τα πόδια αυτού του άνδρα δεν πατάνε ποτέ στη γη. Είναι η κοινωνική πεταλούδα του Ζωδιακού, που πετάει από το ένα μέρος στο άλλο; είναι το συνεχές φλερτ, ο αιώνιος \”φλερτάκιας\”, αλλά είναι και διασκέδαση να είναι κανείς μαζί του, ακόμη κι αν μερικές φορές είναι δύσκολο να τον κρατήσετε δίπλα σας. Το σύμβολο του ζωδίου είναι οι Δίδυμοι που σίγουρα ευθύνεται για τη διπλή προσωπικότητα που έρχεται στην επιφάνεια κάπου – κάπου.

Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τη συμπεριφορά του Διδύμου τον περιγράφουν σαν διπρόσωπο, ή αν θέλουν να γίνουν πραγματικά κακοί, σαν σχιζοφρενικό. Υπάρχει σίγουρα μια υποψία Τζέκυλ και Χάιντ στους περισσότερους ανθρώπους που είναι γεννημένοι σ αυτό το ζώδιο – κι όχι μόνο στους αρσενικούς!

Ο πλανήτης των Διδύμων, ο Ερμής, κυβερνά το νου. Οι Δίδυμοι είναι καλοί ομιλητές, συχνά διάσημες προσωπικότητες. Όμως όλη αυτή η νευρική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία. Δεν είναι απαραίτητο να είσθε εμπειρογνώμονες για να αναγνωρίσετε αυτό το ζώδιο.

Παρατηρήστε τον εκφραστικό τρόπο που χρησιμοποιούν τα χέρια τους ενώ συζητάνε, τον ενθουσιώδη τρόπο που μιλάνε σε κάποιον που μόλις συναντήσανε. Δεν υπάρχουν στοιχεία ντροπαλότητας εδώ ή αν υπάρχουν είναι καλά κρυμμένα. Μιλάνε αδιάκοπα πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο με μεγάλη ευκολία. Αυτός ο άνδρας μπορεί να σας αιχμαλωτίσει γρήγορα. Είναι κάτι που δεν το κάνει συνειδητά. Το φλερτ είναι τόσο φυσιολογικό γι αυτόν που σας κάνει σχεδόν να τον φαντάζεστε να κλείνει το μάτι στη νοσοκόμα που τον έφερε στον κόσμο!

Έχει μια νεανική ενέργεια που φαίνεται σα να μην σβήνει ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο τύπος των σπορ. Ο δικός του τρόπος δράσης είναι προφορικός – είναι νοητική η ενέργεια που έχει αυτός ο άνδρας – αλλά δεν του λείπουν τα απαραίτητα εφόδια όταν είναι η σειρά της αποπλάνησης.

Εάν τα λόγια, δεν σας κερδίσουν, θα βρει σύντομα έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνδρας έχει έναν μαγνητισμό που είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ακόμα κι αν πιστεύετε τα μισά πράγματα από αυτά που σας λέει, έχει την Ιρλανδέζικη πολυλογία, την ευχάριστη προσωπικότητα ενός λατρευτού μικρού αγοριού, πριν ακόμα το καταλάβετε θα τον ερωτευτείτε και θα τρέξετε βιαστικά να αγοράσετε το πρώτο βιβλίο αστρολογίας για να δείτε πώς θα τα καταφέρετε με τον Πήτερ Παν του Ζωδιακού. Αν ακόμα δεν έχετε μαντέψει το ζώδιο του ρωτήστε τον τι δουλειά κάνει.

Εάν εργάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφος, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή στις εκδόσεις, ή είναι έμπορος, δάσκαλος ή προσπαθεί να μπει στην πολιτική ζωή κι αν σας εξαντλήσει μιλώντας σας για όλα τα διαφορετικά σχέδια που έχει μονομιάς, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι Δίδυμος. Βεβαίως όλοι οι Δίδυμοι σ όλον τον κόσμο δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες δουλειές. Καθενός το ωροσκόπιο είναι προσωπικό, η επίδραση του Ωροσκόπου, οι άλλοι πλανήτες, όλες οι διαφορετικές όψεις, κάνουν τη διαφορά, και εδώ μπορούμε μόνο να γενικεύσουμε.

