Image

Η Ερωτική Πλευρά του Ανδρα Ταύρου

Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με κάποιον που είναι απίστευτα ισχυρογνώμων χωρίς καμιά φανερή αιτία; Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε περισσότερο απ’ το συνηθισμένο για να πείσετε έναν άνδρα ότι κάτι του έλειπε στη ζωή μέχρι που σας γνώρισε;
Έχετε αρκετή υπομονή και πιστεύετε απεριόριστα ότι αυτό που αξίζει να έχει κανείς αξίζει και να το περιμένει; Γιατί η Αφροδίτη, η θεά του Έρωτα, κυβερνά τον Ταύρο, το πρώτο από τα ζώδια της Γης, και ενώ είναι αρκετά φανερό ότι αυτός ο άνδρας έχει σταθερά και πραγματικά τα πόδια του στη γη, η Αφροδίτη τον βοηθά να είναι ένας ρομαντικός εραστής.

Ο Ταύρος μισεί να κάνει σφάλματα, θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Χρειάζεται ασφάλεια σε όλους τους τομείς κι αν σας ερωτευθεί στην πρώτη σας γνωριμία, πιθανώς να μην το μαντέψετε ποτέ. Αυτός ο άνδρας δεν είναι συνήθως για προσωρινές περιπέτειες (μολονότι, βεβαίως, υπάρχουν μερικοί Ταύροι που δεν θα λέγανε όχι), γιατί από οποιοδήποτε μέρος κι αν είναι, οποιοδήποτε τρόπο ζωής κι αν κάνει, κατά βάθος πιστεύει στην ιερότητα του γάμου και σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή μ έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του. Εάν σκεφθήκατε ποτέ ότι η ζωή μ έναν Ταύρο θα είναι πολύ βαρετή και πληκτική, θα εκπλαγείτε όταν τον γνωρίσετε καλύτερα. Δεν είναι μόνο ρομαντικός, είναι επίσης πολύ οέξυ, μη σας εξαπατά λοιπόν η εξωτερική εμφάνιση, θα μπορούσαν να υπάρχουν πάρα πολλές κρυφές σκέψεις, κάτω από αυτό το σταθερό και αυστηρό εξωτερικό παρουσιαστικό και δεν θα είχαν όλες σχέση με τα πρακτικά θέματα! Ενώ ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, ο Ταύρος κυβερνά τον λαιμό και τον λάρυγγα… κι αν σκεφθείτε κάποιους Ταύρους που γνωρίζετε, πιθανώς να συμφωνήσετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν ένα αρκετά χοντρό λαιμό που μερικές φορές τους δίνει μια τετράγωνη εμφάνιση. Όσο για τον λάρυγγα, πολλοί από αυτούς έχουν καλή φωνή: πολλοί διάσημοι τραγουδιστές έχουν γεννηθεί στον αστεριμό του Ταύρου, όπως η Ελλα Φιτζέραλντ, Μπιγκ Κρόσμπι και Μπάρμπαρα Στρέισαντ.

Έτσι αν παίξετε σωστά, ίσως να πετάξετε το γουόκμαν ή το πικάπ – και να έχετε τον δικό σας τραγουδιστή ακριβώς δίπλα σας. Όμως πώς θα αναγνωρίσετε το ζώδιο αυτού του άνδρα; Η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη αν συναντήσετε κάποιον αρκετά τετράγωνο, με κοντό λαιμό, αλλά αυτό είναι σαν να περιμένατε το ένα δωδέκατο του πληθυσμού να είναι ακριβώς το ίδιο! Όμως, θα πρέπει να είστε ικανή να δείτε την κρυφή του δύναμη, παρ όλο που ίσως στην αρχή να μη σας δείξει το ενδιαφέρον του. Μη στεναχωριέστε αυτό είναι μέρος της Ταυρίσιας αντίδρασης. Σίγουρα έχει πληγωθεί πολύ άσχημα από τουλάχιστον μια γυναίκα στο παρελθόν – θυμηθείτε, είναι άνδρας της Γης και δεν θα του άρεσε να ξανακάνει το ίδιο λάθος.

