Image

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Κριού

Είστε έτοιμη για μια αέναη πρόκληση στη ζωή σας; Αν ναι, θυμηθείτε ότι ο Αρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς. Ένας άνδρας Κριός μπορεί να είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς χαρακτήρες που συναντήσατε ποτέ – είναι όμως σίγουρο ότι θα έχετε πολλές συγκρούσεις.

Ο Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός, ο ορμητικός εραστής που θα έχει την πρωτοβουλία. Ο καλύτερος τρόπος για να τον σαγηνεύσετε είναι να διατηρείτε γύρω σας έναν αέρα μυστηρίου. Αυτός ο άνδρας δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι σας έχει τελείων δικιά του, γιατί τότε το ενδιαφέρον του Κριού μπορεί να εξατμισθεί γρήγορα. Ίσως σας γεμίσει με λουλούδια, τηλεφωνήματα και ρομαντικά δείπνα εσείς όμως δεν πρέπει ποτέ να πάρετε πρωτοβουλίες. Για να σαγηνεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα πρέπει να προετοιμαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής: βεβαιωθείτε ότι όταν τηλεφωνεί λείπετε (ακόμα κι αν δεν λείπετε) και μην απαντάτε πάντα στα τηλεφωνήματα που έχει αφήσει στον αυτόματο τηλεφωνητή σας.

Ο Κριός θέλει το άπιαστο· διεγείρει τα συναισθήματα του και το πύρινο πάθος του, κάνοντας τον να θέλει να σας δει ακόμα περισσότερο. Η πρώτη ημέρα του Κριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της άνοιξης και οι Κριοί έχουν ένα θαυμάσιο ενθουσιασμό και μια ενέργεια που φαίνεται να δένει με το πώς αισθανόμαστε τότε – όταν ξαφνικά ο βαρετός και φρικτός καιρός αρχίζει να αλλάζει, λουλούδια αρχίζουν ν ανθίζουν και υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση στον αέρα.
Αν έχετε συνεπαρθεί από την προσωπικότητα αυτού του άνδρα, που ακτινοβολεί εσωτερική δύναμη και που σας φέρεται σαν να ήσασταν η πρώτη γυναίκα στον κόσμο, προσέξτε! Μπορεί να πιαστείτε στα δίχτυα του γρηγορότερα απ ότι νομίζετε, και έχετε να μάθετε πολλά.

Κάθε αστρολογικό ζώδιο κυβερνά ένα ιδιαίτερο μέρος του σώματος και δεν είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι. Σκεφθείτε πόσο μαγνητικά είναι τα πρόσωπα τους. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνήθως το ζώδιο κάποιου, είναι δεδομένο όταν συναντάτε έναν Κριό.

Μπορείτε να μαντέψετε αυτό το ζώδιο από την άμεση του προσέγγιση, τον τρόπο που τα μάτια του επικοινωνούν και δεν σταματά εκεί. Ύστερα από λίγο περνάει ανάμεσα από το πλήθος του δωματίου για να συστηθεί και να προσπαθήσει να σας πείσει να φύγετε από το πάρτυ, όπου μόλις γνωριστήκατε, και να πάτε να πιείτε ένα ποτό σ ένα όμορφο μικρό μπαρ κάτω στον δρόμο. Τα μάτια του λάμπουν από ενθουσιασμό και ζεστασιά, θα υπάρχει ένα θαυμάσιο χαμόγελο που θα φωτίζει όλο του το πρόσωπο, και θα σας σπρώξει απαλά οδηγώντας σας προς την πόρτα. Αισθάνεστε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που σώζεται από τον ιππότη με το άσπρο άλογο όταν ακριβώς η ζωή σας φαινόταν βαρετή και άδεια – και φεύγετε. Φυσικά όλοι οι Κριοί δεν συστήνονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά από αυτό το μικρό παράδειγμα θα σας είναι εύκολο να τον αναγνωρίζετε. Ακόμα κι αν η πρόκληση δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, και αποφασίσετε να μην δεχθείτε τις προτάσεις του, αυτό θα σας κάνει αμέσως πιο ενδιαφέρουσα.