Οτιδήποτε όμως κάνει αυτός ο άνδρας, θα χρησιμοποιεί το νου του και τη φωνή του. πολύ! Κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ είναι σίγουρο ότι θα του τηλεφωνήσουν, ή θα ζητήσει συγνώμη και θα πάει ο ίδιος να τηλεφωνήσει. Είναι πραγματικά εύκολο να τον διακρίνετε στα πάρτυ από οπουδήποτε αλλού, γιατί είναι σίγουρο ότι θα είναι παντού, συστήνοντας τον εαυτό του σε κάθε νεόφερτο που θα μπαίνει στο δωμάτιο και μετά θα τον συστήνει στους άλλους. Είναι ο ιδανικός επισκέπτης στα πάρτυ γιατί βγάζει τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα από πολύ κόπο!

Είτε εργάζεται είτε διασκεδάζει, αυτός ο άνδρας ντύνεται πολύ μοντέρνα. Τα ρούχα του δεν θα κοστίζουν μια περιουσία ούτε θα είναι της τελευταίας μόδας, είναι ο τρόπος που τα φορά. Φαίνεται να γνωρίζει ότι είναι ωραίος ακόμα κι αν φοράει πουκάμισο με τετράγωνα με ριγέ κουστούμι. Στους Διδύμους αρέσουν τα σχήματα, τα τετράγωνα, οι ρίγες, που συχνά είναι σε χρώμα γκρι ή μπλε ποτέ πολύ φωτεινά. Τα μαλλιά του κοντά ή μακριά θα είναι κομμένα με μοντέρνο τρόπο. Δεν φοράει κοσμήματα, κι αν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί και παντρεμένος να είναι, δεν θα φοράει βέρα.

Έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο του, και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτόν, και πως να δαμάσετε τις ανησυχίες του για να μην πετάξει σε κάποια άλλη. Ίσως εάν ξανασκεφθείτε τον πλανήτη Ερμή, και την ανάγκη του Διδύμου για επικοινωνία, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα την προσωπικότητα του. Κατά βάθος αυτός ο άνδρας όπως κάθε άνδρας – ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του – και ο ιδανικός ψυχικός σύντροφος είναι μια γυναίκα που πρέπει να του ικανοποιεί το νου και το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι πρέπει να είναι και αυτή Δίδυμος. Αν ήταν έτσι, θα τρέλαινε ο ένας τον άλλον, για το ποιος θα έχει την τελευταία λέξη.

Ο Δίδυμος θέλει την κάθε μέρα έντονη, καθώς απεχθάνεται τη ρουτίνα. Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής γι αυτόν, έτσι θα πρέπει να είστε μια έμπειρη ερωμένη, έξυπνη συνομιλήτρια, λαμπερή οικοδέσποινα, παιδί στην καρδιά όταν έχει διάθεση για παιχνίδι και βεβαίως μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Μην στενοχωριέστε όμως, γιατί ακόμα κι ένας, Δίδυμος εραστής μπορεί να δαμαστεί – τουλάχιστον λίγο! Βεβαίως, είναι διαφορετικά αν έχετε μάθει πώς να προβάλλετε την εικόνα σας αρκετά για να είστε το κατάλληλο άτομο γι αυτόν.

Να είστε λοιπόν ειλικρινής με τον εαυτόν σας, κι αν περάσατε το τεστ είναι καιρός να ανακαλύψετε που μπορείτε να συναντήσετε αυτόν τον κομήτη της νοητικής ενέργειας. Ίσως να φαίνεται εύκολο – γιατί μπορείτε να βρείτε ένα Δίδυμο οπουδήποτε μαζεύονται άλλοι άνθρωποι.

Δεν είναι καθόλου μοναχικός, είναι ο τύπος που πηγαίνει στα πρακτορεία συνοικεσίων, και το θεωρεί διασκεδαστικό που δέχεται κάθε πρόσκληση σε πάρτυ· που πηγαίνει σ όλες τις εξωτερικές δουλειές· που ανήκει σε κάθε λέσχη και επιτροπή ακόμα κι αν δεν είναι δραστήριο μέλος αλλά του αρέσει να συναντά καινούργια μέλη.

