Φωτογραφία γάμου- πως θα επιλέξετε το κατάλληλο

Πριν επιλέξετε φωτογράφο για τον γάμο σας

Οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερη μας ανάμνηση

Η ανάμνηση ενός γάμου αποτυπώνεται και διατηρείται στο βάθος των χρόνων μόνο μέσω των φωτογραφιών. Το νυφικό, η δεξίωση, οι μπομπονιέρες και όλα τα υπόλοιπα γεγονότα θα διατηρηθούν στο μυαλό όλων για λίγες ώρες ή μερικές ημέρες. Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι αυτές, που θα μαρτυρούν τα πεπραγμένα, αλλά και τα συναισθήματα εκείνης της μεγάλης ημέρας, πρώτα απ’ όλα σε εσάς και μετά στις οικογένειές σας και τους φίλους σας.

Μια επιτυχής επιλογή φωτογράφου θα αποτελέσει και μία μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα που θα έχουν οι φωτογραφίες σας. Βέβαια το ότι επιλέξατε έναν καλό επαγγελματία κατά την κρίση σας δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα ότι λύσατε το πρόβλημά σας. Πρέπει μαζί του να βρείτε τον κωδικά επικοινωνίας και να οργανωθείτε για να έχετε κι εσείς κι εκείνος ένα αποτέλεσμα που θα σας συγκινήσει.

 Βασικές παράμετροι για το τέλειο κλικ

Είναι πολλά εκείνα που θα πρέπει να εκτιμήσετε πριν αποφασίσετε για την τελική σας επιλογή. Θα αναφέρουμε μόνο μερικά βασικά, τα οποία αναλύονται εκτενώς σε αντίστοιχα άρθρα. Μια βασική παράμετρος είναι η χημεία σας με τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας.

Αν νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε, πως μπορείτε να τον εμπιστευτείτε, πως κατανοεί ότι του λέτε, πως είναι σίγουρος για όσα λέει και αν σας προκαλεί θετικά συναισθήματα, τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Μελετήστε παλαιότερα δείγματα απο φωτογραφίσεις του, ρωτήστε για τον εξοπλισμό του, κατανοήστε τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά που σας προτείνει και ξεκαθαρίστε αν ο ίδιος άνθρωπος θα φωτογραφίζει στον γάμο σας. Αν πρόκειται να έρθει κάποιος συνεργάτης του, τότε ζητήστε να τον γνωρίσετε, να μιλήσετε και μαζί του και να δείτε δείγματα από τη δουλειά του.

Το κομμάτι των φωτογραφιών ενός γάμου είναι μια σοβαρή υπόθεση, αν και παρεξηγημένη. Αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, ο φωτογράφος είναι ένας από τους επαγγελματίες που πραγματικά δουλεύει την ημέρα του γάμου σας και σας προσφέρει ίσως το μοναδικό ουσιαστικό και ατράνταχτο αναμνηστικό από τον γάμο σας. Δεν είναι λοιπόν μόνο το προϊόν του αυτό που “πουλά”. Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες αυτό που “αγοράζετε”.

“Πουλά” και “αγοράζετε” την ματιά της ψυχής του

Μέσα από διάφορα άρθρα θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως και να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε οι εκτυπώσεις των αναμνήσεών σας να είναι ανεκτίμητες.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.