αγορά νυφικού

Πόσα ραντεβού να κλείσω για νυφικό;

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι καταξιωμένοι οίκοι νυφικών έχουν υιοθετήσει το σύστημα των ραντεβού, ώστε να προγραμματίζουν καλύτερα το ωράριο λειτουργίας τους, αλλά και τον διαθέσιμο χρόνο που είναι αναγκαίος, για να παρουσιάσουν τις προτάσεις στις υποψήφιες νύφες.

Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός καταστημάτων, αλλά και ραντεβού που θα πρέπει να κλείσετε πριν πάρετε την τελική απόφαση για το νυφικό σας;

Οι γνώμες εδώ ποικίλουν. Υπάρχουν υποψήφιες νύφες που λόγω έλλειψης χρόνου ή λόγω αποφασιστικότητας ή ακόμα και σιγουριάς για το ατελιέ που επιλέγουν, δεν πραγματοποιούν πάνω από 2-3 επισκέψεις σε διαφορετικά καταστήματα.Άλλες μελόνυμφες δεν βάζουν όρια! Ατέλειωτα ραντεβού, πολλαπλές επισκέψεις και ψάξιμο μέχρι και 20 ημέρες πριν από την ημέρα του γάμου.

Η ιδανικότερη περίοδος για το κλείσιμο του νυφικού σας είναι 3-4 μήνες πριν από την οριστική ημερομηνία. Ο σωστός προγραμματισμός, βάση του προσωπικού σας προγράμματος, είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε, ώστε να αποφύγετε το άγχος.Οι οργανωμένοι οίκοι νυφικών είναι σε θέση να ετοιμάσουν το νυφικό σας την κατάλληλη χρονική στιγμή. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε σε ποιους και πόσους θέλετε να επισκεφτείτε.

Αρχικά κάνετε μια έρευνα από ορισμένες διαφορετικές πηγές. Ρωτήστε φίλες και άτομα που εμπιστεύεστε το γούστο τους και που έχουν κάνει το μεγάλο βήμα, για την επιλογή τους και επιπλέον για τους οίκους και τα ατελιέ που επισκέφτηκαν.

Έπειτα, κάνετε μια έρευνα στο διαδύκτιο για να ενημερωθείτε για τις τάσεις της εποχής και επιπλέον για να συλλέξετε τα στοιχεία των ατελιέ, που τελικά έχετε «βάλει στο μάτι» ότι ανταποκρίνονται στο ύφος και το στυλ του νυφικού που σας ενδιαφέρει.Μέσα από αυτό το φιλτράρισμα που έχετε κάνει, θα μπορέστε αρχικά να βολιδοσκοπήσετε αν ορισμένοι οίκοι ταιριάζουν ή όχι στο στυλ σας.

Αρχίστε με 3-4 ραντεβού ώστε να κάνετε το “βάπτισμα” σας ως υποψήφια νύφη. Μέσα σε αυτόν τον αριθμό επισκέψεων θα δείτε εάν έχετε κάνει σωστή επιλογή και έχετε κρίνει σωστά. Μέσω των εντυπώσεων που θα έχετε, μπορείτε να κρίνετε αν οι οίκοι που επιλέξατε αντικατοπτρίζουν και στην πραγματικότητα, αυτά που πιστεύατε από τις πληροφορίες που είχατε συγκεντρώσει.

Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας επιλέξτε να επισκεφτείτε ακόμα 2-3 που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα της επιλογής σας.Το να δημιουργήσετε μια μεγάλη ατζέντα με 15-20 καταστήματα τα οποία έχετε ξεχωρίσει και θέλετε να επισκεφθείτε, μπορεί να σας απομακρύνει από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσπαθήστε να μάθετε εάν τελικά αξίζουν όλες οι επιλογές σας και αξιολογήστε τις ξανά και ξανά ώστε, να κερδίσετε χρόνο για την προετοιμασία του γάμου σας.

Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσετε να συγχέετε στο μυαλό σας, τα σχέδια που έχετε ξεχωρίσει σε κάθε ατελιέ.Προσπαθήστε να καταλήξετε σύντομα σε ένα στυλ νυφικού και να είστε σαφείς και συγκεκριμένες σε αυτό που ζητάτε, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε πάνω σε ίδια στυλ. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας σας. να επιβεβαιώνετε την ώρα του ραντεβού σας, το χρονικό διάστημα που θα σας αφιερώσουν και να αναφέρετε την ημερομηνία του γάμου σας, διότι παίζει έναν μεγάλο και σημαντικό ρόλο.

Η συντακτική ομάδα του Τέλειος Γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.