Αρχική » Οργάνωση γάμου » Εβδομάδα Γάμου » Ποιος δεν αγαπά ένα μασάζ;
Image

Ποιος δεν αγαπά ένα μασάζ;

Επενδύστε επάνω σε  αυτά τα βασικά μυστικά και  θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο, και ανάψτε μερικά κεριά. Σιγουρευτείτε ότι το δωμάτιο είναι ζεστό, και ετοιμαστείτε να δώσετε στον/ην παρτενέρ σας την απόλυτη προσοχή σας. Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες τεχνικές και θα ζησετε μια ιδιαίτερη απόλαυση. 


Ειδική σημείωση:
 το λάδι του μασάζ είναι το μόνο απαραίτητο εξάρτημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένο λάδι ή ακόμα και baby oil. Αλλά εάν προγραμματίζετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προφυλακτικό αργότερα, είναι καλύτερο να αγοράστε ένα υγρό για μασάζ βασισμένο στο νερό. Τα υγρά για μασάζ που βασίζονται στο λάδι, καταστρέφουν το λάτεξ. Τρίψτε τα χέρια σας για να τα θερμάνετε μαζί το λάδι πριν το φέρετε σε επαφή με το γυμνό δέρμα του παρτενέρ σας. Κατόπιν, οργανώστε μια χρονική διάρκεια μασάζ και φροντίστε να  καλύψετε το κρεβάτι σας με πετσέτες, έτσι ώστε το λάδι να μην καταστρέψει τα σεντόνια σας.


Αρχίστε τις μαλάξεις

Τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος είναι το κεφάλι και ο λαιμός, τα αυτιά, οι πλευρές του σώματος από τις μασχάλες προς τα ισχία, εσωτερικοί μηροί, τα δάχτυλα και φυσικά τα γεννητικά όργανα. Εδώ είναι επτά βήματα για το καλύτερο μασάζ που θα κάνετε ποτέ. 


Βήμα 1:
 Θερμάνετε τα χέρια σας. Με το αγόρι σας να βρίσκεται με γυμνό το σώμα του, από την μέση και επάνω, θερμάνετε τα χέρια σας με το να τρίψετε μεταξύ τους. Τοποθετήστε επάνω στον παρτενέρ σας τα χέρια σας. Το  ένα χέρι πιο ψηλά στην  πλάτη και το άλλο πιο χαμηλά. Αφήστε τα χέρια σας εκεί για μια μεγαλύτερη διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο αρχίζει το αμόρε σας να διανύει την πορεία για την χαλάρωση.

Βήμα 2:  Ξεκινήστε την επάλειψη. Τρίψτε με μια μικρή ποσότητα λαδιού στα χέρια σας για να το καταστήσετε θερμό. Κατόπιν, αρχίστε να κινείτε τα χέρια σας πάνω-κάτω, σε ολόκληρη την πίσω πλευρά του συντρόφου σας. Τονίστε με μικρά  κτυπήματα την πλαϊνή πλευρά, έως ότου τον αισθάνεστε να χαλαρώνει. 

Βήμα 3:  Συνεχιστείτε έως κάτω, στα πόδια. Να είστε βέβαιοι ότι  καλύπτετε ολόκληρο το σώμα με τα αισθησιακά αυτά κτυπήματα. Μην ξεχάστε τα πόδια! Εκεί, μια ολόκληρη σχολή του μασάζ -ρεφλεξολογία-  αφιερώνεται απλώς στα πέλματα. Ξοδέψτε το χρόνο χαϊδεύοντας πραγματικά, τις πατούσες του αγαπημένου σας. 

Βήμα 4:  Ανεβείτε στους ώμους. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις που να περιβάλλουν, την πλαϊνή πλευρά, τους ανώτερους μυς και τους βραχίονες. Χρησιμοποιήστε έπειτα τους αντίχειρες σας για να τρίψετε τις παλάμες των χεριών του αγαπημένου σας. Να είστε βέβαιες να λυγίσετε τα δάχτυλά του και να περιστρέψετε τους καρπούς του. 

Βήμα 5:  Επιμεληθείτε τον λαιμό και το κεφάλι. Καθένας που έχει λάβει ένα περιποιητικό μασάζ σε κομμωτήριο, ξέρει πώς αυτό σας κάνει να χαλαρώσετε πέρα από όλα. Χρησιμοποιήστε τα άκρα των δακτύλων σας και με τα νύχια σας, ήπια, τρίψτε απαλά το κεφάλι του. 

Βήμα 6: Κτυπήστε τον! Τρίψτε τους θωρακικούς μυς του, πιέστε τα σαρκώδη μέρη του και χρησιμοποιήστε τα άκρα των δακτύλων σας για να τρίψετε τις θηλές του. Φανταστείτε ότι τα δάχτυλά σας ακολουθούν την κίνηση μιας ρόδας ποδηλάτου  και αφήστε τα  να περιβάλουν από το κέντρο της θηλής στην άκρη του. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά αφή! Κινηθείτε κάτω προς την κοιλία, αλλά με προσοχή: Πιέστε βαθειά, αλλά όχι τόσο μεγάλη δύναμη που να πονάει. Σιγουρευτείτε ότι οτιδήποτε κάνετε είναι απολαυστικό.  

Βήμα  7: Συνεχίστε σε όλα τα υπόλοιπα μέρη.  Εάν πηγαίνετε για κάτι περισσότερο  ερωτικό, κινηθείτε προς τα γεννητικά όργανα. Οι πιθανότητες είναι να πάρετε μια θετική απάντηση της!  

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.