Image

Η Ερωτική Πλευρά της Γυναίκας Ιχθύ

Δεν θα πρέπει να σας πάρει πολύ για να εξακριβώσετε αν η αγαπημένη των ονείρων σας γεννήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων – και αυτό χωρίς να την ρωτήσετε αν γεννήθηκε μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου!
Χωρίς αμφιβολία οι Ιχθείς θεωρούνται το πιο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο ολοκλήρου του ζωδιακού, και το ειδύλλιο είναι που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα για τη γυναίκα Ιχθύ.
Υπάρχει πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο στα μάτια του γυναικών Ιχθύων. Αισθάνεστε να λιώνετε καθώς κοιτάζει απαλά προς το μέρος σας. Νοιώθετε τη ζεστασιά, ειλικρίνεια και κατανόηση που εκπέμπει και πείθεστε ότι τελικά συναντήσατε μια γυναίκα που θα είναι μια αληθινή ψυχική σύντροφος, θα σας φροντίζει, θα απαλύνει τα προβλήματα σας, και θα σας αγαπά για πάντα.
Σαν παιδί, η γυναίκα Ιχθύς πιθανώς να περνούσε ώρες διαβάζοντας παραμύθια για μαγικά παλάτια και νεράιδες, και μεγαλώνοντας ίσως να εκστασιαζόταν από τις ιστορίες του Camelot – φανταζόταν τον εαυτό της βέβαια σαν την Guinevere! Η γυναίκα Ιχθύς ψάχνει πάντα για την αληθινή αγάπη, και ποτέ δεν παραιτείτε όσες απογοητεύσεις κι αν έχει! θυμηθείτε δύο γυναίκες γεννημένες σ αυτό το ζώδιο – Ελίζαμπεθ Τέυλορ (αυτά τα θαυμάσια βιολετιά μάτια!) και Λίζα Μινέλι. Βεβαίως οι οργανωμένες φεμινίστριες σίγουρα θα χλευάσουν την Κα Ιχθύ. θα νοιώθουν ότι τους απογοητεύει, χρησιμοποιώντας τα θηλυκά της τεχνάσματα για να κατακτήσει έναν άνδρα, όμως τι σας ενδιαφέρει τι σκέπτονται γι αυτήν οι άλλες γυναίκες;
Γιατί αν έχετε συναντήσει αυτό το λατρευτό πλάσμα, δεν θα πρέπει να την αφήσετε να φύγει. Για να κατακτήσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας θα πρέπει να είστε και σεις πολύ ρομαντικός. Δεν ωφελεί να είστε σκληρός, ψυχρός υπολογιστής και υλιστής αν θέλετε να έχετε αυτή τη γυναίκα δίπλα σας
Όμως ίσως θα πρέπει να είστε αρκετά πρακτικός – τουλάχιστον όσον αφορά τα χρήματα – γιατί οι γυναίκες αυτού του ζωδίου δεν έχουν την ικανότητα να χειρίζονται τα οικονομικά τους. (Αν η δική σας Ιχθύς εξεγερθεί γι αυτό και έχει αποδείξει ότι κάνω λάθος, θα είναι ίσως γιατί έχει πολλά στοιχεία από Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, στο δικό της ατομικό ωροσκόπιο, στο βιβλίο μπορώ μόνο να γενικεύω).
Βέβαια αν η Ιχθύς σας αγαπημένη καταλήξει να ζει μαζί σας σαν σύντροφος ή σύζυγος, θα έχετε μερικούς τσακωμούς για τα χρήματα που τέλειωσαν την Τρίτη το βράδυ, ή που ξέχασε να πάρει το καλό σας κοστούμι από το καθαριστήριο. Τα πράγματα που πιθανώς να ξεχνάει είναι αμέτρητα, όμως έχει τόσα άλλα προσόντα για να κάνει τη ζωή σας ευτυχισμένη!
Να θυμάστε πάντα ότι τα γλυκόλογα και οι τρυφερές χειρονομίες είναι πιο σπουδαίες γι αυτήν παρά μια σκέτη σωματική σχέση. Όχι ότι το σεξ δεν είναι σπουδαίο, απλά το σεξ από μόνο του δεν είναι προτεραιότητα για τη γυναίκα Ιχθύ. Αν είναι να χρησιμοποιήσετε τα πλανευτικά σας τεχνάσματα αξίζει να θυμάστε ότι το περιβάλλον πρέπει να είναι ρομαντικό, αλλιώς θα είναι εις βάρος σας!
Αν νομίζετε ότι η πλανέψει αυτής της γυναίκας είναι εύκολο παιχνίδι, προσέξτε! Ίσως να έχει ήδη απογοητευθεί μια η δυο φορές στη ζωή της κτίζοντας πύργους στην άμμο, και θα είναι πιο προσεχτική τώρα. Πολλοί άνδρες έχουν πάρει την γλυκύτητα και την αγνότητα της τοις μετρητοίς, τριγυρίσανε με άλλες γυναίκες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτή θα περίμενε ρομαντικά τον γυρισμό τους. Αν έχει συμβεί αυτό στη δικιά σας Ιχθύ, δεν πρόκειται να το αφήσει να ξαναγίνει.