Εάν τον συναντήσετε σε διακοπές θα’ ναι αυτός που έχει δει πέντε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε τέσσερες μέρες. Μην περιμένετε να τον συναντήσετε στην παραλία, εκτός κι αν είναι η πρώτη μέρα του ταξιδιού του. Βαριέται πολύ γρήγορα την άμμο και τη θάλασσα και δεν είναι λάτρης του ήλιου. Αφού ερευνήσει το περιβάλλον θα πάει στο κοντινότερο μπαρ – όχι γιατί χρειάζεται να πιει αλλά γιατί απολαμβάνει να μιλά με τους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν δεν ξέρει ούτε μια ξένη λέξη έχει μια έμφυτη ικανότητα να τα καταφέρνει να συνεννοείται. Ειδύλλιο λοιπόν με αυτόν τον άνδρα στη διάρκεια των διακοπών είναι μόνο ειδύλλιο κι αν αρχίσετε να τον πιέζετε για το πότε θα συναντηθείτε όταν επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα, ο νέος σας εραστής θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι επειδή είναι ο άνδρας της μιας νύχτας αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει ότι χρειάζεται να αισθάνεται ελεύθερος (όπως και το αντίθετο του ζώδιο ο Τοξότης).

Έτσι, εάν ο ωροσκόπος του είναι Τοξότης ή έχει τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε διπλά προβλήματα και θα χρειαστείτε έναν αστρολόγο για να σας συμβουλεύσει! Έτσι αν βρήκατε έναν άνδρα Δίδυμο, δεν έχει σημασία που, και έχετε αποφασίσει ότι είστε η γυναίκα που θα δαμάσετε τη μανία του για τα ταξίδια, πώς μπορείτε να το κάνετε;

Εάν είστε κάποια που έλκεται από προκλήσεις (όπως ο Κριός) η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη απ’ ότι φαντάζεστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι και πολύ διασκεδαστική. Πάρτε μαθήματα γρήγορης ανάγνωσης παίξτε το παιχνίδι του και νικήστε τον μαθαίνοντας τι συμβαίνει γύρω σας. Αφήστε τον να δει ότι είστε τόσο απασχολημένη όσο αυτός (ή υποκριθείτε ότι είστε) ότι η μέρα σας είναι γεμάτη από χιλιάδες πράγματα, αλλά ότι θα προσπαθήσετε να τον συναντήσετε την επόμενη Τετάρτη.

Είναι συνηθισμένος να συμπεριφέρεται στις γυναίκες μ αυτόν τον τρόπον αλλά δεν θα του αρέσει πολύ όταν θα του συμπεριφερθούν το ίδιο. Σας θέλει ανεξάρτητη, να έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, και πολλούς φίλους (δεν έχει σημασία αν του αρέσουν ή όχι) το σπουδαίο είναι να μην αισθάνεται ότι είστε πολύ προσκολλημένη πάνω του, μπορεί όμως να ζηλεύει! Δεν είναι αυτός που θα θυμάται γενέθλια ή επετείους, αλλά μην ξαφνιαστείτε αν συμπεριφερθεί σαν κακομαθημένο παιδί αν εσείς ξεχάσετε να μη νομίζετε ότι είναι τόσο αυτάρκης ώστε να μη χρειάζεται τη συμβουλή σας ή την υποστήριξη σας όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι’ αυτόν. Σας χρειάζεται. Απλά δυσκολεύεται να ζητήσει – αυτό σημαίνει ότι χάνει το γόητρό του,  γι’αυτό φερθείτε του πάντα με λεπτό και διακριτικό τρόπο όταν έχει κατάθλιψη ή όταν έχει περάσει μια σκληρή μέρα στη δουλειά. θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να του αγοράζετε δώρα.

Του αρέσουν τα μηχανήματα, οι συνδρομές σ ένα νέο περιοδικό, ένα καινούργιο φαξ, το καινούργιο παζλ ή το μεγαλύτερο σταυρόλεξο που μπορείτε να βρείτε, οτιδήποτε διεγείρει το νου του είναι τέλειο για τον Δίδυμο! Το πιο καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου, ένας αυτόματος τηλεφωνητής, ή μια τηλεόραση τσέπης θα τον ευχαριστήσει πολύ.

