Υπηρεσίες ενός Cocktail Bar Catering

Οι υπηρεσίες ενός Cocktail & Bar Catering

Μια εταιρία Cocktail Catering προσφέρει πλήρη υποστήριξη & εκτέλεση ενός οργανωμένου bar με όλο τον εξοπλισμό, τα υλικά, το ανθρώπινο δυναμικό, τα αλκοολούχα ποτά, τους χυμούς, τα αναψυκτικά και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα, όπως φρούτα, liqueur, γαρνιτούρες κτλ, ώστε να παράγει και να σερβίρει Cocktails, Long drinks & Soft drinks.

Μπορεί να παραστεί σε όποια εκδήλωση υπάρχει ποτό. Κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις για ιδιώτες & εταιρίες, όπως σε ένα γάμο, μια βάπτιση, σε parties, σε ιδιωτικές εκδηλώσεις, σε συνέδρια, meetings, εγκαίνια, openings, happenings, product launches και πολλά ακόμη events.

Μια εταιρεία Cocktail Catering δεν προσφέρει υπηρεσίες φαγητού, αλλά εξειδικεύεται στα cocktails & drinks μιας εκδήλωσης και ό, τι έχει σχέση με αυτά. Αν θέλετε το ποτό στη δεξίωσή σας να μην περιορίζεται σε ένα welcome drink, στο κρασί και σε ένα ποτήρι σαμπάνια για κάθε καλεσμένο, πρέπει είτε να απευθυνθείτε, πέρα από το catering που θα αναλάβει την τροφοδοσία της εκδήλωσης και σε ένα Cocktail Catering, είτε να ζητήσετε από το catering που θα αναλάβει το φαγητό να συμπεριλάβει στις υπηρεσίες που θα σας προσφέρει και υπηρεσίες Cocktail & Bar catering.

Οι παροχές που προσφέρονται από ένα cocktail & bar catering και που μπορείτε να ζητήσετε για να απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας είναι:

 

  • Barmen & Barwomen
  • Βοηθητικό προσωπικό, σερβιτόροι, cocktail hostess
  • Εξοπλισμός bars
  • Πλήρη κάβα
  • Αναλώσιμα, υλικά cocktail & long drinks
  • Cocktail & long drink glasses
  • & ότι άλλο χρειαστεί …

Μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση παρέχοντας τα πάντα ή μπορεί να συνδυαστεί με δικούς σας συνεργάτες (κτήματα, catering, εταιρίες οργάνωσης κτλ). Θα συνδυαστεί απόλυτα και θα συνεργαστεί άψογα με λοιπούς συνεργάτες, ώστε να έχετε μια οικονομική λύση, χωρίς να πληρώσετε δυο εταιρίες για το ίδιο θέμα… τη δεξίωσή σας.
Τι θα χρειαστείτε για να έχετε ένα άρτιο Cocktail Bar στην εκδήλωση σας !!

Χώρος, Concept & Άτομα εκδήλωσης
Για να έχετε μια σαφή εικόνα – κόστος από μια εταιρία Cocktail Catering θα πρέπει να έχετε προσδιορίσει το χώρο της εκδήλωσης & τον αριθμό των καλεσμένων. Το Που θα γίνει, Πόσα άτομα θα είναι στην εκδήλωση, καθώς και το Concept της εκδήλωσης επηρεάζουν σημαντικά το κόστος.

Λίστα Προσφερόμενων Cocktails & Long Drinks

Για την κάθε εκδήλωση συγκροτείται μια λίστα με όλα τα παρεχόμενα ποτά (cocktails, απλά ποτά, αναψυκτικά, χυμοί, μπύρες, κρασί κτλ). Η λίστα αυτή προσαρμόζεται σε κάθε εκδήλωση ανάλογα το είδος, το θέμα και το λόγο της εκδήλωσης. Είναι πολύ σημαντική (όπως και το μενού για το φαγητό), διότι επηρεάζει καταλυτικά το κόστος & όλα τα παρακάτω.

Ευχαριστούμε θερμά την What about a cocktail , που ειδικεύεται στο cocktail & bar catering, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στη σύνταξη του άρθρου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.