Ο άνδρας Κριός δεν θα δεχθεί όχι για απάντηση. Η προσωπικότητα του παίρνει ξαφνικά την έκφραση ενός μικρού αγοριού όταν η μητέρα του αρνείται να του πάρει ένα καινούργιο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι βλέπει τις γυναίκες σαν παιχνίδια, καθόλου. Ο Κριός είναι απλά ένα παιδί στην καρδιά, έρχεται στον κόσμο λέγοντας “Εγώ πρώτος” και οτιδήποτε θέλει να πάρει προσπαθεί περισσότερο από τα πιο πολλά ζώδια. Μαντέψατε λοιπόν το ζώδιο αυτού του άνδρα χωρίς πολύ κόπο, δεν είναι όμως πάντα εύκολο.

Οι πιο εξελιγμένοι Κριοί έχουν μάθει, να κρύβουν ορισμένα χαρακτηριστικά, και ότι οι γυναίκες δε προτιμούν πάντα αυτή την άμεση προκλητική προσέγγιση. Το ειδικό ωροσκόπιο επίσης του εραστή των ονείρων σας ίσως να περιέχει όλων των ειδών άλλες αστρολογικές αιτίες που να εξηγούν γιατί φαίνεται περισσότερο σαν Καρκίνος ή Παρθένος. Το κεφάλι του είναι συνήθως τρόπος αναγνώρισης. Δεν στερείται ενθουσιασμού και ζήλου και είναι δύσκολο να κρύψει ότι θέλει κάτι χθες αντί για σήμερα.

Αν γνωρίσατε κάποιον και έχετε το συναίσθημα ότι είναι γεννημένος στο ζώδιο του, Κριού – αλλά δεν θέλετε να τον ρωτήσετε ευθέως για να μην νομίσει ότι ενδιαφέρεστε – ρωτήστε τον ευγενικά για τη δουλειά του. Σίγουρα δεν θα είναι συνηθισμένη ασχολία. Ίσως σας πει ότι έχει στο νου του ένα καινούργιο σχέδιο και ότι είναι βέβαιος ότι θα έχει κάθε επιτυχία. Ρωτήστε τον πόσο καιρό δουλεύει επάνω στο σχέδιο του και θα σας πει ότι το σκέφθηκε μόλις πριν ένα μήνα και ότι από τότε τρέχει σαν τρελός. Αν τολμήσετε και τον ρωτήσετε, τι θα γίνει αν δεν πετύχει το σχέδιο; θα σας ρίξει ένα οργισμένο βλέμμα και θα πει: “θα βρω κάτι άλλο”. Αυτό είναι ένα άλλο δείγμα αναγνώρισης.

Οι Κριοί δεν ζουν στο παρελθόν, υπάρχει πάντα μια καινούργια πρόκληση για να αναλάβουν, νέα πράγματα για να ανακαλύψουν. Αν δεν έχει τη δική του εργασία θα χρησιμοποιήσει την Κριίσια του προσωπικότητα για να πουλήσει κάτι σε κάποιον, και πιθανώς θα τα καταφέρει πολύ καλά. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο του, τότε κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Οι άνδρες Κριοί δεν είναι πάντα ντυμένοι στη μόδα, αλλά κατά κάποιον τρόπο τείνουν να ντύνονται σωστά, ακόμη και στην εξοχή. Όμως οι Κριοί των πόλεων τείνουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, γιατί λατρεύουν να δημιουργούν εντύπωση από τη στιγμή που μπαίνουν σ ένα δωμάτιο. Τα μαλλιά των Κριών είναι συνήθως καλοκουρεμένα και καλοχτενισμένα. Υπάρχει επίσης ένα είδος ζωικής ενέργειας στον τρόπο που βαδίζουν. Σύντομα θα καταλάβετε ότι γνωρίσατε κάποιον που είναι τόσο γεμάτος από ενέργεια, τόσο ανήσυχος και έχει τόσο ελκυστική προσωπικότητα, που οι συγκεντρωτικές του δυνατότητες είναι πολύ χαμηλές. Και έχετε δίκιο.