Πιθανώς να φαίνεται κάπως ψυχρός, ήρεμος και απόμακρος αλλά αν είστε γρήγορη ίσως να αντιληφθείτε ότι σας παρατηρεί όταν δεν κοιτάζετε, θα μπορούσε να είναι το βλέμμα του αισθησιακό; Μαντέψατε σωστά αλλά αυτός δεν θα το παραδεχθεί ποτέ – τουλάχιστον μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα. Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε γι αυτόν τον άνδρα ακόμα κι αν ενδιαφέρεται για σας, ίοως να μην σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού αμέσως. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν αργά για τον Ταύρο. Μπορεί να σας ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας αν συναντηθήκατε σε πάρτυ – αλλά αν αρχίσετε να περνάτε τα βράδια σας σπίτι περιμένοντας το τηλεφώνημα του, ίσως να απογοητευθείτε.

Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει στη δουλειά σας, γιατί η δουλειά για τον Ταύρο είναι ιερή. Είναι μέρος της φύσης του, η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής, και ο μόνος τρόπος που αισθάνεται αληθινά ασφαλής είναι όταν κερδίζει αρκετά χρήματα για τα κτίσει την ασφάλεια του σε μια σταθερή βάση. Όλοι οι Ταύροι όμως δεν έχουν την ίδια προσωπικότητα (μολονότι κατά βάθος να βρείτε πολλούς μ αυτά τα χαρακτηριστικά). Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του μπορεί να έχει πολλούς πλανήτες στους Διδύμους – που θα τον κάνει περισσότερο ομιλητικό – ή μπορεί να έχει ωροσκόπο Κριό, που ίσως να τροποποιεί την αργή του προσέγγιση!
Ίσως ένας σίγουρος τρόπος για να ανακαλύψετε αν η υποψία οας, ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, είναι σωστή, είναι να τον πειράξετε για κάτι, όμως αυτό δεν είναι πολύ έξυπνο αν θέλετε να τον ξαναδείτε! Ναι, όποιος επινόησε πρώτος τη φράση μην κουνάτε κόκκινο πανί μπροστά στον Ταύρο είχε τους λόγους του – και δεν χρειάζεται να κουνάτε κάτι κόκκινο για να δείτε τις αντιδράσεις του. Μπορείτε να πείτε με ένα τόσο σκεπτικισμού στη φωνή σας ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο τους όταν κάτι τους ενοχλεί, αλλά προσέξτε στο μέλλον.

