φτιάξτε την πιο στιλάτη κουζίνα

Λοιπόν τι περιμένετε; φτιάξτε την πιο στιλάτη κουζίνα

Θα λέγατε όχι σε μία στυλάτη κουζίνα η οποία θα αποτελεί τη «βιτρίνα» του σπιτιού σας;

Μία κουζίνα, στην οποία θα έχει μελετηθεί η κάθε λεπτομέρεια σχεδιασμού της, ούτως ώστε όχι μόνο να εξυπηρετούνται οι καθημερινές σας ανάγκες – στον χώρο αυτό – αλλά και να ενδίδει μια αισθητική, η οποία να την κάνει ελκυστική σε εσάς – κατά κύριο λόγο στη νοικοκυρά – και στους επισκέπτες;

Είναι γεγονός ότι η κουζίνα αποτελεί έναν χώρο όπου λαμβάνουν χώρα αρκετές καθημερινές εργασίες (προετοιμασία μαγειρέματος, μαγείρεμα, αποθήκευση τροφίμων και σκευών, κ.ο.κ).

Εάν το επιθυμείτε – με βάση πάντα την διαμόρφωση του σπιτιού σας – στην κουζίνα μπορεί να φιλοξενηθεί και χώρος για να παίρνετε το μεσημεριανό σας γεύμα και το βραδυνό σας δείπνο, ώστε να μην χρειάζετε να χρησιμοποιείτε την τραπεζαρία σε καθημερινή βάση. Όλα τα προαναφερθέντα, ομολογούν την σπουδαιότητα του χώρου αυτού, καθώς επίσης και τις πολλαπλές του χρήσεις.

        

Τα υλικά που κυριαρχούν στα έπιπλα της κουζίνας είναι: ξύλο,  “αλουμίνιο”, τζάμι, ούτως ώστε να συνδυάζεται το κλασσικό με το μοντέρνο, η ογκυρότητα με την διαφάνεια, η χρησιμότητα με την αισθητική. Πλέον, η ποικιλία επίπλων κουζίνας και συνδυασμών τους είναι ανεξάντλητη και θα έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν όλες οι κουζίνες του εμπορίου είναι αρκετά κομψές αισθητικά, προσεγμένες σχεδιαστικά και μοντέρνες. Αυτό σας  διευκολύνει για να επιλέξετε την κατάλληλη κουζίνα για τον χώρο σας.

Αναφορικά με το φωτισμό, ο νεροχύτης, ο φούρνος και ο αποροφητήρας, είναι ο βασικός οδηγός για τον σχεδιασμό της κουζίνας. Η κουζίνα είναι ο πλέον ιδανικός χώρος για σταθερούς τύπους φωτισμού (φώτα κατευθυνόμενου φωτισμού, και σποτ τοποθετημένα στο ταβάνι). Τα κρεμαστά φώτα παρέχουν επαρκή γενικό φωτισμό, ενώ τα φώτα κατευθυνόμενου φωτισμού εστιάζουν στα σημεία εργασίας.

Λοιπόν τι περιμένετε; Φτιάξτε μία κουζίνα και κατ’ επέκταση όλο το χώρο της κουζίνας σας, με βάση τις παραπάνω προδιαγραφές και το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό!

Για το www.teleiosgamos.gr
Kassi

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.