Ο Κριός ψάχνει για διέγερση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να περάσει μια βραδιά μαζί σας και να μην θέλει να σας ξαναδεί. Κατά βάθος αυτός ο γοητευτικός άνδρας ζει περισσότερο σ ένα κόσμο φαντασίας πιο πολύ κι από ένα ιδεαλιστή Καρκίνο ή Ιχθύ. Δεν είναι ο άνδρας που θέλει να αλλάζει συντρόφους, το πρόβλημα είναι ότι δεν του αρέσει η ρουτίνα κι αν η ζωή του γίνει ρουτίνα αισθάνεται την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Αυτή η αίσθηση είναι τόσο λεπτή που ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει. Αλλά αν είστε αποφασισμένη να κρατήσετε έναν Κριό εραστή ευτυχισμένο πρέπει να ζείτε στο ύψος των ιδανικών του συνέχεια – και να θυμάστε επίσης ότι το καλό σεξ είναι απαραίτητο. Από τη στιγμή που ο σπινθήρας στη σχέση αρχίζει να σβήνει δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Είναι όπως στα παιδικά χρόνια που θέλεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Έχοντας λοιπόν μάθει αρκετά μέχρι τώρα το καλύτερο θα ήταν να πάρετε μια γρήγορη απόφαση αν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσετε την πιθανότητα να σχετιστείτε αμέσως – ή αν θα ήταν ασφαλέστερο να διαλέξετε έναν εραστή με διαφορετικό ζώδιο!

Αν αποφασίσατε ότι είστε άφοβη, πού πρόκειται να συναντήσετε αυτόν τον απίθανο άνδρα; θα ήταν τρέλα να νομίζετε ότι ένα δωδέκατο του πληθυσμού θα ήταν μαζεμένο στο ίδιο μέρος. Εκτός απ αυτό, μην ξεχνάτε ότι ο Κριός αρέσκεται να είναι διαφορετικός. Αν έχετε μόλις αρχίσει μια καινούργια δουλειά και σας έλκει ένας τύπος που δείχνει πάντα να αυτοδιαφημίζεται, αν σας χαιρετά μ ένα μεγάλο χαμόγελο όταν σας συστήνουν και μετά τις φιλοφρονήσεις σας λέει να βασιστείτε σ αυτόν και ότι πρέπει να πάτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά… αυτό είναι. Όμως οι λύκοι Κριοί είναι πολλοί και πολύ πιθανόν να είναι παντρεμένος με δυο ή τρία παιδιά… Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος για τον άνδρα Κριό. Πιθανώς να απολαμβάνει τα σπορ έτσι μπορείτε να τον βρείτε στην τοπική ομάδα του τένις ή στο γήπεδο του σκουός. Και με την αδιοργάνωτη ζωή που κάνει ίσως τον βρείτε σε μια μοντέρνα λέσχη, υγιεινής διατροφής. Αν ανοίξει στη γειτονιά σας μια καινούργια λέσχη ή μια κοινότητα να είστε σίγουρη ότι στα εγκαίνια θα υπάρχουν δυο ή τρεις Κριοί, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν τίποτα!

Αν γνωρίσετε έναν Κριό κατά τη διάρκεια των διακοπών θα είναι μια ειδυλλιακή εποχή. Αυτός ο άνδρας φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο ενθουσιώδης όταν ταξιδεύει, αλλά αυτό κρύβει κινδύνους! Ίσως να ψάχνει μόνο για περιπέτεια ή πάθος κάτω από τ αστέρια, καθώς όμως είναι πολύ σέξυ και πολύ δραστήριος στην κρεβατοκάμαρα, δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ιδιωτική του ζωή σε κάποιον που μόλις συνάντησε. Δεν είναι επειδή θέλει να πει ψέματα, γιατί βασικά είναι ειλικρινής, αλλά με τον Κριό δεν βρίσκεις άκρη του αρέσετε, σας θέλει, είναι αποφασισμένος να σας έχει. Το ένστικτο σας θα πρέπει να σας βοηθήσει εδώ, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι μια απερίσκεπτη παροδική σχέση. Ευτυχώς γνωρίζετε ήδη ότι όσο πιο άπιαστη είστε τόσο πιο πολύ θα σας κυνηγήσει αυτός ο άνδρας, έτσι κρατείστε τον όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά, Μ αυτόν τον άνδρα θα πετύχει, κι αν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι να πάει στην Κουάλα και να γυρίσει μπορείτε να είστε περήφανη για σας. Αλλά βεβαίως ίσως να αναρωτιέστε τι ήταν αυτό που σας γοήτεψε κατά πρώτον λόγο… ποτέ δεν ξέρετε. Ας υποθέσουμε όμως ότι έχετε ήδη ερωτευθεί έναν Κριό εραστή.