Κανένας δεν θυμώνει όπως ο Ταύρος! Όμως εάν δεν θέλετε να ριψοκινδυνεύσετε και να καταστρέψετε την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνάντησης, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος να μαντέψετε το ζώδιο του. Εάν τον συναντήσετε σ ένα πάρτυ και αρχίσετε κάνοντας μια ευγενική συζήτηση, είναι εύκολο να ρωτήσετε τι δουλειά κάνει (ίσως να σας ρωτήσει πρώτος για να δει αν είναι μια δουλειά που η συμβατική του προσωπικότητα επιδοκιμάζει). Αν είναι λογιστής, κτηματομεσίτης χρηματιστής, οικονομολόγος, δουλεύει στην τράπεζα ή διαπραγματεύεται έργα τέχνης, μπορεί να βρίσκεστε μπροστά σ έναν Ταύρο. Εάν φαίνεται καλλιτεχνικός τύπος, μπορεί να είναι τραγουδιστής, ζωγράφος ή μουσικός αλλά ο Ταύρος συνήθως δεν ανακατεύεται με τίποτα που κατά βάθος δεν του εξασφαλίζει χρήματα. Αν είναι κάποιο από τα παραπάνω τρία μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι αρκετά επιτυχημένος, και δεν θα χρειαστεί να ζείτε σε κρύες και στενάχωρες σοφίτες.
Οι Ταύροι δεν είναι οι τύποι που θα έχουν τη δική τους δουλειά, εκτός κι αν είναι τελείως σίγουροι ποιο θα είναι το τρέχον ετήσιο εισόδημα – καθώς και των επομένων δυο χρόνων. Ίσως έχετε διαβάσει ότι στους Ταύρους αρέσει η αγροτική ζωή, αν λοιπόν αυτός ο άνδρας πει ότι είναι κηπουρός, θα έχετε κάνει διάνα όταν ρωτήσετε αν είναι γεννημένος μεταξύ 21 Απριλίου και 20 Μαΐου. Μήπως ακόμα δυσκολεύεστε να βρείτε το ζώδιο του; Κοιτάξτε τα ρούχα του. Δεν είναι πάντα πολύ μοντέρνος, γιατί τα ρούχα του είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν χρόνια, και δεν εντυπωσιάζεται από φίρμες (εκτός κι αν είναι ένα όνομα που σέβεται). θέλει τα ρούχα να αξίζουν τα χρήματα που δίνει, και να είναι κλασικά. Όμως παραδόξως είναι πολύ εμπειρογνώμων στα υφάσματα. Η αίσθηση του υφάσματος είναι πολύ σπουδαία, δεν θα δεχτεί τίποτα που να το νοιώθει σκληρό ή να δείχνει ότι θα γίνει κομμάτια μετά το πρώτο πλύσιμο. Τα μαλλιά του θα είναι καλοκουρεμένα κι όχι πολύ μακρυά, εκτός κι αν είναι ένας απ τους πολύ καλλιτεχνικούς Ταύρους. Η κολόνια ξυρίσματος θα είναι ακριβή, κι αν καταφέρετε να τον γνωρίσετε καλύτερα θα ανακαλύψετε ότι είναι ένας πολύ αισθησιακός άνδρας που δεν τον νοιάζει να ξοδεύει τα χρήματα που κερδίζει για να φαίνεται ωραίος. Αν ανακαλύψατε ήδη ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, αν έχετε υπομονή, θα πρέπει να αρχίσετε να περιμένετε.
Μην κάνετε το λάθος να δώσετε εσείς το επόμενο ραντεβού, γιατί αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί ότι θέλετε να σας καλέσει σε δείπνο, επειδή γνωρίζετε ότι αγαπά το καλό φαγητό. Βεβαίως, αν είστε μια καλή μαγείρισσα μπορείτε να αφήσετε να σας ξεφύγει ότι έχετε καλέσει μερικούς φίλους για δείπνο την επόμενη Παρασκευή (μη τον καλείτε αμέσως) και θα θέλατε να είναι κι αυτός εκεί. Μην εκπλαγείτε αν αρνηθεί. Πρέπει να είναι βέβαιος ότι θέλει να σας ξαναδεί και τότε θα σας προσκαλέσει εκείνος κι όχι εσείς. Ίσως να νομίζετε ότι διαλέξατε τον ακατάλληλο εραστή. Ότι αυτός ο άνδρας είναι πολύ ξεροκέφαλος πολύ προσανατολισμένος στις δουλειές του, ιδιαίτερα αν είσθε ο ρομαντικός τύπος. Όμως μην με παρεξηγείτε, αυτός ο άνδρας είναι ένας ρομαντικός, με την πιο αληθινή σημασία της λέξης. Ίσως να έχετε ξεχάσει ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται χρόνο, δεν θέλει να διακινδυνεύει να κάνει λάθη, τώρα ή στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο ρομαντικός αλλά είναι και πολύ φλογερός. Ίσως να είναι αργός σε μερικά πράγματα – αλλά ίσως όχι στο σεξ. Η αισθησιακή του αίσθηση επεκτείνεται πέρα από την κολόνια του ξυρίσματος και το σωστό κρασί με το φαγητό του.
Τι συμβαίνει στο κρεβάτι είναι πολύ σπουδαίο γι αυτόν, αλλά δεν θέλει μια γρήγορη περιπέτεια και μετά αντίο, ψάχνει αληθινά για την αγαπημένη των ονείρων του, και είναι έτοιμος να ξοδέψει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να την βρει – έτσι θα πρέπει να είστε αντάξια των προσδοκιών του. Να θυμάστε πάντα ότι ακόμα κι αν τα πόδια του Ταύρου πατάνε γερά στη γη, η καρδιά του πληγώνεται ευκολότερα από ότι νομίζετε, και με την ισχυρογνωμοσύνη που τον κατέχει δεν θα σας συγχωρέσει εύκολα αν τον πληγώσετε. ακόμα και ακούσια. Ανακαλύπτοντας λοιπόν ότι αυτή η πληκτική εικόνα που είχατε στο παρελθόν για τον Ταύρο σας είχε παραπλανήσει και ότι αυτός είναι ο εραστής που έλειπε απ* τη ζωή σας, ας αρχίσουμε να δούμε που μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ευκαιρία να τον συναντήσετε. Βεβαίως ίσως να έχετε κάποια από τις αναφερόμενες προηγουμένως εργασίες και ίσως να εργάζεστε στο ίδιο μέρος. Ίσως να είναι διευθυντής στο εστιατόριο που πηγαίνετε να φάτε με τις φίλες σας μια φορά την εβδομάδα, ή μπορεί να τον συναντήσετε στο τοπικό υγιεινό κλαμπ (η καλή τροφή σημαίνει ότι χρειάζεται να προσέχει το βάρος του), αλλά σαν Ταύρος που είναι, το πιθανότερο είναι να τον βρείτε να του κάνουν μασσάζ στη σάουνα παρά στο γυμναστήριο.
Εάν τον συναντήσετε στις διακοπές, ας ελπίσουμε ότι δεν μένει πολύ μακριά από σας, γιατί δεν θα αρχίσει τίποτα αν δεν βρεθείτε αρκετά κοντά. Ίσως να φοβάται μια παροδική σχέση, ακόμα κι αν τα πόδια του δεν είναι τόσο σταθερά στη γη, όταν βρίσκεται μακριά απo το σπίτι του. Όμως να θυμάστε πάντα, ότι δεν εγκρίνει το φλερτ, την αδιάκριτη συμπεριφορά, ή τις γυναίκες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο. (Μην φλερτάρετε με κάποιον σέξυ σερβιτόρο αν μόλις συναντήσατε ένα άνδρα Ταύρο…). Δεν ψάχνει για το γλυκό, χαμογελαστό, κοριτσίστικο τύπο – θέλει μια πραγματική γυναίκα, κάποιον που να είναι ίση μ αυτόν σε όλα και κάποιον που να εμπιστεύεται. Δεν συνάντησα ακόμη έναν άνδρα Ταύρο που δεν υπέφερε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, συχνά όχι από λάθος του – υπάρχει λόγος που περιμένει αρκετά για να δημιουργήσει μια σχέση. Γνωρίζει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να είναι γι αυτόν η καταστροφή του. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι αυτός ο άνδρας Ζηλεύει με κεφαλαίο Ζ.

