Image

Η Ερωτική Πλευρά της Γυναίκας Κριού

Εάν η αγαπημένη σας είναι Κριός, ακόμα κι αν κυβερνάται από τον ίδιο πλανήτη, τον Αρη, ακόμα κι αν έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο αρσενικό της, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Τα γυναικεία συναισθήματα είναι διαφορετικά από τα αντρικά.

Δεν έχει σημασία αν δεν το πιστεύετε, είναι όμως γεγονός. Μια γυναίκα Κριός θα σας έλξει αμέσως. Ίσως να δείχνει ότι είναι ένας ανεμοστρόβιλος ενέργειας, μια θετική σφαίρα φωτιάς που ακτινοβολεί ενθουσιασμό, αλλά κάτω από την εξωτερική δύναμη υπάρχουν τα ίδια τρωτά σημεία και η ίδια παιδική προσέγγιση προς τη ζωή όπως στον άνδρα Κριό.

Ο τύπος αυτής της γυναίκας, σ αυτή την περίπτωση, λέγεται ότι είναι δυνατότερος από τον άνδρα, κανένας βέβαια Κριός άνδρας δεν θα θελε να ακούσει κάτι τέτοιο. Για να σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Κριού πρέπει να δράσετε σαν πύραυλος και αφού βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ο σωστός χημικός συνδυασμός μεταξύ σας, δεν θα αργήσει να σας δείξει ότι και αυτή ενδιαφέρεται. Ίσως και να σας υποτάξει και θα σας κάνει να αναρωτιέστε πώς την πάθατε έτσι! Αλλά αν πραγματικά σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Κριού θα την έχετε για πάντα – αν βέβαια την έχετε πείσει αληθινά ότι είστε ο ιππότης με το άσπρο άλογο που ονειρευόταν από τα πέντε της χρόνια.

Κι αν η αγαπημένη σας τελικά γίνει γυναίκα σας θα καταφέρει να συνδυάζει τα οικιακά, να φροντίζει τα παιδιά και να έχει μια ενδιαφέρουσα (η ζωτική λέξη) εργασία, και να ετοιμάζει επίσης ένα θαυμάσιο δείπνο. Μην περιμένετε μια ήσυχη ζωή μ αυτή τη γυναίκα. Αν είστε ο τύπος του άνδρα που θέλει μετά τη δουλειά του να γυρίζει σπίτι να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση και να κοιμάται – ξεχάστε το. Ίσως η ίδια να είχε μια κουραστική ημέρα αλλά σπάνια θα θέλει να ηρεμήσει, και δυο ήσυχα βράδια στη σειρά δεν θα είναι η ιδανική της διασκέδαση.

Γι αυτό το δυναμικό πύρινο ζώδιο το ειδύλλιο πρέπει να διατηρηθεί ζωντανό, καθώς και τα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα. Είναι αδύνατον να κρατάει τις σκέψεις της και να παραμένει σιωπηλή, γι αυτό προετοιμαστείτε για τσακωμούς.

Δεν θέλει όμως έναν άνδρα που να λέει “ναι”, θέλει και χρειάζεται έναν ισότιμο ή καλύτερα κάποιον που να είναι δυνατότερος της. Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε μια γυναίκα Κριό σ ένα δωμάτιο – θα μιλάει πολύ και θα προσέξετε τα μάτια της, τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της, το αποπλανητικό της βλέμμα, θα υπάρχει κάτι στο πρόσωπο της που θα το βρείτε καταπληκτικό – σκεφθείτε την Τζούλι Κρίστι ή την Νταίάνα Ρος. Κι αν μπορείτε να διακρίνετε τον αισθησιασμό θα δείτε πολύ πάθος να σιγοβράζει μέσα της.

Δεν θα αργήσετε να τη γοητεύσετε αν σας θεωρήσει κατάλληλο. Πρέπει όμως να αποδείξετε ότι έχετε αυτό το κάτι που μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον της για τον νου σας καθώς και για το κορμί σας.

Το σεξ είναι σπουδαίο, αλλά γι αυτήν μπορεί να γίνει ανία ή αγγαρεία αν τα υπόλοιπα δεν ρέουν μεταξύ σας. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο της, και έχετε αρχίσει μια συζήτηση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτή η γυναίκα θα σας πει την ιστορία της ζωής της στα πρώτα δέκα λεπτά, ή τουλάχιστον το μέρος της ζωής της που θέλει αυτή να γνωρίσετε.

Αν γνωριστήκατε σε πάρτι και είναι βαρετό, πιθανώς να είναι αυτή που θα προτείνει να πάτε κάπου αλλού. Μην το παρεξηγήσετε όμως αυτό, μπορεί να σημαίνει ίσως ότι απολαμβάνει τη συντροφιά σας και θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα, και για τους Κριούς δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το παρόν. θα ντύνεται πολύ μοντέρνα. Η Κριός αρέσκεται να είναι πρωτοπόρος στη μόδα, κι αν όχι τόσο πολύ όσο η Λέων, πάντως πάντα πρωτοποριακά. Ακόμα κι αν δεν έχει να ξοδέψει μια περιουσία δεν θα το ξέρετε. Είναι δεξιοτέχνης στο να ντύνεται με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται εκατομμυριούχος και έτσι ξεχωρίζει στο πλήθος. θα δείχνει εκπληκτικά ανεξάρτητη σαν να έχει κρατήσει τον εαυτό της για τον εαυτό της όλη της τη ζωή. Γεννήθηκε για αρχηγός και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει – τουλάχιστον όταν είναι εκεί έξω στη δημοσιότητα.

