Αρχική » Μόδα » Νυφικό » Πολιτικός Γάμος : Νυφικά για το Δημαρχείο!
nyfika mini gia politiko gamo sto dimarxeio

Πολιτικός Γάμος : Νυφικά για το Δημαρχείο!

Οι πολιτικοί γάμοι είναι γνωστό ότι αυξάνονται τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Μέχρι τώρα ήταν μεγάλο το ποσοστό εκείνων που ακολουθούνταν και από τον θρησκευτικό γάμο μερικούς μήνες αργότερα. Όμως, από τώρα και στο εξής, βλέπουμε ότι αυτό αλλάζει και ο πολιτικός γάμος είναι και ο μοναδικός που θα κάνει ένα ζευγάρι. Γι’ αυτό και ασχολείται περισσότερο με την προετοιμασία του, καθώς και με τις επιμέρους επιλογές που θα κάνει για εκείνη τη μέρα στο Δημαρχείο.

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα στυλ για νυφικά και … «νυφικά», που είναι όμορφα και ταιριαστά για έναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο.

konta nyfika rosa clara gia politiko gamo

Αυτά είναι ορισμένα μίνι νυφικά ή νυφικά με μήκος φούστας μέχρι το γόνατο. Για μακρύ νυφικό, προτείνουμε κάποιο χυτό, άερινο φόρεμα, όπως αυτά που βλέπετε πιο κάτω, σε λευκό ή άλλο χρώμα.

xita nyfika aerina gia politiko gamo

aerina makria nyfika gia politiko gamo

Και για πιο θηλυκή ως και sexy εμφάνιση οι επιλογές επεκτείνονται σε φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα διαγράφοντας τη σιλουέτα ή είναι ασύμμετρα, δηλαδή μίνι μπροστά και μακριά πίσω όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες.

sexy nyfika gia politiko gamo

Αν σκοπός είναι η εμφάνιση να μη μοιάζει και πολύ με νυφική, τότε υπάρχουν πολλά στυλ φορεμάτων και ρούχων γενικότερα, που μπορούν να φορεθούν τη μέρα του πολιτικού γάμου, όπως αυτή η ολόσωμη φόρμα Staphanie Allin ή ένα φόρεμα σε στυλ δεκαετίας του ’50 ή άλλα όμορφα φορέματα, μακριά και κοντά, όπως αυτά που διαλέξαμε για τη συνέχεια.

rouxa gia ti nifi pou pantrevetai me politiko gamo

nifika rouxa gia politiko gamo

foremata gia politiko gamo

foremata gia ton gamo sto dimarxeio

Αυτές ήταν μερικές μόνο προτάσεις για το στυλ των «νυφικών», για όσες πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου.

Όπως καταλάβατε, διαλέξαμε να σας δείξουμε περισσότερο φορέματα, παρά νυφικά με την έννοια που τα έχουμε στο μυαλό μας. Έτσι, τα φορέματα για τον πολιτικό γάμο μπορεί να  έχουν όποιο χρώμα μας αρέσει χωρίς τύψεις και μπορούν να είναι μέσα στο «σκέρτσο», γιατί κανείς δεν πρόκειται να μας κάνει παρατήρηση για το βάθος του ντεκολτέ, για το μήκος της φούστας ή για το ύψος που φτάνει στο σχίσιμο στο πλάι.

Αν εσείς βέβαια θέλετε να φορέσετε ένα «νυφικό με τα όλα του», δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να σας το απαγορεύει! Αν το όνειρό σας είναι ένα πριγκιπικό νυφικό, κάντε το πραγματικότητα με όποιο τρόπο και να παντρευτείτε! Αν πάλι θέλετε να φορέσετε κάτι που να μη μοιάζει καθόλου με νυφικό, ούτε καν με φόρεμα, έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Σημασία έχει να νιώθουμε καλά και να είμαστε ο εαυτός μας!

Για τα νυφικά και τα φορέματα LightInTheBox κάντε click εδώ!

Για το Τέλειος Γάμος
Βιβή Κωτούλα 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.