Το αντίθετο του ζώδιο είναι ο Σκορπιός, πιθανώς το πιο ζηλιάρικο ζώδιο απ όλα, να θυμάστε επίσης ότι κάθε ζώδιο έχει κάτι απ την προσωπικότητα του αντίθετου του ζωδίου. Όπως λοιπόν μάθατε πως να προβάλλετε τη δική σας εικόνα, έτσι μπορείτε να μάθετε πως να τον καταλαβαίνετε. Σκεφθείτε πόσο ωραίο θα είναι να αισθάνεστε ασφαλής και να σας αγαπά κάποιος που ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει.
Σκεφθείτε πόσο ευτυχισμένη θα είστε να βλέπετε την ευχαρίστηση του όταν του κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο που πάντα ήθελε αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα – ένα καλό κρασί ένα όμορφο δερμάτινο ημερολόγιο για το γραφείο, ένα στερεοφωνικό, δυο εισιτήρια για την όπερα, ένα βιβλίο κηπουρικής ή ένα καλάθι με διάφορες λιχουδιές.

Αυτός ο άνδρας μπορεί να είναι μερικές φορές ισχυρογνώμων, πεισματάρης, σταθερός στη δική του ρουτίνα, σταθερός στις απόψεις του, να κάνει διακοπές στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο, όμως είναι πολύ υπομονετικός όταν πανικοβάλεστε, είναι ευγενικός, διασκεδαστικός και συχνά πολύ δημιουργικός και, βεβαίως, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος εραστής. Έτσι μην αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες εάν ο εραστής των ονείρων σας συμβεί να είναι Ταύρος.

Να θυμάστε ότι μπορεί να είναι ο άνδρας που θα σας κάνει να πιστέψετε αληθινά ότι τα όνειρα δεν είναι παροδικά. Μπορούν μερικές φορές να κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή – υποβοηθούμενα απ τον κατάλληλο σύντροφο, βεβαίως!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.