Λιμουζίνα για τον γάμο whit classic car near bush

Τι θα λέγατε για μια λιμουζίνα στον γάμο; Γιατί όχι;

Η γαμήλια ημέρα, μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας, χρειάζεται να προγραμματιστεί πολύ προσεκτικά. Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δώσετε για να επιλέξετε την κατάλληλη λιμουζίνα για το μεγάλο γεγονός. Σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε ορισμένες προτάσεις για να τις λάβετε υπόψη πριν καταλήξετε στην επιλογή σας.

Κάντε έρευνα για την εταιρεία

Ερευνήστε για τον αριθμό ετών, που η επιχείρηση είναι στην αγορά. Η εμπειρία είναι σημαντικός παράγοντας. Οι εταιρείες που κινούνται στην αγορά για αρκετά χρόνια είναι συνήθως αξιόπιστες και προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Αυτό δεν σημαίνει πως και νεότερες επιχειρήσεις με πολυτελείς limos δεν είναι αξιόπιστες και καλές. Για αυτό ακριβώς αναζητήστε την καλύτερη για εσάς.

Ασφάλεια της λιμουζίνας

Ερευνήστε για την ασφάλεια της λιμουζίνας. Ενημερωθείτε για την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη που υπάρχει. Πρέπει να προστατεύεται ο πελάτης σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης ατυχίας. Μία αξιόπιστη επιχείρηση θα έχει την απαραίτητη εμπορική ασφαλιστική κάλυψη.

Αναζητήστε Reviews από προηγούμενους πελάτες

Αν έχετε τη δυνατότητα να έχετε κάποιες πληροφορίες από προηγούμενους πελάτες, θα ήταν καλό. Στο διαδίκτυο πλέον υπάρχουν πολλά reviews σχεδόν για κάθε είδους υπηρεσία, προϊόν και επιχείρηση. Εξαιρετικές αναφορές από άλλους καταναλωτές θα ελαχιστοποιούσαν τις πιθανότητες προβλημάτων στις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση. Επισκεφτείτε τα social media των επιχειρήσεων και διαβάστε κριτικές στο google ή ακόμα και στο trip advisor.

Φροντίστε να δείτε και να μάθετε τα χαρακτηριστικά της λιμουζίνας που θα μισθώσετε

Ζητήστε να δείτε το όχημα για το οποίο κάνετε τη σχετική έρευνα. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε την έκθεση των limo στην εταιρεία, ζητήστε από την επιχείρηση να σας στείλει με e_mail σχετικό υλικό. Όπως για παράδειγμα, φωτογραφίες των limo και άλλων μεταφορικών μέσων που σας ενδιαφέρουν, τα χαρακτηριστικά τους, τις παροχές που τα συνοδεύουν.

Για να μην επιλέξετε ένα παλαιό μοντέλο λιμουζίνας, ελέγξτε το έτος παραγωγής της και τις ανέσεις που προσφέρει. Την οροφή της, τα φιμέ τζάμια, τηλεόραση, DVD, CD, τα βελούδινα καθίσματά της και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ή υπηρεσία θα θέλατε να διαθέτει η limo σας.

Αποφασίστε το μέγεθος της λιμουζίνας που χρειάζεστε

Ερευνήστε για το μέγεθος της λιμουζίνας που ενδιαφέρεστε. Μπορεί να σας βοηθήσει μια συνοπτική περιγραφή που ακολουθεί:

  • 6 ατόμων λιμουζίνα
  • 8 ατόμων λιμουζίνα
  • 10 ατόμων λιμουζίνα
  • 12 ατόμων λιμουζίνα
  • 14 ατόμων λιμουζίνα

Ενημερωθείτε για πιθανές εκπτώσεις

Εάν νοικιάσετε περισσότερα από ένα μεταφορικά μέσα, όπως λιμουζίνα και πούλμαν, για να μεταφέρετε τους καλεσμένους, αν χρειάζεται, ρωτήστε αν θα έχετε έκπτωση. Συνολικά ή στην ενοικίαση για το δεύτερο όχημα.

Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν χρόνους παραλαβής, παράδοσης και μίσθωσης

Συνεννοηθείτε για το χρόνο που υποχρεούστε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο. Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις, στην περίπτωση που το χρειαστείτε περισσότερο. Επειδή οι γάμοι δεν είναι πάντα προβλέψιμοι, μπορεί να χρειαστείτε τη limo σας παραπάνω ώρα.

Επιβεβαιώστε τι καλύπτει το κόστος μίσθωσης

Ρωτήστε αν ο μισθός του οδηγού συμπεριλαμβάνεται στο ποσό που θα συμφωνήσετε ή θα πρέπει να πληρωθεί επιπλέον. Αυτή είναι μια κλασική παρανόηση σε τέτοιες μισθώσεις.

Κάντε έρευνα για νυφικά πακέτα που έχουν κάποιες επιχειρήσεις με πολυτελή αυτοκίνητα και λιμουζίνες

Ερευνήστε τα γαμήλια πακέτα μιας επιχείρησης. Πολλές εταιρείες προσφέρουν special πακέτα κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων μηνών μέσα στο χρόνο. Επίσης, προσφέρουν ολοκληρωμένα γαμήλια πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν κόκκινο χαλί ή και ειδικές επιγραφές (just married). Περιλαμβάνουν ακόμα φωτογραφίες της νύφης, του γαμπρού, αλλά και λουλούδια μέσα το αυτοκίνητο για να το διακοσμούν. Η σαμπάνια για τους νεόνυμφους ή και τα πούρα είναι  μερικά ακόμα από τα extras που μπορεί να περιλαμβάνει ένα γαμήλιο πακέτο. Βεβαιωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και επιλέξτε τι θέλετε εσείς για το δικό σας γάμο.

Να ζητήσετε πληροφορίες για τον οδηγό

Αναζητήστε πληροφορίες για το οδηγό της limo σας. Εξετάστε αν έχει εμπειρία σε γαμήλιες τελετές. Ζητήστε το όνομα και το τηλέφωνο του οδηγού σας. Ρωτήστε επίσης για την ενδυμασία του. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ζητούν από τον οδηγό να φοράει επίσημο ένδυμα ή έστω να έχει προσεγμένο ντύσιμο στους γάμους. Διευκρινίστε το και αποφασίστε τι επιθυμείτε εσείς για τον οδηγό σας.

Ιδιαίτερη προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων

Μόλις επιλέξετε την επιχείρηση που θα συνεργαστείτε, ζητήστε να δείτε τους όρους του συμβολαίου προτού το υπογράψετε. Το συμβόλαιό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει την ημερομηνία που θα χρειαστείτε τη limo σας, το χρόνο που θα την χρειαστείτε, το χρώμα και τις ανέσεις του οχήματος, τη συνολική τιμή. Και θα πρέπει να αναφέρεται τι συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, όπως για παράδειγμα ο μισθός. Ομοίως θα πρέπει να αναφέρονται οτιδήποτε σχετικό με εγγυήσεις, ασφάλεια, το κόστος για τα επιπλέον χιλιόμετρα ή την extra χρέωση ανά ώρα πέρα της αρχικής συμφωνίας.

Αν πάλι, προτιμήσετε τελικά να πάτε στην εκκλησία με κάποιο άλλο όχημα, τότε διαβάστε στο σχετικό άρθρο μας πώς να εκπαιδεύσετε τον οδηγό του νυφικού αυτοκινήτου.

Photo by Scott Webb on Unsplash

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.