Μάθετε για τα Ζώδια της γης

Ζώδια της Γης

Στα ζώδια της Γης ανήκουν οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Μ’ έναν εραστή γεννημένο στο στοιχείο της Γης, θα ανακαλύψετε σύντομα ότι συναντήσατε κάποιον που πατάει γερά στη Γη, και που βεβαίως δεν θα ανεχθεί καμιά από σας ανοησίες σας.

Τα Ζώδια της Γης είναι υπομονετικά, ευγενικά, ενάρετα, συμβατικά, και μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική. Όμως οι Ταύροι μπορούν να είναι φοβερά ισχυρογνώμονες, οι επικριτικοί και αναλυτικοί τρόποι των Παρθένων μπορούν να σας κάνουν μερικές φορές να ξεφωνίσετε, και η απαισιόδοξη άποψη που έχουν για τη ζωή οι Αιγόκεροι θα σας κάνει να θέλετε να τους ταρακουνήσετε.

Αν έχετε γνωρίσει έναν γήινο εραστή, η σχέση θα αργήσει να προχωρήσει, και είναι ανώφελο να προσπαθήσετε να βιάσετε την κατάσταση γιατί θα καταστρέψετε τη σχέση. Υπομονή είναι το όνομα του παιχνιδιού (αν είστε λοιπόν Ζώδιο της φωτιάς καλύτερα θα ήταν να πάρετε ένα γρήγορο μάθημα), καθώς τα Ζώδια της Γης προτιμούν να είναι πολύ, πολύ σίγουρα παρά να διακινδυνεύσουν για να το μετανιώσουν αργότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ζώδια της Γης δεν ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι πολλά από αυτά θα ελέγξουν το παρελθόν σας και το παρόν σας για να δουν αν είστε πραγματικά το κατάλληλο ταίρι.

Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά μεταξύ των τριών Γήινων Ζωδίων, ο Ταύρος είναι οπωσδήποτε πιο αισθησιακός, ενώ οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι πολύ εσωστρεφείς και λιγότερο εκδηλωτικοί. Όμως οι Παρθένοι με λίγη Φωτιά στο Ωροσκόπιό τους, μπορούν να είναι πολύ εκρηκτικοί εραστές.

Καθ’ ολοκληρία τα Ζώδια της Γης είναι σαν το στοιχείο που γεννήθηκαν, είναι σταθερά, στέρεα και πάντοτε εκεί, όταν εσείς τα χρειάζεστε. Όμως όπως μπορεί να γίνονται σεισμοί, έτσι μπορεί να υπάρχουν και εκρηκτικές σκηνές με τους εραστές σας της Γης, ιδιαίτερα αν αισθάνονται ότι τους απογοητεύετε με οποιανδήποτε τρόπο. Και δεν είναι μόνο ο Ταύρος που είναι ισχυρογνώμων και που αρνείται να κινηθεί κάνοντας διάφορα πράγματα.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σ’ αυτό το στοιχείο έχουν την τάση να δουλεύουν απίστευτα σκληρά. Ο Ταύρος τείνει μερικές φορές να έρχεται σε δεύτερη μοίρα ακόμα κι αν έχει την ικανότητα να είναι αρχηγός. Ο Παρθένος είναι γνωστός σαν το “Ζώδιο της υπηρεσίας” και οι Παρθένοι είναι πάντα πολύ επικριτικοί όσον αφορά τις προσπάθειές τους, όπως και την προσπάθεια των άλλων ανθρώπων. Ο Αιγόκερως έχει ονομαστεί ο “εργασιόπληκτος” του Ζωδιακού, αποφασισμένος να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια στους ανθρώπους που τον ή την ενδιαφέρουν άμεσα.

Όμως, η ζωή μ’ έναν εραστή της Γης θα είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσετε έστω κι αν διαρκέσει μια εβδομάδα, ένα μήνα ή μια ολόκληρη ζωή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.