Είστε προετοιμασμένη να τον πείσετε ότι οι μέρες της ανεξαρτησίας του τελείωσαν, ότι βρήκε τη γυναίκα των ονείρων του (κι ας μη το γνωρίζει ακόμα) και ότι θα είστε ευτυχισμένη να κυνηγήσετε το ουράνιο τόξο μαζί του για πάντα -εφ όσον θα είναι πιστός. Πιστός… ξαφνικά βλέπετε το πρόβλημα. Μερικές γυναίκες που είχαν ένα εραστή ή σύζυγο Κριό δεν μπορούσαν ποτέ να επιβεβαιώσουν αν οι άνδρες τους είχαν ερωμένες.

Οι άνδρες Κριοί φαίνεται να έλκουν τη δημοσιότητα με τις παρεκτροπές τους πραγματικές ή φανταστικές. Το μικρό παιδί μέσα στον Κριό δείχνει να ανατριχιάζει από συγκίνηση όταν τον νομίζουν άτακτο, αυτό ανεβάζει το αρσενικό εγώ τους. Καταλάβετε το από την αρχή. Ο Κριός προτιμά να αισθάνεται ελεύθερος, όχι ίσως τόσο όσο ένας Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, αλλά σίγουρα ποτέ περιορισμένος. Στον Κριό αρέσει να είσαστε εκεί όταν αυτός θέλει, αλλά μην περιμένετε να είναι στο πλευρό σας όταν έχει να κάνει εκατομμύρια άλλα πράγματα. Ακούγεται πολύ εγωιστικό, αλλά θα πληγωνόταν αμέσως αν του το λέγατε. Δεν βλέπει τα πράγματα μ αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο γενναιόδωρος, τρυφερός, αγαπητός άνδρας γύρω μας. Έχει όμως τους περιορισμούς του, την ανάγκη να υπερισχύουν οι προτεραιότητες του, κι επομένως οδηγεί όλους τους άλλους στην τρέλα, όταν αυτοί έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και προτεραιότητες.

Δεν του αρέσουν όμως “οι γυναίκες που λένε ναι”. Προτιμά οι γυναίκες του να είναι διανοητικά ανεξάρτητες και πολλές φορές ανεξάρτητες επαγγελματικά – αν βέβαια δεν είναι πιο επιτυχημένες από αυτόν. Παρ όλο που θέλει να είναι περήφανος για σας, το εγώ του τον κάνει να θέλει να είναι ο κυρίαρχος. Είναι πάλι το αρσενικό εγώ. Τα μικροπράγματα σημαίνουν πολλά για έναν Κριό – είναι απαραίτητα.

Το γεγονός ότι θυμηθήκατε μια ειδική επέτειο, ότι ήσασταν ευγενική στη μητέρα του όταν αυτή αισθανόταν άσχημα, ότι ψάξατε στα μαγαζιά για να αγοράσετε το κόκκινο πουλόβερ για να το φορά με το μπλου-τζην του, θα κάνει θαύματα. Του αρέσει να τηλεφωνεί (αλλά δεν θέλει εσείς να του τηλεφωνείτε. Μέχρι να είναι σίγουρος για σας, ίσως να σας τηλεφωνεί δώδεκα φορές την ημέρα, για να ξέρει με τι ασχολείσθε, ποιον συναντήσατε, πού πήγατε. Αυτό δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό ζήλειας, ενδιαφέρεται αληθινά για τη ζωή σας. Αν όμως εσείς αρχίσετε να κάνετε το ίδιο κι ακολουθήσετε το παράδειγμα του ο Κριός δεν θα το εκτιμήσει. θέλει να τον φροντίζετε αλλά να μην τον καταπιέζετε, σας θέλει να είστε μια ζεστή, τρυφερή και σέξυ γυναίκα… αλλά καλύτερα θα ήταν να μην υιοθετήσετε τα ερωτικά του τεχνάσματα.