Ίσως αναρωτιέστε ήδη αν μια Κριός είναι η ιδανική σας γυναίκα. Φοβάστε μήπως αναστατώσει τη ζωή σας, μήπως είστε ακόμα μια κατάκτηση της ή μήπως πει σ όλες τις φίλες της πως σας αποπλάνησε σε τρία λεπτά; Είναι αλήθεια, ότι αν είστε ένα φυσιολογικό καλό αγόρι που λέει ναι σε οτιδήποτε για να διατηρήσει την ηρεμία, ίσως ανακαλύψετε, ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να σας κερδίσει εύκολα.

Όμως δεν είναι αυτό που θέλει. Ψάχνει για κάποιον που θα είναι πολύ – πολύ άνδρας και που θα είναι πιο επιθετικός και κυριαρχικός από αυτήν, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει. Έχοντας μάθει λοιπόν τόσα πολλά γι αυτήν, θα πρέπει ν αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι αν έχετε τη δύναμη να δαμάσετε αυτή τη γυναίκα, θα έχετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ζωή. Όμως που θα βρείτε αυτό το φλογερό πλάσμα; Κοιτάξτε εκεί που υπάρχει δράση. Είναι τόσο ανεξάρτητη που απεχθάνεται να κάνει πρόωρα σχέδια σε περίπτωση που προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον.

Είναι συνέχεια σε κίνηση απ το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν φαίνεται να κουράζεται ποτέ. Είναι το είδος του ατόμου που το βρίσκει διασκεδαστικό να γραφτεί μέλος σε πρακτορείο συνοικεσίων ή να βάλει αγγελία στη σελίδα για μοναχικές καρδιές, για να δει ποιος θα εμφανιστεί, θα μπορούσε να κάνει τη baby – sitter για φίλες, ή να κάνει κάποια εθελοντική εργασία στο τοπικό νοσοκομείο.

Οι Κριοί μπορεί να μην το δείχνουν αλλά ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τους άλλους ανθρώπους και επειδή δεν είναι τόσο καλοί με τα χρήματα, συχνά είναι περισσότερο γενναιόδωροι απ ότι το επιτρέπει η τσέπη τους. Οι συμπάθειες και αντιπάθειες της γυναίκας Κριού μπορεί να ποικίλουν όσο και ο καιρός. Αν βάλει όμως στο μυαλό της κάτι, είναι δύσκολο να την αποτρέψετε από αυτό. Δεν είναι τόσο μεταβλητή όσο η Δίδυμος, σίγουρα όμως έχει τις στιγμές της με θυμούς για κάτι που μόλις χθες ήταν πολύ ευχαριστημένη.

Φυσιολογικά της αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά πρέπει να ξέρετε την κατάλληλη στιγμή, θυμάται πολύ καλά τις ειδικές περιπτώσεις και δεν θα εκτιμήσει την αμέλεια σας αν ξεχάσετε να της στείλετε μια κάρτα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου – ή ακόμα χειρότερα, αν της φέρετε το λάθος άρωμα όταν επιστρέφετε από ένα επαγγελματικό ταξίδι (ιδιαίτερα αν νοιώθει παραμελημένη που δεν την πήρατε μαζί σας).

Στη γυναίκα Κριό δεν αρέσει ούτε τόσο πολύ να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής αλλά ούτε και να αγνοείται, θέλει να αποπλανηθεί, αλλά συχνά παίζει τον ρόλο του αποπλανητή. Είναι ένα πλάσμα γεμάτο αντιθέσεις αλλά ποτέ βαρετό.

Και παρ όλο που απεχθάνεται να το παραδεχθεί, οι καλύτερες της φίλες γνωρίζουν ότι αυτό που λαχταράει είναι ένας δυνατός ώμος ν ακουμπήσει όταν το χρειάζεται. Όμως μην της πείτε ποτέ ότι μαντέψατε το μικρό της μυστικό.

Ο Κριός είναι αρσενικό ζώδιο αλλά οι άνθρωποι που νομίζουν ότι αυτή η γυναίκα είναι πολύ σκληρή και επιθετική, δεν νοιαστήκανε ποτέ να κοιτάξουν κάτω από την επιφάνεια. Κι αν είναι συχνά σκληρή είναι γιατί πρέπει να είναι. Η γυναίκα Κριός θα πάει οπουδήποτε αν γνωρίζει ότι θα περάσει καλά, μέσα στα όρια βέβαια, θέατρο, σινεμά, κονσέρτα, συνήθως τα γούστα της ποικίλουν.

Λατρεύει τις διακοπές, ιδιαίτερα τα εξωτικά μέρη όπου κανείς γνωστός της δεν έχει πάει. Έτσι όταν επιστρέψει έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο Κριός είναι περιπετειώδης και αγαπά πολύ τα μακρινά ταξίδια. Όταν της αγοράζετε δώρα, ψάξτε πάντα για κάτι αυθεντικό.

Μην κάνετε το λάθος να διαλέξετε κάτι που ίσως έχετε ξαναγοράσει – και φυσικά ποτέ για κανέναν άλλον, που ίσως ξέρει! Θα της αρέσουν τα σέξυ μεταξωτά εσώρουχα, τα πουλόβερ, τα πιο μοντέρνα γουώκμαν, ένα τηλέφωνο, ή μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Ας το παραδεχθούμε – λατρεύει τα δώρα οποιαδήποτε στιγμή και για οποιαδήποτε αιτία. Η αποπλάνηση είναι μια τέχνη, και να αποπλανήσετε μια γυναίκα Κριό, μπορεί να είναι μια θαυμάσια εμπειρία, αν και κουραστική μερικές φορές! θα είναι επίσης τόσο γεμάτη από αξέχαστες στιγμές που κάθε κακή στιγμή θα σβήσει γρήγορα, και θα ξεχάσετε σχεδόν ότι υπήρξε. 

Πηγή : Astrorama

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.