Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ο Τέλειος Γάμος » Λινάτσα : Ένα φυσικό υλικό, δεκάδες χρήσεις στη διακόσμηση του γάμου & της βάπτισης {Μέρος 1}
Rustic wedding Διακόσμηση γάμου με λινάτσα gamos dexiosi rustic diakosmisi linatsa

Λινάτσα : Ένα φυσικό υλικό, δεκάδες χρήσεις στη διακόσμηση του γάμου & της βάπτισης {Μέρος 1}

Πουγκιά και γιρλάντες με λινάτσα

Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα πουγκιά από λινάτσα ή αν έχετε τις γνώσεις και τη δυνατότητα, δεν θα είναι δύσκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας. Αυτά είναι ιδανικά για να γίνουν το βασικό υλικό για τις μπομπονιέρες, για να γίνουν οι συσκευασίες για τα δωράκια των καλεσμένων σας ή για να γεμίσουν με το ρύζι που θα σας ρίξουν στον χορό του Ησαΐα.

Αν είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, είναι ιδανικά για κρύψουν μέσα τους ένα μικρό ή μεγαλύτερο γλαστράκι ή για να ντύσουν ένα μπουκάλι ως μέρος της διακόσμησης.

Pougia apo linatsa gia diakosmisi kai mpomponieres πουγκιά από λινάτσα

Photo Sources : 1, 2, 3

Αν πιστεύετε ότι θα δυσκολευτείτε να φτιάξετε μόνοι σας πουγκιά, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα για να φτιάξετε μόνοι σας γιρλάντες και banners γενικότερα. Αρκεί να σχεδιάσετε το πατρόν και να κόψετε τα κομμάτια της λινάτσας στο μέγεθος και στο σχήμα που θέλετε (τρίγωνο ή τετράγωνο συνήθως). Γυρίστε την μία πλευρά προς τα μέσα, ράψτε τη και φτιάξτε έτσι σε κάθε κομμάτι το σημείο από το οποίο θα περνά το σχοινί, το κορδόνι ή το λάστιχο που θα ενώνει όλα τα κομμάτια.

Banner & girlantes apo linatsa γιρλάντες από λινάτσα

Photo Sources : 1, 2, 3, 4

Πάνω σε καθένα από αυτά, μπορείτε με σφραγίδα ή με στένσιλ να γράψετε ή να σχεδιάσετε ό, τι θέλετε, συμπληρώνοντας έτσι μια φράση, τα ονόματά σας μια ημερομηνία ή οτιδήποτε άλλο! Κρεμάστε τις γιρλάντες σας στον τοίχο, πάνω από τον μπουφέ, πίσω ή πάνω από το τραπέζι των ευχών ή ακόμη και στις καρέκλες σας ή στην μπροστινή όψη από το νυφικό τραπέζι για να επικοινωνήσετε με τους καλεσμένους σας, στέλνοντας το μήνυμά σας.

Συνεχίζεται στο 2ο μέρος με τίτλο «Ιδέες για τον γάμο & τη βάπτιση με βασικό υλικό τη λινάτσα»    

Για το Τέλειος Γάμος
Βιβή Κωτούλα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.