Αρχική » Οργάνωση γάμου » Ο Τέλειος Γάμος » Λιμουζίνα στον γάμο; Γιατί όχι;
Image

Λιμουζίνα στον γάμο; Γιατί όχι;

Η γαμήλια ημέρα, μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας, χρειάζεται να προγραμματιστεί πολύ προσεκτικά. Την ίδια προσοχή θα πρέπει να δώσετε για να επιλέξετε την κατάλληλη λιμουζίνα για το μεγάλο γεγονός. Ο Τέλειος Γάμος σας προσφέρει μερικές προτάσεις πριν καταλήξετε στην επιλογή σας:

1. Ερευνήστε για τον αριθμό ετών που η επιχείρηση είναι στην αγορά. Η εμπειρία είναι σημαντικός παράγοντας. Οι εταιρείες που κινούνται στην αγορά για αρκετά χρόνια είναι πιο αξιόπιστες και προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες.

2. Ερευνήστε για την ασφάλεια της λιμουζίνας. Ενημερωθείτε για την κατάλληλη εμπορική ασφαλιστική κάλυψη που υπάρχει για να προστατεύεται ο καταναλωτής σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης ατυχίας. Μία αξιόπιστη επιχείρηση θα έχει την απαραίτητη εμπορική ασφαλιστική κάλυψη.

3. Αν έχετε τη δυνατότητα να έχετε κάποιες πληροφορίες από προηγούμενους πελάτες, θα ήταν καλό. Εξαιρετικές αναφορές από άλλους καταναλωτές θα ελαχιστοποιούσαν τις πιθανότητες προβλημάτων στις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση.

4. Ζητήστε να δείτε το όχημα για το οποίο κάνετε τη σχετική έρευνα. Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε την έκθεση των limo στην εταιρεία, ζητήστε από την επιχείρηση να σας στείλει με e_mail φωτογραφίες των limo και άλλων μεταφορικών μέσων που σας ενδιαφέρουν. Για να μην επιλέξετε ένα παλαιό μοντέλο λιμουζίνας, ελέγξτε το έτος παραγωγής της και τις ανέσεις που προσφέρει. Την οροφή της, τα φιμέ τζάμια, τηλεόραση, DVD, CD, τα βελούδινα καθίσματά της και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ή υπηρεσία θα θέλατε να διαθέτει η limo σας.

5. Ερευνήστε για το μέγεθος της λιμουζίνας που ενδιαφέρεστε. Μπορεί να σας βοηθήσει μια συνοπτική περιγραφή που ακολουθεί:

6 ατόμων λιμουζίνα

8 ατόμων λιμουζίνα

10 ατόμων λιμουζίνα

12 ατόμων λιμουζίνα

14 ατόμων λιμουζίνα

6. Εάν νοικιάσετε περισσότερα από ένα μεταφορικό μέσο, όπως λιμουζίνα, πούλμαν (για να μεταφέρετε τους καλεσμένους, αν χρειάζεται), ρωτήστε για την έκπτωση που μπορείτε να έχετε για το δεύτερο όχημα.

7. Συνεννοηθείτε για το χρόνο που υποχρεούστε να έχετε το αυτοκίνητο και ζητήστε πληροφορίες για το οικονομικό μέρος, για την περίπτωση που την χρειαστείτε περισσότερο. Επειδή οι γάμοι δεν είναι πάντα προβλέψιμοι, μπορεί να χρειαστείτε τη limo σας παραπάνω ώρα.   

8. Ρωτήστε αν ο μισθός του οδηγού θα είναι μέσα στο ποσό που θα συμφωνήστε ή θα πρέπει να πληρωθεί επιπλέον.

9. Ερευνήστε τα γαμήλια πακέτα μιας επιχείρησης. Πολλές εταιρείες προσφέρουν special πακέτα κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων μηνών μέσα στο χρόνο. Επίσης προσφέρουν ολοκληρωμένα γαμήλια πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν κόκκινο χαλί, ειδικές επιγραφές (just married), φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, λουλούδια να διακοσμούν μέσα το αυτοκίνητο, σαμπάνια για τους νεόνυμφους και άλλα. Βεβαιωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και επιλέξτε τι θέλετε εσείς για το δικό σας γάμο.  

10. Αναζητήστε πληροφορίες για το οδηγό της limo σας. Εξετάστε αν έχει εμπειρία σε γαμήλιες τελετές. Ζητήστε το όνομα και το τηλέφωνο του οδηγού σας. Ρωτήστε επίσης για την ενδυμασία του. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ζητούν από τον οδηγό να φοράει σμόκιν στους γάμους. Διευκρινίστε το και αποφασίστε τι επιθυμείτε εσείς για τον οδηγό σας.

11. Μόλις επιλέξετε την επιχείρηση που θα συνεργαστείτε, ζητήστε να δείτε τους όρους του συμβολαίου προτού το υπογράψετε. Το συμβόλαιό σας θα πρέπει να περιλαμβάνει την ημερομηνία που θα χρειαστείτε τη limo σας, το χρόνο που θα την χρειαστείτε, το χρώμα και τις ανέσεις του οχήματος, τη συνολική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του μισθού του οδηγού, το κόστος για τα επιπλέον χιλιόμετρα και την επιπλέον χρέωση ανά ώρα πέρα της αρχικής συμφωνίας.

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.