υποδοχή καλεσμένων με κάρτες

Υποδεχτείτε τους με μια κάρτα!

Ένας πρωτότυπος τρόπος, για τα Ελληνικά δεδομένα, για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους στη δεξίωση και να τους καθορίσετε σε ποιο τραπέζι κάθονται, είναι να ετοιμάσετε προσωπικές κάρτες για τον καθένα. Δεν εννοούμε την κάρτα που θα βρούνε στη θέση τους στο τραπέζι, γι αυτή θα μιλήσουμε στη συνέχεια. Θα πρέπει να έχετε καταλήξει βέβαια στο τελικό πλάνο θέσεων εγκαίρως για να ετοιμάσετε τις κάρτες.

Στην είσοδο της δεξίωσης ζητείστε να στηθεί ένα τραπέζι το οποίο θα στρωθεί και θα στολιστεί όπως εσείς επιθυμείτε και ανάλογα με το θέμα του γάμου. Μπορείτε να σκορπίσετε μερικά ροδοπέταλα και κουφέτα, να παίξετε με τα κύματα που θα δημιουργήσει ένα τούλι, να ρίξετε ασημόσκονη, να ζητήσετε από τον ανθοπώλη σας να δημιουργήσει κάτι ειδικά γι αυτό το σημείο.

Οι Κάρτες

Οι κάρτες λοιπόν μπορούν να βρίσκονται μέσα σε ένα μικρό φάκελο που εξωτερικά θα αναγράφεται το όνομα του καλεσμένου, ή να είναι διπλωμένη στη μέση και στις δύο εξωτερικές πλευρές να αναγράφονται το όνομα και το νούμερο του τραπεζιού αντίστοιχα.

Η κάρτα εσωτερικά θα αναφέρει το νούμερο του τραπεζιού και αν θέλετε κι ένα μήνυμα καλωσορίσματος όμοιο ή διαφορετικό για κάθε καλεσμένο. Οι κάρτες τοποθετούνται στο τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκονται σε αλφαβητική διάταξη προς διευκόλυνση στην ανεύρεση.

Για τα ζευγάρια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ξεχωριστές κάρτες αν θέλετε και ανάλογα με την επισημότητα αναγράφετε κύριο Λαμπράκη Νίκο ή Λαμπράκης Νίκος. Αν η ίδια κάρτα αναφέρεται σε ζευγάρι, είναι ευγενικό να αναφέρετε πρώτα το όνομα της γυναίκας.

Μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να διακοσμήσετε με διάφορους τρόπους τους φακέλους ή τις κάρτες, όπως να κολλήσετε ένα αποξηραμένο λουλούδι, ένα χρωματιστό φτερό, ένα κογχύλι, μια κορδέλα και ότι άλλο ταιριάζει με το θέμα του γάμου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πουγκάκι που θα περιέχει την κάρτα μαζί με ποτ πουρί, ή χρωματιστές μπίλιες η κογχυλάκια κι έτσι θα είναι και ένα δωράκι για τους καλεσμένους σας.

Γενικά μπορείτε να σκεφτείτε πολλά πράγματα κι εμείς θα δώσουμε σύντομα και άλλες ιδέες. Τα χρώματα που θα διαλέξετε μπορεί να είναι οποιαδήποτε αρκεί να ταιριάζουν με το concept της δεξίωσης και την επισημότητα που θέλετε να διατηρήσετε.

Teleiosgamos.gr tip

Αν θέλετε, προς διευκόλυνση όλων, μπορείτε στο τραπέζι της εισόδου να έχετε κι ένα μικρό πλάνο των τραπεζιών για να ξέρουν οι καλεσμένοι σας, που πρέπει να κατευθυνθούν, ακόμη και αν υπάρχει υπεύθυνος επί της υποδοχής.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.