Όμως, θα χρειάζεται κάποιον που θα έχει πολύ εσωτερική δύναμη και που θα φωτίζει τις μέρες της όταν θα νοιώθει απογοητευμένη, κάποιον που δεν θα την πληγώσει ποτέ αλλά που θα την σπρώξει να οργανώσει τη ζωή της καλύτερα. Η γυναίκα Ιχθύς απεχθάνεται τους τσακωμούς, δεν της αρέσει να την πειράζουν, και πάνω απ όλα αποστρέφεται κάθε είδους βιαιότητας προς τους ανθρώπους ή ζώα,, παρ όλο όμως το απαλό και ευαίσθητο εξωτερικό της, αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι πανούργα! (Σύμφωνα με μια γλυκεία ηθοποιό Ιχθύ που γνωρίζω καλά και που είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο, είναι μόνο οι γυναίκες Ιχθείς που έχουν γεννηθεί Μάρτη που έχουν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό!). Κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, και έτσι είναι πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική, αλλά ντρέπεται να δείξει τα ταλέντα της.
Χρειάζεται πολύ ενθάρρυνση και υποστήριξη για να κινηθεί. Αν γνωρίσατε κάποια που δείχνει σχεδόν να ταιριάζει με την περιγραφή των Ιχθύων, αλλά δεν είστε τελείως σίγουρος, κοιτάξτε το ντύσιμο της την επόμενη φορά που θα την συναντήσετε. Σίγουρα θα είναι πολύ θηλύκια, με αεράτες λουλουδάτες φούστες αν είναι καλοκαίρι, τίποτα πολύ αυστηρό.
Της αρέσει να δείχνει όμορφη κι έχει φυσικό ταλέντο για τα υφάσματα και τα χρώματα. Το γούστο της για την ομορφιά την κάνει Ικανή να διαλέγει την τέλεια μόδα που ταιριάζει στη δική της προσωπικότητα, για να αυξήσει την αύρα του ρομαντισμού που την περιβάλλει. Αν δεν έχετε ποτέ γνωρίσει μια γυναίκα Ιχθύ και νοιώθετε ότι είναι η τέλεια σύντροφος για σας, πού θα αρχίσετε να ψάχνετε; Να θυμάστε ότι είναι η πιο ντροπαλή απ όλα τα άλλα ζώδια, αλλά επειδή ενδιαφέρεται για τις τέχνες, είναι σίγουρο ότι θα πηγαίνει σε συναυλίες και γκαλερί ζωγραφικής, κι αν έχει ξεπεράσει την ντροπαλότητά της ίσως να ανήκει σε κάποιον ερασιτεχνικό καλλιτεχνικό θίασο (γιατί οι Ιχθείς και των δύο φύλων είναι γεννημένοι ηθοποιοί, είτε το παραδέχονται είτε όχι).
Ίσως να βρίσκεται στην πισίνα ή να παρακολουθεί την παλίρροια. (Μην ξεχνάτε ότι οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού, το σύμβολο τους είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετη κατεύθυνση). Ακόμη κι αν παρουσιάζει μια δυνατή ανεξάρτητη προσωπικότητα όταν την συναντήσετε, όταν συζητήσετε λίγο μαζί της θα νοιώσετε αυτή την έλξη, του μικρού χαμένου κοριτσιού που την έκανε πάντα τόσο ελκυστική. Πάντως θα έχει εναλλαγές στις προτιμήσεις της και αντιπάθειες της.
Η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να κατακτήσει πραγματικά την καρδιά της, και επειδή είναι πολύ συναισθηματική ψυχή μην τολμήσετε ποτέ να ξεχάσετε τα γενέθλια της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την επέτειο της γνωριμίας σας, τα γενέθλια του σκύλου ή της γάτας της, τα αγαπημένα της λουλούδια. Τα πράγματα που δεν έχουν ίσως μεγάλη σημασία για τα άλλα ζώδια γι αυτήν έχουν μεγάλη σημασία.
Της αρέσει να την πηγαίνουν σε μικρά ήσυχα ρομαντικά εστιατόρια, που να παίζουν την αγαπημένη της απαλή μουσική, με κεριά στο τραπέζι αντί το έντονο φως του νέον. Για τις διακοπές προτιμά να είναι κοντά στο νερό (θα το έχετε καταλάβει αυτό ήδη), κι όταν της αγοράζετε ένα δώρο, ψάξτε για τα πιο όμορφα εσώρουχα που μπορείτε να βρείτε (όχι όμως υπερβολικά σέξυ), ή μερικά καλτσόν με σχέδια: βιβλία με την αγαπημένη της ποίηση· το αγαπημένο της άρωμα για το μπάνιο και κρέμες σώματος ένα απαλό πουλόβερ που να ταιριάζει με το χρώμα των ματιών της. Δεν θ αργήσετε να καταλάβετε πόσο πολύ εκτιμά και το παραμικρότερο συναισθηματικό δώρο, και μην ξεχνάτε να της στέλνετε λουλούδια με κάθε ευκαιρία.
Η γυναίκα Ιχθύς ίσως μερικές φορές να είναι πολύ αναποφάσιστη, ακόμα και τεμπέλα, και θα χάνεται μέσα στους ρεμβασμούς της όταν θα θέλετε να συζητήσετε την ανατίμηση του χρυσού! Είναι όμως μια πραγματική γυναίκα, κι αν είστε προετοιμασμένος να μοιραστείτε τα όνειρα της θα ανακαλύψετε εκατοντάδες αξιοσημείωτες στιγμές για να κάνετε τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη, και να είστε ευτυχισμένος και ευχαριστημένος για πάντα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.