Αρχική » Hot Stuff » Γάμος & Σχέσεις » Λάθη προς αποφυγή
λάθοι προς αποφυγή

Λάθη προς αποφυγή

Ο Τέλειος Γάμος έψαξε και βρήκε τα 7 λάθη που κάνουν τα νεαρά ζευγάρια , λίγους μήνες μετά τον γάμο τους. Εσείς ….θα πέσετε στις ίδιες παγίδες?

ΛΑΘΟΣ  1: ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

Ξέρουμε ότι δεν είναι πολύ ρομαντικό, αλλά υπάρχουν πολλές οικονομικές υποχρεώσεις το πρώτο έτος — ιδιαίτερα εάν θέλετε να  αγοράστε και ένα σπίτι μέσα σε μερικά έτη. Τα χρήματα είναι ο πρώτος λόγος διαμάχης (και διαζυγίου), οπότε  η  εξέταση αυτού του ευερέθιστου θέματος από τώρα, είναι βασική.

ΛΑΘΟΣ  2: ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ

Οι φίλοι είναι η πηγή  ενός επιτυχημένου γάμου, έτσι πρέπει να τους κρατήσετε ως σημαντικό παράγοντα στη ζωή σας (ακόμα και τους ακόμα ελεύθερους). Μην εξαφανίζεστε και χάνεστε μέσα στο κλαμπ των παντρεμένων , ούτε επίσης εκεί να κρύβετε τον/την αγαπημένο/η σας!

Τρία πράγματα που κάνετε και απομονώσετε τους φίλους είναι:
Αδιαφορείτε για αυτούς (είστε  εντάξει για έναν μήνα, αλλά μετά από αυτόν, επιστρέφετε στο κλαμπ σας)
Τους πιέζετε να μπουν και αυτοί στην διαδικασία του γάμου
Τους αφήνετε μόνους

ΛΑΘΟΣ  3: ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΣΕΞ

Το σεξ  είναι απίστευτα σημαντικό για  έναν καλό γάμο. Αλλά πάνω από 60% των  νεόνυμφων που ερευνήθηκαν, ήταν ήδη σε μια απόσταση από την ερωτική επαφή!

Οι τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει είναι:
Είστε αρκετά , έως πολύ πολυάσχολοι.
Δεν αισθάνεστε όμορφα για τον εαυτό σας (θα φτάσουμε και  σε αυτό).
Γίνεστε συγκαταβατικοί

ΛΑΘΟΣ 4: ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Ναι, εννοούμε ότι παίρνετε βάρος. Οι νεόνυμφοι παχαίνουν, αρχίζοντας από το μήνα του μέλιτος και δεν σταματούν  ποτέ την προσπάθεια να τρώνε. Σωστά…τα παραπανίσια κιλά δείχνουν ευτυχισμένη ζωή!!

Τρεις βασικοί λόγοι:
Δεν έχετε κίνητρα
Αγαπάτε το σπίτι, τα μεγάλα γεύματα, και να μαγειρεύετε από κοινού.
Είστε πάρα πολύ πολυάσχολοι για να προσέξετε τι τρώτε ή να ασχοληθείτε με τη γυμναστική.

ΛΑΘΟΣ  5: ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

Πενήντα τοις εκατό των ζευγών που ερωτούνται  έχουν μια προβληματική σχέση με τους γονείς. Αυτό θα γίνει χειρότερο καθώς η δυσαρέσκεια προκύπτει όταν και τα μωρά όπως και άλλα προβλήματα παρουσιάζονται.

Βασικοί λόγοι:
Αυτός, είναι ένας μεταβατικός χρόνος για τους γονείς σας, που δοκιμάζουν  να κρατήσουν  σφιχτά  τα παιδιά  τους, τα οποία  κινούνται “μακριά” για να αρχίσουν την  δημιουργία  της δικής τους οικογένειας.
Αυτός, είναι επίσης ένας μεταβατικός χρόνος για σας  οι γονείς σας μπορεί να είναι συναισθηματικοί, αλλά δεν θέλετε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.
Είναι μάταιο  να εξετάζετε μια άλλη οικογένεια. Αντιμετωπίστε το μονοί σας, αν και μερικές φορές είναι αρκετά σκληρό, να μαλώνετε με τους δικούς σας.

ΛΑΘΟΣ  6: ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ

Μην σκεφτείτε ότι είναι όμορφο να χτυπήσετε κάτω από τη ζώνη τον/την  μέλλοντα σύζυγο σας, τώρα που παντρεύεστε. Οι διαφωνίες είναι αναπόφευκτες, αλλά καλό είναι όλες οι συζητήσεις να μην έχουν στοιχειά μνησικακίας. Το θεωρείτε ή όχι σωστό, υπάρχουν κανόνες για το πώς ή γιατί πρέπει να τσακωθείτε.

ΛΑΘΟΣ  7: ΕΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ – ΤΟ ΜΩΡΟ

Αρκετοί  νεόνυμφοι βασανίζονται υπερβολικά για να πάνε γρήγορα στο επόμενο βήμα , που είναι η απόκτηση ενός μωρού. Με αυτόν τον τρόπο ξεχνούν να απολαύσουν το παρόν. Πολλά ζεύγη που αναμένουν να έχουν το πρώτο παιδί τους περίπου τρία έτη μετά από τον γάμο τους, καταλήγουν να αρχίσουν μια οικογένεια πολύ νωρίτερα από ότι ήθελαν, ενώ άλλοι που βιάζονται υπερβολικά, κυριεύονται από άγχος και καθυστερούν την σύλληψη, από ψυχολογικούς καθαρά λόγους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.