Ίσως μερικές από σας να νομίσετε ότι συναντήσατε έναν άστατο, εγωιστή άνδρα που σας θέλει όταν αυτός θέλει – και ξεχνά οτιδήποτε άλλο. Αλλά όλοι έχουν μια αυτοάμυνα όσο κι αν το αρνούνται, γιατί λοιπόν ο Δίδυμος σας να είναι διαφορετικός; Κατά βάθος πιθανώς να φοβάται μια σοβαρή δέσμευση· ίσως να έχει δει πολλούς γάμους να αποτυγχάνουν και να καταλήγουν στα δικαστήρια, ή μπορεί να προέρχεται από ένα σπίτι όπου υπήρχαν διαρκείς φιλονικίες μεταξύ των γονιών του και αυτό τον έκανε να ορκιστεί ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα κατέληγε στο ίδιο σημείο.

Μέχρι να γνωρίσετε πραγματικά τον Δίδυμό σας (ίσως κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά τις πολλές διαφορετικές πλευρές αυτού του ζωδίου), δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τον κρίνετε εκ των προτέρων. Όλες οι σχέσεις πρέπει να ζυμωθούν, και αν ο εραστής των ονείρων σας έτυχε να είναι Δίδυμος θα ξέρετε τουλάχιστον ότι δεν θα έχετε μια ανιαρή ζωή, κι αυτό αξίζει πολλά. θέλει μια τρυφερή σύντροφο, τόσο όσο και οι άλλοι άνδρες, κι αν αρχίσατε να αισθάνεστε ότι ο νους σας πρέπει να τον διεγείρει περισσότερο από ότι το σώμα σας, μην ανησυχείτε.

Οι σεξουαλικές του ικανότητες δεν θα σας απογοητεύσουν, ακόμα κι αν θα πρέπει να συνηθίσετε να έχετε τις πιο απίθανες συζητήσεις τις πιο απίθανες στιγμές. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν βλέπει τίποτα άσχημο στο να κάνει έρωτα στη γυναίκα της ζωής του και να καταφέρνει να σκέπτεται την ίδια στιγμή άλλα πράγματα. Είναι σίγουρο ότι δεν σας υποτιμά. Ζώντας μ έναν Δίδυμο θα μοιράζεστε τις διακυμάνσεις του.

Ίσως να εκνευρίζεστε μερικές φορές από την αποτυχία του να ανταποκρίνεται σε μερικά από τα ιδανικά σας, αλλά αν φθάσατε μέχρι αυτό το σημείο, γνωρίζετε ότι δεν θα είστε ευτυχισμένη με μια ζωή καθημερινής ρουτίνας κάτι που μερικές φορές δεν σας άρεσε να αντιμετωπίζετε το πρωί. Έτσι έχετε έναν άνδρα που ίσως δεν θα δαμάσετε ποτέ τελείως, αλλά που συνεχώς θα σας εκπλήσσει με κάποιον τρόπο. Κι αν ξεχνάει τα γενέθλιά σας είναι αλήθεια, πολύ σπουδαίο; Σ αντάλλαγμα θα έχετε έναν εραστή που θα σας κάνει να γελάτε με τις έξυπνες ιστορίες του που, θα σας τηλεφωνεί την Παρασκευή τ απόγευμα για να σας πει ότι θα πετάξετε στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο, και που θα δείξει αμέσως την εκτίμησή του για το καινούργιο σας χτένισμα.

Δεν αξίζει τον κόπο να ανεχθείτε την κατά καιρούς παιδιάστικη συμπεριφορά του, τις εκλάμψεις θυμού του όταν νομίζει ότι δεν τον ακούτε; Ίσως να μην είναι ένας άγιος, αλλά θα κάνει τη ζωή σας μια συνεχή περιπέτεια, και θα είναι ένας τρυφερός σύντροφος όταν θα έχει βρει το ψυχικό ταίρι που χρειάζεται.

 

Πηγή : Astrorama

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.