Σας θέλει εκεί όταν αυτός είναι εκεί και ακόμη όταν δεν είναι. Γνωρίζει επίσης ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, γιατί εκτός κι αν είναι πολύ νέος, η ορμητική του συμπεριφορά τον έχει οδηγήσει απρόσεχτα σε βιαστικές σχέσεις και ίσως ακόμη σ έναν πρόωρα ανικανοποίητο γάμο – επειδή και μόνο κάτι τον είχε πείσει ότι αυτό ήταν που ήθελε εκείνη την εποχή, δεν είχε όμως την υπομονή να τον διατηρήσει. Φθάνοντας στην ηλικία των τριάντα θα ξέρει πολύ περισσότερα για τη ζωή του, και με λίγη τύχη τα λάθη του δεν θα επαναληφθούν ξανά στον ίδιο βαθμό. Η ανυπομονησία του μπορεί μερικές φορές να αυξάνει όσο και το πάθος του, γι αυτό δεν πρέπει να του υπενθυμίζετε τα λάθη του παρελθόντος.

Οι Κριοί έχουν μια καταπληκτική ικανότητα να αποδοκιμάζουν τέτοια πράγματα και να προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, και αν χρησιμοποιείτε τη φράση “εγώ στο είπα” στον Κριό εραστή σας, ίσως να χρειαστεί σύντομα να ψάξετε για έναν καινούργιο εραστή. Έτσι προσπαθείτε να τον δεχθείτε όπως είναι, αφού έχετε μάθει πώς να προβάλλετε τη δική σας εικόνα. Μπορείτε να περνάτε καλά με τον Κριό σας. θα του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει ένα καινούργιο εστιατόριο και να μεταφέρει τις απόψεις του στους φίλους του. Δεν θα του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στο ίδιο μέρος περισσότερο από μια φορά, και θα έχει θαυμάσιες ιδέες για το πού να πάτε. Όλα πρέπει να είναι καινούργια, διαφορετικά και να εξάπτουν οι λέξεις “ρουτίνα” και “σταθερότητα” δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο του Κριού. Σκεφθείτε τι διασκέδαση θα είναι να του αγοράζετε δώρα. Πίσω στην παιδική ηλικία, γιατί ο τυπικός Κριός είναι κατά βάθος παιδί.

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι θαυμάσιες εποχές για να βρείτε εκατοντάδες δώρα, το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου, επί πλέον έναν αυτόματο τηλεφωνητή, ένα ρολόι ή μια μινιόν Τ.ν. Ίσως το σπουδαιότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάτω από τον λαμπερό, ορμητικό, ενθουσιώδη, φλογερό και διασκεδαστικό άνδρα βρίσκεται κάποιος που μπορεί να είναι τόσο τρωτός όσο και σεις και σίγουρα το ίδιο ρομαντικός – που δεν είναι όμως τόσο καλός όσον αφορά τα ουσιώδη πράγματα, το βαρετό μέρος της ζωής. θέλει η ζωή να είναι διασκεδαστική, να έχει ένταση, θετικότητα, θέλει κάποια που θα τον κάνει να γελά, που να είναι τρυφερή, αγαπητή και που θα έχουν το ίδιο πάθος στο κρεβάτι – θέλει κάποια που να είναι προετοιμασμένη να τον κάνει να μαντεύει έτσι που να νοιώθει πεισμένος ότι συνάντησε την ιδανική γυναίκα που έψαχνε σ όλη του τη ζωή.

Η ζωή μ έναν Κριό εραστή ίσως να μην είναι πάντα εύκολη, γνωρίζοντας όμως ότι ζωντανεύει με τις προκλήσεις, γιατί δεν δοκιμάζετε μια; Είτε κρατήσει ένα μήνα, ένα χρόνο ή μια ολόκληρη ζωή, ένα πράγμα είναι σίγουρο – ποτέ δεν θα ξεχάσετε τον χρόνο που περάσατε με τον Κριό εραστή σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.